Turbine T2A Turbo Racing Avtomobilizem in vozila

O podjetju

Turbine T2A Turbo Racing smo novo podjetje na slovenskem tržišču, ki ga sestavljajo zaposleni s celo dvajsetletnimi izkušnjami v motošportu.

Od samega začetka  se ukvarjamo s servisom in običajnimi popravili motornih vozil. Zadnja leta pa smo se pretežno ukvarjali tudi s pripravo in vzdrževanjem tekmovalnih vozil za uveljavljene domače in tuje dirkače.  Združili smo dolgoletno znanje in izkušnje iz sveta avtomobilizma ter sledili trendom avtomobilske industrije, predvsem vozilom s turbinami. Naše delo je vrhunske kakovosti, saj nas odlikujeta marljivost in natančnost, ki sta za popravila in servisiranje turbin še kako potrebni.

Na boljšo kakovost izdelkov, ki imajo 1 leto garancije, vpliva tudi znanje, kvalitetni rezervni deli ter  najsodobnejša tehnologija balansirnih in peskalnih strojev.

Ponudba:

 • popravilo in prodaja turbin
 • servis
 • racing program

Če vaš jekleni konjiček potrebujete obnovo ali novo turbino, ali pa bi radi nadgradili vaš dirkalni avto, potem je podjetje Turbine T2A Turbo Racing pravi partner za vas.

Turbine T2A Turbo Racing

Ponudba

Okvare turbin


Da ne pride do poškodb turbine, ki ni cenovno nikoli mali zalogaj, lahko največ naredimo vozniki sami. Potrebno je redno menjavanje kvalitetnega in po specifikaciji ustreznega motornega olja in filtra. Rav...Ogled ponudbe

Zakaj obnova?


Tako kot v svetu, tako so se tudi pri nas pojavila številna podjetja, ki se ukvarjajo s popravilom oziroma obnovo turbin. Cene in kakovosti izdelkov pa se med seboj zelo razlikujejo. Jasno je, da za pretirano n...Ogled ponudbe

Racing program


Diferencial / pogon

Ukvarjamo se s popravili diferencialov, ki je sklop/sestavni del pogona vozila. Do poškodb  le-tega največkrat pride zaradi obremenitev, nepravilnega vzdrževa...Ogled ponudbe

Servis


Turbine

Poleg popravil obstoječih turbin vami pri nakupu nove le-to lahko tudi zamenjamo.

Menjalniki

Popravljamo in obnavljamo ročne menjalnike, kjer po&...Ogled ponudbe

Tesnila in nove turbine


Pri nas so vam na voljo tudi garniture tesnil za vgradnjo turbine, ki jo pri morate nujno zamenjati pri tovrstnih popravilih. Nekateri uporabljajo razne tesnilne mase, kar pa odsvetujemo!

V primeru, da se &s...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Turbine T2A Turbo Racing

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Turbine T2A Turbo Racing
 • Polno ime T2A TURBO, popravila motornih vozil, Tadej Ivanc s.p.
 • Davčna številka 35850396 SI35850396
 • Matična številka 6327583000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: