Prenočišča, rooms, poroka na prostem MADRONIČ Stari trg ob Kolpi Gostinstvo

O podjetju

Prenočišča, rooms, poroka na prostem MADRONIČ Stari trg ob Kolpi

V družini Madronič smo se že davnega leta 1978 odločili za kmečki turizem, zato smo povezali naše kmečko življenje s podjetništvom v turizmu, sprva v obnovljenem starem mlinu, kasneje v naši družinski hiši, danes pa v novem gostinskem objektu, ki omogoča izpolnitev vseh pričakovanj današnjih zahtevnih obiskovalcev oziroma turistov.

Družinsko podjetje Madronič, gostinstvo in turizem, d. o. o.svojo turistično-gostinsko dejavnost povezuje v celoto z naravnimi danostmi reke Kolpe, ki je najprivlačnejša poleti, predvsem za kopalce, raziskovalne pohodnike, kolesarje, ribiče, ne nazadnje tudi za čolnarje in še bi lahko naštevali. Pri nas lahko letujete, poleti kampirate ali taborite, lahko pa si tudi izposodite čolne in svoj prosti čas preživite v odkrivanju naravnih lepot doline reke Kolpe.

Čeprav mlini ob Kolpi ne meljejo več žit, se veselje v očeh vedno znova in znova zaiskri, ko vstopamo v naravni krajinski park doline reke Kolpe. Na obrobje dežele belih brez, belokranjskih steljnikov in med zelene Jurije ne vstopamo kar tako, mimogrede, temveč zavestno, namenoma in z željo, da se naužijemo belokranjske domačnosti in njenih lepot.

KULINARIKA

Za vse prave gurmane, ki želite uživati v odlični hrani, ponujamo hišno specialiteto – postrv, pripravljeno na Madroničev način, jedi z žara in različne domače dobrote. Po predhodnem naročilu pripravimo tudi jedi po vaših željah.

Belokranjci cenimo našo trto, zato vam nudimo pester izbor vin domačih vinarjev. Vabljeni na kozarec izvrstne belokranjske žlahtne kapljice.

PRENOČIŠČA ***

Našim gostom nudimo prenočišča v sobah, kategorije ***, s pogledom na neokrnjeno naravo, smaragdno obarvano reko Kolpo in bližnje vrhove. Na voljo vam je deset prijetno, na novo opremljenih sob s televizorjem, klimatsko napravo in svojo kopalnico.

SPANJE NA SENIKU

Ste že kdaj spali na svežem senu? Še ne?! Torej ne veste, kako so včasih spale naše babice in dedki, ko še niso poznali mehkih postelj, toplih odej in elektrike. Če želite, lahko to izkušnjo doživite tudi sami, saj vam ponujamo spanje na sveže posušenem senu. Stran od sodobne tehnologije se lahko v nočni temi in tišini obnavljajo številne stare zgodbe, vaš smeh in vesela pustolovščina pa bosta še dolgo ostala v spominih vaših prijateljev in vas.

*Priporočamo, da imate s seboj spalno vrečo in naglavno svetilko.

ŠOTORIŠČE

Na prijetni lokaciji tik ob reki Kolpi vam nudimo možnost kampiranja z vsemi za to potrebnimi priključki (elektrika, žar, sanitarije). Tako lahko preživite ves dan pod milim nebom, uživate v nežnem šumenju reke in se naužijete prijetno svežega zraka.

RAFTING

Ne želite na počitnicah samo poležavati? Želite doživeti malo adrenalina, avanturo, ki vas lahko zmoči tudi do gole kože? Potem se morate odločiti za rafting! Omogočamo vam spust po živahnih, vendar nežnih brzicah reke Kolpe v posebno izdelanih gumijastih čolnih, primernih tako za začetnike kot tudi za že bolj izkušene. Nudimo vam napihljive kanuje, velike rafte in večdnevno čolnarjenje po reki Kolpi z vso potrebno opremo in izkušenim vodičem.

Oprema: udeleženci te dogodivščine pri nas dobite vso potrebno opremo: veslo, čelado, rešilni jopič, neoprensko obleko, neoprenske čevlje in sod za shranjevanje osebnih predmetov.

RIBOLOV

Obiskovalci z ribiško žilico lahko doživite nepozabno ribiško izkušnjo, saj se lahko v bistrih globinah našega vodnega dragulja, reki Kolpi, preizkusite v muharjenju, vijačenju ipd. Odkrili boste skrivnosti, ki nam jih ponuja Kolpa, njene tolmune in vsa živa bitja v njej.

* Za ribolov je obvezna ribolovna dovolilnica, ki jo lahko kupite pri nas.

Prenočišča, rooms, poroka na prostem MADRONIČ Stari trg ob Kolpi 101

Prenočišča, rooms, poroka na prostem MADRONIČ Stari trg ob Kolpi

Ponudba in storitve

Gostišče Madronič nudi:

 • prenočišča
 • sobe (rooms)
 • odlično hrano
 • spanje na seniku
 • šotorišče
 • rafting
 • ribolov
 • poroke na prostem

Prenočišča, rooms, poroka na prostem MADRONIČ Stari trg ob Kolpi 102

Prenočišča, rooms, poroka na prostem MADRONIČ Stari trg ob Kolpi

Prenočišča, rooms, poroka na prostem MADRONIČ Stari trg ob Kolpi

Ponudba

Namig za izlet


Poljanska dolina ob Kolpi, kjer leži vasica Prelesje, v kateri se tik ob reki Kolpi nahaja domačija Madroničevih, nudi številne možnosti za sproščen oddih. Razgibano površje, pestri kulturna kraji...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Prenočišča, rooms, poroka na prostem MADRONIČ Stari trg ob Kolpi

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Prenočišča, rooms, poroka na prostem MADRONIČ Stari trg ob Kolpi
 • Polno ime MADRONIČ, gostinstvo in turizem, d.o.o.
 • Davčna številka 32877153 SI32877153
 • Matična številka 2257491000
 • Davčni zavezanec Da