Vedeževanje Daniela, Slovenske Konjice Osebni stiki

O podjetju

Z vedeževanjem in svetovanjem se ukvarjamo že krepko preko 20 let. Strank ne moremo prešteti, a v vsem tem obdobju smo se s kar lepim številom strank spoprijateljili in tudi osebno srečali.

Za nas ni pomembna samo napoved oziroma pogled v prihodnost, ampak zadovoljna in srečna stranka, ki nas pokliče tudi zato, ker se ji je z našo pomočjo življenje obrnilo na bolje. Zato tudi svetujemo, pomagamo poiskati vzroke slabih situacij, poiskati vse možnosti in pogledati, kaj vam katera pot prinese. Vi pa se odločite kako boste delovali in katero pot ali možnost boste uporabili.

Vse preveč se zatikamo ob stare preživete vzorce razmišljanja in delovanja. Blokira nas strah. Premalo sledimo svojim ciljem in se preveč prilagajamo drugim. Zapletamo se v tuje čustvene drame, kar nas izčrpava. Vsega tega se v toku življenja in delovanja niti ne zavedamo, a nas ovira pri osebni sreči in zadovoljstvu.

Ko se pri vedeževanju srečamo s takimi in podobnimi zadevami, pogledamo vzroke in vam svetujemo, kako se soočiti in odpraviti ovire.

Poleg vedeževanja podajamo tudi znanje, kako delati z Angeli v vsakdanjem življenju, kako se obračati nanje, kako se soočati z ljubosumjem in zakaj se pojavlja, kako odstraniti slabe energije iz naše bližine, kako očistiti prostore bivanja, kako prerezati eterične vezi, kaj je sovražna energija, kako odpuščati, kako manifestirati itd.

Ponosni smo na rezultate našega vedeževanja – svetovanja in na tisoče strank, ki so z našo pomočjo našli sebe, zadovoljstvo in ljubezen v tem zemeljskem življenju.

Pokličite nas na:

  • 090 42 41
  • 090 44 65
  • 090 142 409

Vedeževanje Daniela, Slovenske Konjice

Ponudba

Pripomočki za vedeževanje


Ciganske karte

Za konkretne odgovore glede službe, pravnih vprašanj, sklepanja posla, financ… vedežujemo iz ciganskih kart. Svetujemo in poiščemo najboljšo pot k ...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Vedeževanje Daniela, Slovenske Konjice

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Vedeževanje Daniela, Slovenske Konjice
  • Polno ime Zastopniške storitve in druge storitvene dejavnosti Danijela Vengust s.p.
  • Davčna številka 73378208 SI73378208
  • Matična številka 5401790000
  • Davčni zavezanec Da