Ugoden najem, prodaja avtodomov, plovil Avtomobilizem in vozila

O podjetju

Ugoden najem, prodaja avtodomov, plovil

Saša Primožič s.p., poslovne stroritve in prodaja, smo družinsko podjetje, ki uspešno posluje že od leta 2000 ter več kot 5000 opravljenimi najemi. V teh dolgih letih uspešnega poslovanja smo si pridobili veliko zadovoljnih strank tako v Sloveniji kot tujini, katere se rade vračajo saj imamo profesionalen odnos do strank, kvalitetno opravljene storitve in konkurenčno cenovno ugodno ponudbo.

Naše odlike so kakovost, natančnost in ažurnost. Zagotavljamo vam cenovno ugoden, varen ter zanesljiv najem in nakup avtodomov in plovil.

ugoden najem 100

Avtodom je sinonim za optimalno svobodo in neodvisnost. Če se za počitnice odločimo za najem avtodoma, nam ni treba skrbeti za iskanje namestitve, pa tudi glede hrane in higiene smo lahko brez skrbi - moderni avtodomi nam nudijo praktično enako udobje, kot bi ga bili deležni v apartmaju.

Pr nas vas za ugoden najem čakajo sodobni avtodomi s polno opremo. Izposoja je možna za krajša ali daljša potovanja, tako v poletnem kot tudi v zimskem času. Vsako leto je za vas pripravljena nova flota avtodomov, ki so redno vzdrževani, po vsej Evropi pa je vzpostavljena tudi servisna mreža. Nudimo tudi širok izbor dodatne opreme, kot so kolesa in GPS navigacija.

Poleg najema avtodoma, vam prav tako nudimo možnost najema motorno izpodrivne barke Delphia 1050 escape, ki odlikuje izredna prostornost in zelo mala poraba goriva. Primerna je za bivanje osmih oseb. Nahaja pa se v marini Izola.

ugoden najem 101

POTREBUJETE BIVALNO VOZILO, PA NE POZNATE VSEH MOŽNOSTI? MORDA PA BI LETOŠNJI DOPUST PREŽIVELI NA BARKI?

Saša Primožič s.p. smo pravi naslov za vas! Kontaktirajte nas in si zagotovite svoje bivalno vozilo, za ugodno ceno, po vaših željah in standardih! Vam preostane, le da se udobno in mirno odpravite novim dogodivščinam na proti! Se že veselimo sodelovanja z vami!

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke! Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani, kjer lahko tudi opravite rezervacijo vozila!

 

Ponudba in storitve

Ugoden najem, prodaja avtodomov, plovil

Ponudba

Standard. razred avtodomov


Standard. razred avtodomov za najem:

Van 600 S (3-4) Van 640 Silver line (3-4) Joint Z (5) Roller Team 2 (6)

Pr nas vas za ugoden najem čakajo sodobni avtodomi s poln...Ogled ponudbe

Avtodomi nadstand. razreda


Nadstandard. razred avtodomov za najem:

CI X-til elite S (4)

PLA (5+1)

Arca (5)

Pr nas vas za ugoden najem čakajo sodobni avtodomi s polno opremo. Izposoja je mož...Ogled ponudbe

Najem barke


Motorno izpodrivno barko delphia 1050 escape odlikuje izredna prostornost in zelo mala poraba goriva od 3-4 l/h (3 kabine + salon, 8 ležišč, wc-tuš…)

Nahaja se v marini Izola.

...Ogled ponudbe

Prodaja rabljenih avtodomov


Adriatik.si prodaja rabljene avtodome. Vsi avtodomi, so popolnoma izpravni in polno opremljeni, saj so namenjeni oddajanju in morajo zdržati brez problema tudi večje razdalje! 

Kontakti...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Ugoden najem, prodaja avtodomov, plovil

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Ugoden najem, prodaja avtodomov, plovil
  • Polno ime Saša Primožič s.p., Poslovne stroritve in prodaja
  • Davčna številka 85298999 SI85298999
  • Matična številka 2016761000
  • Davčni zavezanec Da