Golf turnir Zlati Grič Šport in rekreacija

O podjetju

Pozdravljene golfistke, golfisti in vsi ostali.

Marsikdo pozna mesto Slovenske Konjice. Mnogi tudi po  golfu. Sočasno z razvojem golfskega igrišča na Konjiškem je bil ustanovljen  Golf klub Zlati grič, ki danes sodi med največje klube v Sloveniji in upravlja največji in najlepši vadbeni center za golf na Štajerskem v  Dobravi  pri Slovenskih Konjicah.

Golf klub predstavlja mesto vseh generacij in nivojev golfistov, od rekreativnih amaterjev do tistih najboljših tekmovalcev, vsem pa je skupno  spoznavanje s to tradicionalno, pa tudi športno precej zahtevno igro. Zanimivo je, da v tej igri vsak posameznik tekmuje z igriščem, ne pa nasprotniki.

V klubu skrbimo za ravoj otroškega golfa,  mladih igralcev, članov in članic ter seniorjev. Vsem članom kluba nudimo brezplačno vadbo v odlično urejenem vadbenem centru. Na voljo je profesionalni učitelj golfa s strokovno pomočjo, organiziramo golfske tečaje in se izobražujemo o pravilih, skrbimo  za dobro voljo in odlično razpoloženje. Danes lahko opravite tečaj v našem klubu že za 99,00 evrov, zato vsi skupaj vljudno vabljeni v naš vadbeni center, kjer se boste seznanili s tehniko golfa, pravili, etiko in opremo.

V obrobju mesta Slovenske Konjice v predelu Škalce leži golfsko igrišče Zlati Grič. Pravi biser med golfskimi igrišči, očem malce skrit, morda ne največji,  zato pa najlepši. 9 lukensko igrišče predstavlja velik izziv za vsakega igralca.

Golf klub organizira vrsto tekmovanj na golfskem igrišču Zlati grič, kjer merimo nivo svojega znanja s prijatelji, znanci, sotekmovalci. Včasih v goste povabimo druge golfske klube, nekajkrat na leto pa smo tudi sami gostje na drugih igriščih.

Saj veste, dobra družba, prijetna vadba in odlična igra golfa gredo skupaj z roko v roki. Pridite tudi na kakšen golf turnir.

Spoštovani Konjičani, Konjičanke in vsi ostali ; iskreno vabljeni v dobro družbo golf kluba Zlati Grič, pridite in poglejte in spoznajte čudoviti svet golfa.

Golf turnir Zlati Grič

Ponudba

There are currently no added products.

Pošlji povpraševanje Golf turnir Zlati Grič

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Golf turnir Zlati Grič
  • Polno ime ZLATI GRIČ proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o.
  • Davčna številka 63911035 SI63911035
  • Matična številka 5102049000
  • Davčni zavezanec Da