Dišeče sveče, prodaja sveč. ekološka sveča, bio sveča - Sveča d.o.o. Spletne trgovine

O podjetju

Dišeče sveče, prodaja sveč - Sveča d.o.o.

Podjetje Sveča d.o.o., ki se ukvarja s proizvodnjo sveč, sta leta 1990 ustanovila Stanko Peter in Ivanka Peter. Podjetje je bilo ustanovljeno kot skromno družinsko podjetje z enim samim zaposlenim. Z delavnostjo, inovativnostjo, kvalitetnimi proizvodi in zadovoljnimi kupci smo iz začetne garažne proizvodnje postali konkurenčno podjetje v naši panogi. V podjetju izdelujemo nagrobne sveče, gospodinjske sveče, okrasne sveče, dišeče sveče in sveče vseh vrst po naročilu.

Sprva je proizvodnja sveč nastajala v zasebnih prostorih stanovanjske hiše, vendar ti prostori čez čas niso več zadostovali povpraševanju po naših proizvodih. Skupaj smo v 25 letih zgradili 5.000 m2 uporabnih površin za proizvodnjo, upravne prostore, skladišče ter lastno prodajalno. Z leti smo širili tudi proizvodni program in tako smo v podjetju začeli izdelovati tudi plastične lončke za sveče. Z rastjo proizvodnje smo hkrati zaposlovali nove delavce. Po 25 letih poslovanja šteje naše podjetje 18 zaposlenih.

sveča 100

Zaradi zahtev na tržišču podjetje nenehno vlaga v razvoj strojne opreme, kar nam omogoča proizvodnjo predelave več kot 1.000 ton parafina letno. Rezultat te proizvodnje je zaupanje raznih trgovskih verig v Sloveniji in številnih manjših kupcev iz celotne Slovenije. Zaupa nam tudi vedno več kupcev iz tujine. Naše stranke prihajajo iz različnih evropskih držav: Hrvaška, Avstrija, Madžarska, Italija Nemčija, Grčija, Portugalska.

Ker se v podjetju zavedamo, da je potrebno nenehno vlagati in ostati konkurenčen na tržišču, se bomo še naprej trudili obdržati kakovostne izdelke in zadovoljne kupce, posledično pa s tem obdržati delovna mesta oziroma njihovo število še povečati.

Naše prednosti so:

  • Odlična kakovost za konkurenčno ceno.
  • Prilagajanje zahtevam kupcev.
  • Hitrost izvedbe naročil.

sveča 101

Iščete darilo za vaše najbližje? Mogoče svečko zase in vaš dom?

Sveča d.o.o. smo pravi naslov za vas! Ne spreglejte naše ponudbe in spletne trgovine, kjer boste sigurno našli kar iščete!

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko kontaktnega obrazca in naše telefonske številke. Z veseljem vam bomo svetovali in našli najboljšo rešitev za vas!

Ponudba in storitve

Dišeče sveče, prodaja sveč. ekološka sveča, bio sveča - Sveča d.o.o.

Ponudba

Nagrobne sveče


Nagrobne sveče oziroma žalne sveče so sveče katere prižigamo v spomin na naše bližnje preminule. V naši ponudbi imamo široko paleto nagrobnih sveč raznih velikosti in oblik, od katerih je odvisen ...Ogled ponudbe

Dekorativne in dišeče sveče


Dekorativne oziroma okrasne sveče so primerne za dekoracijo v aranžmajih, domovih in poslovnih prostorih.

Dišeče sveče so  posebej priljubljene dekorativne sveče s katerimi v našem domu us...Ogled ponudbe

Krstne sveče


Pri obredu Svetega krsta novorojenček prejme svoj prvi zakrament. Za obred Svetega krsta potrebujemo krstno svečo in platno za krst. Krstna sveča simbolizira luč za večno življenje. Platno za krst je simbol za lepoto ...Ogled ponudbe

Poročne sveče


Poročna sveča je namenjena za cerkveni obred, kjer mladoporočenca po duhovnikovemu blagoslovu skupaj prižgeta poročno svečo.  S prižigom poročne sveče mladoporočencev se simbolizira zakonska sreča.

Vse ...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Dišeče sveče, prodaja sveč. ekološka sveča, bio sveča - Sveča d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Dišeče sveče, prodaja sveč. ekološka sveča, bio sveča - Sveča d.o.o.
  • Polno ime SVEČA podjetje za proizvodno in trgovsko dejavnost d.o.o.
  • Davčna številka 42469759 SI42469759
  • Matična številka 5390982000
  • Davčni zavezanec Da