3D tiskanje Enlo, Velenje Obrt in storitve

O podjetju

ENLO, ustanovljen leta 2015, je podjetje, ki želi širši javnosti in ostalim podjetjem približati tehnologijo 3D tiskanja s pomočjo ciljnega nalaganja materiala.

S sodelovanjem v okviru podjetij želimo zmanjšati njihove stroške razvoja novih izdelkov na način priprave prototipov z našim razvojem izdelka (v sodelovanju s podjetjem) ali pa samo tiskanje izdelka, katerega lahko podjetje uporabi kot vzorec za npr. preverjanje sestave sklopa ali kot vzorec za predstavitev potencialnim kupcem kot marketinški izdelek.

ENLO, pa med drugim, želi tehnologijo 3D tiskanja predstaviti tudi ljudem in jih s tem seznaniti, da lahko danes dobijo izdelek po svojih željah za relativno majhen denarni vložek, obenem pa s tem izdelkom lahko izražajo tudi svoj jaz ali pa izdelek kot takšen uporabijo za različne namene kot so darila, izdelki za razne projektne naloge, puzzle, obeski za ključe, model za kalupe…

Izdelke tiskamo z ABS ali PLA plastičnim materialom, kateri ob pravilnem razvoju 3D modela doseže dovolj trdnosti za uporabo in je obstojna na večino normalne uporabe povprečnega uporabnika.

Kot zanimivost pa lahko dodamo tudi usmeritev v izdelke (nestandardni elementi), kateri se Vam npr. doma ali na delu poškodujejo in trenutno ne najdete racionalne stroškovne zamenjave. V tem primeru Vam skupaj z Vami razvijemo nadomestni del in Vam ga dostavimo v najkrajšem možnem roku.

3D tiskanje Enlo, Velenje

Ponudba

There are currently no added products.

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje 3D tiskanje Enlo, Velenje

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime 3D tiskanje Enlo, Velenje
  • Polno ime ENLO, enostavne in logične rešitve, Rok Lah s.p.
  • Davčna številka 81505426 SI81505426
  • Matična številka 6860788000
  • Davčni zavezanec Ne