Projektiranje modernih hiš Ibis Ideaal Gradbeništvo

O podjetju

Projektiranje modernih hiš Ibis Ideaal

V podjetju Ibis d.o.o. (projektiranje modernih hiš Ibis Ideaal), se s storitvami upravljanjem nepremičnin ukvarjamo že od leta 1993
V upravljanju imamo 800 stanovanjskih oziroma poslovnih enot. S sredstvi, ki jih lastniki poslovnih prostorov namenjajo za storitve vzdrževanja, upravljanja in obratovanja, ravnamo ekonomično in preudarno.

Gradimo na dolgoročnem sodelovanju s strankami in smo obvezani k izvajanju celovitih rešitev s področja upravljanja zgradb.
Vlogo upravnika razumemo širše. Storitve nadgrajujemo in izoblikujemo po želji lastnikov. S predlaganjem najboljših rešitev se trudimo prispevati k ugledu tako stanovanjskih stavb in poslovnih objektov.  

 
Projektiranje modernih hiš Ibis Ideaal 100SMO PODJETJE, KI IZPOLNI VAŠE SANJE O NOVEM DOMU...

Naša osnovna dejavnost je projektiranje modernih hiš Ibis Ideaal, zato vam nudimo izdelavo projektne dokumentacije, tako po posameznih projektnih sklopih (IDZ, PGD, PZI, PID) kot tudi celoto, od začetne ideje, kvalitetnega projekta do končane gradnje. Hkrati vam pomagamo pri vodenju projekta, pridobivanju projektnih pogojev, soglasij in ostalih dokaznih dokumentov za soglasodajalce in Upravno enoto.

Naše kakovostne energetsko varčne in pasivne gradnje so sestavljene iz popolnoma naravnih materialov ter ustvarjajo zdravo in prijetno bivalno klimo. V svojem celotnem življenjskem ciklu pa minimalno obremenjujejo okolje. Ob gradnji stanovanjskih hiš pozornost posvečamo tudi razvoju večjih nizkoenergijskih objektov.

Projektiranje modernih hiš Ibis Ideaal 101Se dobro počutite v domači hiši ali imate dom zgolj zato, da v njem prespite kot v hotelu?

Če se to dogaja, morda vaš dom nima najustreznejše lege ali pa so prostori opremljeni v nasprotju z vašimi potrebami, hotenji in željami. Zato smo tud mi, da izpolnimo vaše želje in vam omogočimo prijetno in udobno bivanje v vašem domu! Arhitektov nasvet je lahko izjemno dragocen, saj preudarna izbira materialov ter premišljena zasnova in razporeditev prostorov pomenijo velik prihranek denarja.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca ali naše telefonske številke. Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani, kjer si lahko tudi ogledate naše dosedanje projekte!

Projektiranje modernih hiš Ibis Ideaal

Ponudba

Projektiranje


Izdelava arhitekturnih načrtov in celotne projektne dokumentacije za novogradnje, dozidave, nadzidave, rekonstrukcije in legalizacijo ter vodenje projekta od ideje do konca gradnje.

Za vse dodatne in...Ogled ponudbe

Svetovanje


Svetovanje na vseh področjih gradnje, vodenja in izdelave projektne dokumentacije, notranje ureditve prostora ter izbiri gradbenega materiala in stavbnega pohištva, nizko energetske in pasivne gradnje…Ogled ponudbe

Upravljanje stanovanjskih in poslovnih objektov


Upravljanje objektov

V podjetju Ibis d.o.o., se s storitvami upravljanjem nepremičnin ukvarjamo že od leta 1993. V upravljanju imamo 800 stanovanjskih oziroma poslovnih enot. S ...Ogled ponudbe

Urbanizem


Nudimo storitve s področja urejanja prostora. Izdelamo prostorsko in urbanistično dokumentacijo. Ker je načrtovanje prostora interdisciplinarna dejavnost, našo ekipo sestavljajo arhitekti, urbanisti, projektant...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Projektiranje modernih hiš Ibis Ideaal

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Projektiranje modernih hiš Ibis Ideaal
  • Polno ime IBIS inženiringbiro, investicijsko svetovanje d.o.o.
  • Davčna številka 50227742 SI50227742
  • Matična številka 5156815000
  • Davčni zavezanec Da