Nizke gradnje in rušitve, sanacije plazov Celje Gradbeništvo

O podjetju

Nizke gradnje in rušitve, sanacije plazov Celje

INTERSTAR d.o.o. (nizke gradnje in rušitve, sanacije plazov Celje) smo gradbeno podjetje, ki že od leta 2000 našim naročnikom nudi strokovno in kakovostno izvedbo gradbenih projektov in investicij, od prenove pa do novogradnje, na področju Celja in širše okolice.
Naš osnovni cilj je zadovoljni naročnik, kar dosežemo tako, da prisluhnemo vašim željam, nudimo brezplačno svetovanje in na koncu projekt tudi »postavimo na trdne temelje«!

Nizke gradnje in rušitve, sanacije plazov Celje 100Naše podjetje ima bogate izkušnje na področju gradenj in adaptacij stanovanjskih hiš, adaptacij stanovanj, adaptacij poslovnih prostorov, sanirmo pa vam tudi posledice plazov. V sklopu gradbenega projekta sprva izdelamo podroben in strokoven popis del, na podlagi katerega končna cena izvedbe bistveno ne odstopa od predračuna. V fazi izvedbe vgrajujemo najboljše, kakovostne in preverjene materiale v skladu z gradbenimi normativi, s čimer naši projekti po naših dolgoletnih in dosedanjih izkušnjah sodeč dosegajo najvišje standarde.

Že več let sodelujemo s skupinami obrtnikov, s pomočjo katerih lahko prevzamemo tudi večje projekte in jih v celoti organiziramo, časovno usklajujemo posamezna dela in izvajalce ter projekt zanesljivo izvedemo tudi do zaključne gradbene faze v dogovorjenem roku. Za vsa opravljena dela zagotavjamo garancijo.

Ukvarjamo se z nizkimi in visokimi gradnjami. Gradimo ceste in komunalne vode, postavljamo temelje, športno-rekreativne objekte, pripravimo teren za gradnjo, nudimo strojne izkope za kanalizacijo, plinovode, vodovode in novogradnje. Prav tako gradimo stanovanjske, poslovne in druge objekte ter prizidke. Betoniramo temelje ali škarpe.
Naš cilj je biti uspešen izvajalec vseh vrst gradbenih storitev.

Nizke gradnje in rušitve, sanacije plazov Celje 101Zakaj izbrati prav nas? Ker smo:

 • ažurni
 • natančni
 • zanesljivi
 • podjetje z več kot 16 letnimi izkušnjami
 • konkurenčno cenovno ugodni

OBNAVLJATE HIŠO, STANOVANJE ALI PISARNO? GRADITE NOV OBJEKT, PA NE POZNATE VSEH MOŽNOSTI?

INTERSTAR d.o.o. smo pravi naslov za vas! Kontaktirajte nas še danes, z veseljem vam bomo svetovali in našli skupaj z vami najboljšo rešitev za vas!

Za več informacij smo dosegljivi preko spletnega obrazca ali kontaktne številke. Seveda pa ne spreglejte tudi naše ponudbe!

Ponudba in storitve

 • Nizke gradnje
 • Visoke gradnje
 • Sanacije plazov

Kontaktirajte nas še danes! Z veseljem vam bomo pomagali do najboljše rešitve za vas in vaš objekt!

Nizke gradnje in rušitve, sanacije plazov Celje

Ponudba

Nizke gradnje


Za vas ali vaše podjetje kakovostno izvedemo vse vrste del na področju nizke gradnje, od urejanja cest, komunalnih, ureditve terena za gradnjo do urejanja okolice vaše hiše in dvorišča. Pre...Ogled ponudbe

Visoke gradnje


Za vas ali vaše podjetje kakovostno izvedemo vse vrste del na področju nizke gradnje, od urejanja cest, komunalnih, ureditve terena za gradnjo do urejanja okolice vaše hiše in dvorišča. Pre...Ogled ponudbe

Sanacije plazov


Poleg vseh del na področju nizkih in visokih gradenj vam nudimo tudi možnost sanacij plazov na področju Celja in širše okolice!

Za več informacij smo dosegljivi preko s...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Nizke gradnje in rušitve, sanacije plazov Celje

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Nizke gradnje in rušitve, sanacije plazov Celje
 • Polno ime INTERSTAR trgovina, posredništvo in storitve, d.o.o.
 • Davčna številka 39631109 SI39631109
 • Matična številka 1468391000
 • Davčni zavezanec Da