Taxi - sobe Jakše, Dolenjska Turizem

O podjetju

  • TAXI JAKŠE

Potrebujete prevoz na področju Dolenjske, po Sloveniji ali tudi na poti v tujino? Taksi služba Jakše bo z zanesljivostjo in odličnim voznim parkom poskrbela, da bo vaša pot varna, udobna in prijetna, predvsem pa boste pravočasno na cilju.

Z nudenjem taksi prevozov se Jože Jakše, nosilec podjetja, ukvarja že preko trideset let. Zaradi njegove zanesljivosti in profesionalnosti je pogodbenik mnogih uveljavljenih slovenskih podjetij, ki potrebujejo prevoze tako za zaposlene kot poslovne partnerje.

Prevozi so odgovorno delo, zato so naša vozila vedno tehnično brezhibna, prav tako pa skrbimo za njihovo čistočo, saj se zavedamo, kako pomemben je pogosto prvi vtis.

Taksi prevoze vam nudimo tako za krajše lokalne poti kot za daljše poti po Sloveniji in tudi tujini.

Taksi - sobe, Jakše, Dolenjska

  • SOBE JAKŠE

Potrebujete prenočišče v bližini Novega mesta ali Šmarjeških Toplic? Prenočišča Jakše vam nudijo ugodno in prijetno prenočevanje v novejši stavbi z velikim parkiriščem – le 2 km od avtoceste in nekaj korakov od Šmarjeških Toplic.

Zasebna prenočišča Jakše nudijo udobno prenočevanje v dvoposteljnih in troposteljnih sobah, opremljenih s kopalnico (prha/WC), satelitsko televizijo in WiFi omrežjem, možna pa je tudi souporaba kuhinje. Zaradi bližine Novega Mesta (12 km) in avtoceste (2 km) se pri nas pogosto ustavijo partnerji dolenjskih podjetij, zaradi bližine Šmarjeških Toplic, do katerih vodi zgolj nekajminutni sprehod, pa smo priljubljeni tudi med tistimi, ki jim je pri srcu zdraviliški turizem oziroma si zaželijo nekaj dni kopanja in sprostitve z družino.

V zasebnih prenočiščih Jakše vas bo pričakalo prijazno osebje, urejene sobe, prostorno parkirišče, v bližini boste našli gostinsko ponudbo, pomagali pa vam bomo tudi pri nakupu cenejših vstopnic za kopališče v Termah Šmarješke Toplice.

taxi-sobe jakše, dolenjska 002

Taxi - sobe Jakše, Dolenjska

Ponudba

There are currently no added products.

Pošlji povpraševanje Taxi - sobe Jakše, Dolenjska

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Taxi - sobe Jakše, Dolenjska
  • Polno ime TAKSI - SOBE JOŽE JAKŠE S.P.
  • Davčna številka 41464800 SI41464800
  • Matična številka 5448442000
  • Davčni zavezanec Da