S-TAX računovodstvo in davčno svetovanje d.o.o. Posel in gospodarstvo

O podjetju

S-TAX računovodstvo in davčno svetovanje d.o.o., Trbovlje

S-TAX d.o.o.Trbovlje, je družba ki zaposluje in sodeluje s strokovnjaki iz področja računovodstva, davčnega in pravnega svetovanja. Zaposleni in zunanji partnerji z bogatimi delovnimi izkušnjami iz Slovenije in tujine zagotavljajo kakovostno opravljene storitve za samostojne podjetnike ter družbe, ki opravljajo različne poslovne dejavnosti.  

S praktičnimi izkušnjami s področja računovodstva in davkov v Sloveniji, Avstriji ter v  državah na Balkanu, vam lahko ponudimo popolno podporo, če se odločate investirati v kateri od držav bivše Jugoslavije. Zapletena davčna zakonodaja v državah Hrvaške, Federacije Bosne in Hercegovine ter Republike Srbske, Srbije, Črne Gore in Makedonije terja posebno pozornost in pripravljenost pri vstopanju na trge teh držav. 

Poznavanje nemškega, angleškega, srbskega in hrvaškega jezika naših sodelavcev omogoča popolno komunikacijo in povezovanje med investitorji iz zahoda in ciljno državo, v kateri želite investirati.

Računovodski servis Zvonka Schmit s.p. Zasavje 100

Naša posebnost je, da smo specializirani za računovodstvo tako na podlagi Slovenskih računovodskih standardov, kot Mednarodnih računovodskih standardov. Naši sodelavci so nosilci Certifikata nacionalne poklicne kvalifikacije računovodstva za samostojne podjetnike in male družbe. Mednarodne izkušnje s področja davčnega svetovanja zagotavljajo kvalitetno izvedbo storitev na podlagi Zakona o davku na dodano vrednost tako pri transakcijah znotraj države, kot pri mednarodnih dobavah in opravljanju storitev na območju držav članic Evropske unije ter v tretjih državah. Kvalitetno znanje s področja davka od dohodkov pravnih oseb potrjuje pridobljen Certifikat Preizkušeni poznavalec obdavčitve dohodkov pravnih oseb.

V poseben spekter naših storitev spada podpora stečajnim upraviteljem pri vodenju stečajnega postopka. Strokovno preverimo finančno poslovanje v delu, ki je potrebno za kvalitetno vzpostavitev stanja sredstev v otvoritvenem poročilu ter sledimo vsem spremembam poslovanja znotraj samega postopka. Za družbe vlagamo vse potrebne davčne obračune, prevzamemo komunikacijo z vpletenimi inštitucijami ter izdelamo finančni del rednih poročil.

Naše bogato znanje ter praktične izkušnje z veseljem delimo z vami ter vam pomagamo  optimizirati vaše poslovanje v skladu z zakonodajo. Prilagajamo se vašim željam in potrebam!

Računovodski servis Zvonka Schmit s.p. Zasavje 101

Zakaj izbrati prav nas? 

 • Več kot 20-letne izkušnje naših sodelavcev na področju računovodstva in davčne zakonodaje.
 • Vzpostavljena mreža svetovalcev z davčnega in pravnega področja v Sloveniji in tujini.
 • Široko teoretično in praktično znanje s finančnega in računovodskega področja.
 • Kvalitetno opravljene storitve za naše naročnike.
 • Doslednost in natančnost pri opravljanju storitev.
 • Znanje jezikov in osebna komunikacija za vas s tujino.
 • Upoštevamo želje in predloge naročnika.

Za več informacij nas kontaktirajte preko telefona, elektronske pošte ali pa nas obiščite na naši spletni strani. Kvalitetne storitve so vam na voljo v podjetju S-TAX d.o.o. Trbovlje! 

Ponudba in storitve

Nudimo: 

 • Finančno - računovodske storitve 
 • Računovodstvo v stečajnih postopkih 
 • Davčno in poslovno svetovanje 
 • Podpora z računovodskega in davčnega vidika pri investicijah v tujino
 • Ostale visoko kvalitetne storitve s področja računovodstva, knjigovodstva ter davčnega svetovanja.

S-TAX računovodstvo in davčno svetovanje d.o.o.

Ponudba

Računovodske storitve in svetovanje


Nudimo:

Finančno - računovodske storitve Računovodstvo v stečajnih postopkih Davčno in poslovno svetovanje Podpora z računovodskega in davčnega vidika pri investicijah v tujino Ostal...
Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje S-TAX računovodstvo in davčno svetovanje d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime S-TAX računovodstvo in davčno svetovanje d.o.o.
 • Polno ime S-TAX računovodstvo in davčno svetovanje d.o.o.
 • Davčna številka 50529692 SI50529692
 • Matična številka 7180632000
 • Davčni zavezanec Ne