Prevozi, izkopi, rušitvena dela, asfaltiranje dvorišč, Ljubljana Gradbeništvo

O podjetju

Gradbeno podjetje za prevoze, izkope in rušitve RESAL d.o.o. je bilo ustanovljeno v začetku leta 2008.

Gradbeno podjetje RESAL d.o.o. je sicer mlado družinsko podjetje, vendar pa združuje več kot 20 let znanja in izkušenj v cestnem tovornem prometu in gradbeništvu, asfaltiranje dvorišč. Danes je v podjetju zaposlenih 10 ljudi. Pri izvajanju storitev širšega obsega pa sodelujemo tudi s podizvajalci in poslovnimi partnerji. Naše stranke so velika podjetja, javni zavodi kot tudi samostojni podjetniki in fizične osebe. Podjetje se poleg osnovne dejavnosti – gradbeništva in prevozništva ukvarja tudi s trgovino in prodajo različnih vrst peska, zemljin in kamenja za obloge.

Cilj podjetja Resal d.o.o. je v prvi vrsti zadovoljstvo naših naročnikov, kar dosegamo s kvalitetno opravljenimi storitvami, ki jih nudimo po konkurenčnih cenah. Pri opravljanju naših storitev vedno poskrbimo, da so izvedene strokovno in v dogovorjenih časovnih okvirih. Zadnja leta se dejavnost podjetja vztrajno širi še na druga področja s prevzemanjem celovitih projektov, sodelovanjem na javnih razpisih in v zimskem času z zagotavljanjem vseh potrebnih storitev zimske službe.

Znanje, izkušnje, sodobna oprema, natančnost in prilagodljivost so pojmi s katerimi najbolje opišemo delo v podjetju RESAL d.o.o. Z nenehnih izpopolnjevanjem storitev in širjenjem dejavnosti ter skrbjo za varovanje okolja želimo še naprej predstavljati odlično izbiro pri iskanju ponudnika gradbenih storitev.

Ponudba gradbenega podjetja za prevoze, izkope in rušitve RESAL d.o.o.:

Izkopi

Podjetje Resal d.o.o. v skladu z vašimi željami poskrbi za: 

 • izkope v vseh kategorijah zemljin
 • gradbena dela (gradnja objektov, gradnja kamnitih in betonskih opornih zidov)
 • melioracija kmetijskih površin (agromelioracije) 
 • urejanje voda
 • izvedba komunalne infrastrukture
 • zunanje ureditve objektov (priprava terena, vse vrste tlakovanja, zatravitve)
 • košnja in mulčenje
 • zunanjo ureditev (dvorišč, parkov, dovoznih poti)

Izziv nam predstavljajo celoviti projekti izkopov, komunalne ureditve ter zunanje ureditve objektov, kar zagotovimo skupaj z našimi podizvajalci.

Prevozi (transport)

Poleg gradbenih storitev opravljamo tudi prevoze različnega razsutega tovora znotraj Republike Slovenije, pri čemer spoštujemo dogovorjene roke, smo zanesljivi in fleksibilni. Podjetje Resal vam za vaše potrebe omogoča tudi najem strojev in kamionov. 

Rušitvena dela in urejanje zemljišč

Rušenje izvajamo skladno z vsemi dovoljenji, načrti in ukrepi. Podjetje Resal opravlja vse storitve povezane z ureditvijo kmetijskih zemljišč, zunanjo ureditvijo objektov (tlakovanje, zatravitve, urejanje dovoznih poti, dvorišč). Poskrbimo za košnjo in mulčenje.

Zimska služba

Zimska služba izvaja dejavnosti in opravila, potrebna za zagotavljanje prevoznosti cest in varnosti prometa v zimskih razmerah. V podjetju Resal d.o.o. našim naročnikom zagotavljamo vse storitve povezane z zimsko službo: posip in pluženje cest, ročno in strojno čiščenje pločnikov, stopnišč, avtobusnih postajališč in izvajanje odvoza snega. Poskrbimo za vsa pripravljalna dela (označbe, deponija posipnih materialov, postavitev zabojnikov).

Trgovina v tranzitu

V povezavi z osnovno dejavnostjo podjetja – gradbeništvo in prevozništvo - se podjetje ukvarja tudi s prodajo gradbenega materiala, predvsem:

 • vseh vrst peskov 
 • zemljin
 • kamenje za obloge

Torej če potrebujete prevoz, izkop, rušitvena dela ali ostala gradbena dela, potem je gradbeno podjetje RESAL d.o.o. pravi naslov za vas!

Prevozi, izkopi, rušitvena dela, asfaltiranje dvorišč, Ljubljana

Ponudba

Storitve


Izkopi

Podjetje Resal d.o.o. v skladu z vašimi željami poskrbi za: 

izkope v vseh kategorijah zemljin gradbena dela (gradnja objektov, gradnja kamnitih in betonskih o...
Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Prevozi, izkopi, rušitvena dela, asfaltiranje dvorišč, Ljubljana

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Prevozi, izkopi, rušitvena dela, asfaltiranje dvorišč, Ljubljana
 • Polno ime RESAL, gradbeništvo in prevozništvo d.o.o.
 • Davčna številka 49200526 SI49200526
 • Matična številka 3283917000
 • Davčni zavezanec Da