Gostilna Pr Jakov Met, Trzin Gostinstvo

O podjetju

Tu uživajo tisti, ki prisegajo na domačnost. Tisti, ki imajo radi dobrote iz babičine kuhinje. In tisti, ki jim je pri srcu zares dobra hrana. Na cesti Trzin - Kamnik velika tabla opozarja, kam pelje prava pot. Edina prava pot pa je k Jakov Met. Gostilna z več kot 100-letno tradicijo je v preteklosti zamenjala kar nekaj imen, ampak vsi so jo poznali le po prvotnih lastnikih, saj jo je vodila Jakova Meta. Zato se je lastnik Rajko Testen, predstavnik že četrte generacije družine, ki nadaljuje gostinsko tradicijo v tej hiši odločil, da se bo po novem imenovala kar po starem.

      In to je pravzaprav tudi stil gostilne. Prepletata se čudovito kmečko starinsko vzdušje z modernim in posodobljenim. Tudi gostinska ponudba je takšna: za vsakogar nekaj in vsak bo zadovoljen. Ljubitelji domačih kolin si bodo "privezali dušo" ob okusnih klobasah, pečenicah, tlačenki, domači kuhani šunki in domačem pršutu; okusni so tudi svinjska in telečja pečenka in nadevana telečja prsa; ob nedeljah pa si boste lahko privoščili tudi rajželjc ali pa kar nedeljsko kosilo.

      Tudi hrana po naročilu ni kar tako: na voljo so zrezki, žabji kraki in ostalo, kar vam srce poželi, tudi ribe (postrvi) ali pa lignje. Ampak toplo pa vam priporočamo hišno specialiteto in sicer.Jakov zrezek (telečje meso s pršutom in sirom) ali pa Metin zrezek (puranji zrezek s šunko in gorgonzolo).

      Od klasike do modernega : mladi in mlajši po duši pa si lahko naročijo slastno pizzo.

Gostilna je prav prijeten kotiček za družine, zaljubljene ali pa le lačne, prav tako pa tudi za tiste, ki praznujejo razne obletnice, birmo, obhajilo, rojstni dan, ali pa poroko. Prostora je namreč po predhodni rezervaciji dovolj - kar za 40 oseb), za glasbo pa poskrbijo tudi hišni ansambli.

      Velja pa omeniti tudi posebnost gostilne - vsako leto z Gasilskim društvom Trzin pripravijo okusni brezplačni prvomajski golaž z budnico, ki ga lahko poskusite že ob 5. uri zjutraj.

Ponudba in storitve

  • Nudimo predvsem v celoti domačo gostinsko ponudbo z domačo hrano in z vsem, kar v taki gostilni morate dobiti. Kaj bi naštevali vse silne zrezke, naštejmo le nekaj domačega: domači pršut, suhe klobase, kuhano šunko, tlačenko, rajželjc, polnjena telečja prsa, pečenke, nedeljska kosila in jedi po naročilu.

 

  • Gostilna je kot nalašč "pri kraju" za zaključene družbe, poroke, obletnice, poslovna kosila, praznovanja... Skupine si lahko same oblikujejo urnik obiska, saj Pr'Jakov Met kljub delovnemu času nikogar ne mečemo ven.

 

Gostilna Pr Jakov Met, Trzin

Ponudba

There are currently no added products.

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Gostilna Pr Jakov Met, Trzin

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Gostilna Pr Jakov Met, Trzin
  • Polno ime Gostilna Pr Jakov Met Testen Rajko s.p.
  • Davčna številka 16149483 SI16149483
  • Matična številka 5907923000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: