Pustne maske, pustni kostumi, novoletni okraski Spletne trgovine

O podjetju

Pustne maske, pustni kostumi, novoletni okraski

Podjetje Štamberger slovenskemu kupcu že 40 let ponuja široko paleto izdelkov (pustne maske, pustni kostumi, novoletni okraski) iz lastnega pustnega in novoletnega programa, ki ga stalno dopolnjujemo z aktualnimi izdelki in izdelki tujih proizvajalcev. V naši spletni trgovini vam ponujamo izbor najbolj prodajanih izdelkov, ostale si lahko ogledate na naši spletni strani ali v naši prodajalni v Središču ob Dravi na Kolodvorski ul. 10. Če med ponujenimi izdelki niste našli tistega, ki si ga želite, nas pokličite, kajti potrudili se bomo zadovoljiti vsako vašo željo.

»Biti izviren, občudovan, opažen ali zakrit. Biti to kar si želim vse življenje. Vsaj en dan v letu.« ~ To so misli, ki nas vodijo pri ustvarjanju naših izdelkov, ki vam jih ponujamo v naši spletni trgovini.

Za tiste, ki si želijo biti edinstveni, enkratni in unikatni, smo pripravljeni prisluhniti tudi njihovim posebnim željam. Pokličite nas!

Pustne maske, pustni kostumi, novoletni okraski 100Nudimo vam širok pustni program, sem spadajo razni kostumi za otroke in odrasle, lasulje, klobuki in vsi možni dodatki, da bo vaš pustni kostum popolnoma tak, kot ste si ga zamislili! Izberite svoj pustni kostum v naši široki izbiri preoblek, da skupaj preženemo zimo in prikiličemo toplo pomlad.

Poleg pustnega programa so tu vsako leto tudi slavni Halloween partiji in vsakdo si želi imeti popoln kostum za pravo zabavo. Ne spreglejte naše obširne ponudbe kostumov in dodatkov tudi za priložnost praznovanja Noči čarovnic!

Seveda se izteka staro in bliža novo leto, kar nas popelje v čisto druga praznična praznovanja. Zagotovite si svojo božično obleko miklavža, parklja, božička in njegovih pomočnikov, ter kostomov za žive jaslice. Ne spreglejte tudi ostale ponudbe iz novoletnega programa, kjer boste našli razne ostle dodatke brade, kape, umetne jelke, ipd.

Pustne maske, pustni kostumi, novoletni okraski 101

Vabimo vas, da prelistate kataloge na naši spletni strani in nas kontaktirate za vsa vprašanja po telefonu, preko našega kontaktnega obrazca ali pa se oglasite pri nas, v naši trgovini, kjer vam bomo z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri. Se že veselimo vašega obiska!

Ponudba in storitve

Nudimo vam:

 • Pustni kostumi in dosatki
 • Halloween kostumi in dodatki
 • Novoletno-božični kostumi in dodatki
 • Kostumi po naročilu

Za več informacij si oglejte našo ponudbo!

Pustne maske, pustni kostumi, novoletni okraski

Ponudba

Pustni program


Nudimo vam širok pustni program, sem spadajo razni kostumi za otroke in odrasle, lasulje, klobuki in vsi možni dodatki, da bo vaš pustni kostum popolnoma tak,...Ogled ponudbe

Halloween program


Noč čarovnic (znana tudi po angleškem izrazu Halloween) je praznik, ki ga predvsem v Zahodnem svetu obeležujejo v noči iz 31. oktobra na 1. november. V resnici predstavlja okra...Ogled ponudbe

Božično - nvoletni program


Čar božično novoletnih praznikov je v tem, da smo obdani lepimi in dobrimi stvarmi. Dobre stvari so naši najbližji, sorodniki in družina. Lepe stvari so lahko tudi naše jelke, ki vam jih...Ogled ponudbe

Kostumi po naročilu


Imamo širok različnih pustnih kostumov in dodatkov, ki niso med izdelki v spletni trgovini. Vabimo vas, da prelistate kataloge na naši spletni strani in nas kontaktirate za vsa vpra...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Pustne maske, pustni kostumi, novoletni okraski

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Pustne maske, pustni kostumi, novoletni okraski
 • Polno ime Štamberger Marko s.p. - Proizvodnja plastičnih in kovinskih galanterijskih izdelkov in sitotisk
 • Davčna številka 38582309 SI38582309
 • Matična številka 5596593000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: