Hiša Erlah, Bohinj - Bed&Breakfast Turizem

O podjetju

Hiša Erlah se nahaja v Bohinju na Gorenjskem, 2 km od smučišča Vogel. Ponuja otroško igrišče, teraso, restavracijo, brezplačen brezžični internet v vseh predelih in brezplačno zasebno parkirišče.
Vse sobe nudijo TV z ravnim zaslonom, zasebno kopalnico s kadjo ali prho, brezplačnimi izdelki za osebno nego in sušilcem za lase. Nekatere nudijo tudi sedežno garnituro, določene pa se ponašajo s pogledom na gore ali vrt.

Uporabljate lahko shrambo za prtljago.

V nastanitvi lahko kupite smučarske vozovnice in najamete kolesa. V okolici so na voljo številne aktivnosti, kot sta smučanje in kolesarjenje. Informacijski center Triglavskega narodnega parka je 13 km stran, do Nihalke Vogel pa je 700 m. Najbližje letališče Jožeta Pučnika Ljubljana je oddaljeno 48 km. 

Ukanc - Odlična izbira za popotnike, ki jih zanimajo smučanje, romantična in vodni športi.

Ta nastanitev stoji na eni najbolje ocenjenih lokacij v Bohinju! V primerjavi z ostalimi nastanitvami v okolici, so gosti s to bolj zadovoljni.

Parom je posebej všeč lokacija — podali so ji oceno 9,9 za potovanja v dvoje.

Ta nastanitev je odlično ocenjena za razmerje med ponudbo in cenami v Bohinju. V primerjavi z drugimi nastanitvami v mestu, gosti prav tu dobijo več za njihov denar.

 

Hiša Erlah, Bohinj - Bed&Breakfast

Ponudba

Lokacija


Ukanc leži leži v območju Triglavskega narodnega parka na zahodnem bregu Bohinjskega jezera. Po legendi naj bi ime Ukanc nastalo iz besedne zveze »u konc'«, kar naj bi pomenilo na koncu sveta, saj naj ...Ogled ponudbe

Nastanitev


SOBE Na voljo imamo 5 dvoposteljnih sob in 1 triposteljno sobo.  Sobe so urejene v tradicionalnem gorenjskem slogu. Vsaka soba ima: 

balkon,  WC,  tuš,&nbs...
Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Hiša Erlah, Bohinj - Bed&Breakfast

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Hiša Erlah, Bohinj - Bed&Breakfast
  • Polno ime ERLAH, podjetje za gostinstvo,turizem in lesno dejavnost, d.o.o., Srednja vas v Bohinju
  • Davčna številka 36529613 SI36529613
  • Matična številka 5750903000
  • Davčni zavezanec Da