Blago za tende – Arcom d.o.o. Obrt in storitve

O podjetju

Blago za tende – Arcom d.o.o.

Masacril je akrilno platno, barvano v masi, kar zagotavlja izjemno barvno obstojnost in trpežnost zato se uporablja, kot blago za tende. Zagotavlja zelo dobro zaščito pred soncem in svetlobo. Uporablja se pri proizvodnji senčil, še posebej klasičnih tend z rokami, kakor tudi za zastiranje balkonskih ograj.

Podjetje Sauleda ob normalni izpostavljenosti soncu in vremenskim vplivom  za svoje blago za tende zagotavlja 10 LETNO GARANCIJO. Garancija velja v primeru nenavadne obrabljenosti, raztrganosti ali obledelosti materiala.

O podjetju ARCOM

ARCOM Trgovsko podjetje, d. o. o., je bilo ustanovljeno leta 1993 kot družinsko podjetje, ki je prodajalo tapetniško usnje in blago za tende. Glavna dejavnost podjetja je bila na začetku poslovanja prodaja širokega spektra tapetniških tkanin, tapetniško usnje (umetno in pravo usnje). Skozi leta poslovanja smo prodajni program širili na področja tehničnih tekstilov in akrilnega blaga za tende, ker smo sledili potrebam in željam naših kupcev.

V zadnjem letu pa tapetniško usnje in ostali prodajni program širimo tudi na področje navtike. Gre za izdelke, ki so uporabljajo pri oblazinjenju plovil ter pri izdelavi vseh vrst senčil v navtiki.

V salonu lahko izbirate med več vrstami tkanin za notranje kot tudi zunanje tapeciranje. Tapetniško blago za zunanjo uporabo je odporen na atmosferske vplive, posebna kolekcija je namenjena tudi plovilom v obliki navtičnega tapetniškega tekstila in usnja . Naša zunanja kolekcija ponuja  vodo neprepustne tkanine.
 
Izbirate lahko med klasičnimi in modernimi vzorci, lahko se odločite za uporabo mikrotkanin, umetnega usnja ali žameta, posebno mesto je namenjeno tudi popolnoma naravnim vlaknom. Večina tapetniških tkanin je širine 140 cm, nudimo tudi kolekcije je v dvojni širini.

Ves čas poslovanja je naš moto visoka kvaliteta proizvodov, odličen prodajni in poprodajni servis ter kratek odzivni čas. Trudimo se, da je večina naših proizvodov vedno na zalogi, kar našim kupcem zagotavlja kratke dobavne roke.

Tudi v prihodnje se bomo z našim prodajnim asortimanom trudili slediti in podpirati rast ter razvoj naših strank.

Oglejte si naš prodajni program—>

Ponudba in storitve

Akrilno platno, ki ga boste našli pri nas je zelo raznolik:

arcom-Akrilna platna-prikazna-slika__MASACRIL ENOBARVNE

Masacril – ENOBARVNO AKRILNO PLATNO
 

arcom-Akrilna platna-prikazna-slika__MASACRIL ČRTASTE

Masacril – ČRTASTO AKRILNO PLATNO

arcom-Tehnične PVC tkanine-prikazna-slika__SEA STAR

SEA STAR NAVTIKA

Vodonepopustna, Akrilna platna, Navtični tekstili in pomožni materiali

arcom-Tehnične PVC tkanine-prikazna-slika__iStock-SOLRAIN

Masacril – SOL RAIN

Vodonepopustna, Enobarvna, Akrilna platna

Blago za tende – Arcom d.o.o.

Ponudba

Tapetniške tkanine


Carabu je mehka tkanina z izgledom usnja, ki se ponaša s široko paleto barv in je namenjena vsestranski uporabi. Gre za izredno trpežno in vsestransko tkanino, ki se lahko uporablja tako za dom kot za ja...Ogled ponudbe

Tapetniško usnje


Usnje VINTAGE ima odprto strukturo lica in je občutljiv tip usnja, kjer tehnične lastnosti korigiranega, kritega usnja ne veljajo. Glede testov na suho in mokro drgnjenje ter na odpornost proti razbarvanju, so vse ...Ogled ponudbe

Umetno usnje


Navtično umetno usnje

Umetno usnje, Tkanine za zunanjo uporabo, Navtični tekstili in pomožni materiali / PVC

Strukturirano vzdržljivo umetno usnje, namenjeno navtiki in drugi ...Ogled ponudbe

Akrilna Platna


Masacril je akrilno platno, barvano v masi, kar zagotavlja izjemno barvno obstojnost in trpežnost. Zagotavlja zelo dobro zaščito pred soncem in svetlobo. Uporablja se pri proizvodnji senčil, še posebej k...Ogled ponudbe

Tkanine za zunanjo uporabo


Tkanine Acrisol so namenjene zunanji uporabi, saj so izdelane iz akrilnih vlaken Dralon, ki zagotavljajo visoko barvno obstojnost na svetlobo. Tkanina Acrisol je obstojna na klor, sol, plesen in je olje odbojna. Prime...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Blago za tende – Arcom d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Blago za tende – Arcom d.o.o.
  • Polno ime Arcom d.o.o.
  • Davčna številka SI94107220 SISI94107220
  • Matična številka 5670837000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: