Izo-termo, Vzdrževanje objektov, Tesnenje, Vinica Obrt in storitve

O podjetju

Podjetje Izo-termo, Vzdrževanje objektov, Tesnenje, Vinica je mlado in perspektivno podjetje, ki je na trgu od leta 2007.

Z raziskavo trga so ugotovili, da lahko ljudem pomagajo, zato so odprli podjetje Izo-termo, Vzdrževanje objektov, Tesnenje, Vinica na področju tesnenja in ostalih uslug.

Od prvega dne se moto podjetja Izo-termo, Vzdrževanje objektov, Tesnenje, Vinica glasi:
DO STRANK IN DELA SE OBNAŠAMO RESNO, KVALITETNO IN PROFESIONALNO.

Ponudba in storitve

STORITVE PODJETJA IZO-TERMO, VZDRŽEVANJE OBJEKTOV, TESNENJE, VINICA

​1. BELJENJE​: Če vas čaka beljenje, premislite, kaj zares želite. Zidovi so osnova urejenega prostora in njihovo beljenje je vedno velik izziv. Potrebno je dobro premisliti katere barve so primerne, pa tudi izbrati stil. Naj bo vse enostavno ali pač malo bolj zanimivo. Če izberete povsem nevtralne barvne odtenke, boste lahko prostor poživeli s pohištvom, lahko pa uporabite različne barvne kombinacije, ki bodo prostoru dale značaj. 

2. VZDRŽEVANJE VSEH VAŠIH REČI V HIŠI IN IZVEN HIŠE: Vzdrževanje zajema postopek pregleda, popravila ali izboljšave s katero odpravimo napako, izboljšamo obstoječe stanje ali samo podaljšamo delovno obdobje.
Vzdrževanje temelji na dveh navzkrižnih načelih:

  • Stroški vzdrževanja morajo biti čim nižji
  • Čim zanesljivejše opravljeno delo

Ker je nemogoče v celoti uskladiti ti dve zahtevi, temelji vzdrževanje na kompromisu oz. poskusu, da dosežemo čim večjo kvaliteto ob čim nižjih stroških. Pri tem imajo pomembno vlogo zakoni in pravila, ki jih je potrebno upoštevati pri posameznem delu.

3. RAZNA POPRAVILA NA VAŠIH OBJEKTIH: Imate okvaro v hiši ali poslovnem objektu? Ali potrebujete zanesljivo in kvalitetno storitev ob primerni ceni in jamstvu kakovosti? Ste na pravem mestu, saj smo mojstri za več vrst obrtniških del, ki sodijo k manjšim popravilom. Prihranite čas in denar, saj za nas ni manjših popravil. Za nas je tudi najmanjše popravilo vredno vrhunske profesionalne obravnave in najvišjega nivoja kvalitete.

4. OBNOVA IN RESTAVRIRANJE STARIN IN STAREJŠIH PREDMETOV: Obnoviti staro pohištvo ali kupiti novo? Danes se nam to vprašanje postavlja vse pogosteje. Odgovor je odvisen od stanja v katerem se nahaja vaše obstoječe pohištvo. Obnova starega je lahko dobra rešitev. Vsak dober gospodar ve, da se nekatere stvari ne odvržejo, pač pa obnovijo ali restavrirajo.

5. VSE VRSTE BARVANJA ZNOTRAJ IN ZUNAJ VAŠE HIŠE: Izvajamo vse vrste barvanj različnih materialov od lesa, plastike do železa, znotraj in zunaj vaše hiše ali kakega drugega objekta.

6. VZDRŽEVANJE VSEH VRST OKOVJA: Razstavimo, čistimo in vzdržujemo okovje na vratih in oknih, na vaših zgradbah, hišah ter ostalih objektih.

 

Izo-termo, Vzdrževanje objektov, Tesnenje, Vinica

Ponudba

TESNENJE


Ne zatesnjeno okno ali vrata, lahko postane velika in neugodna težava. Ljudje že dolgo vgrajujemo LESENA, ALU in PVC okna in vrata v najrazličnejše objekte. Pri vseh vrstah oken in vrat, tako plastičnem, aluminijskem, k...Ogled ponudbe

IZO-TERMO TESNILA ZA TESNENJE LESENIH OKEN IN VRAT


Tesnila so odporna na: a.) visoke tmeperature b.) nizke temperature c.) kemikalije in ostala sredstva d.) staranje POSTOPEK TESNENJA 1. Pregledamo vsa okna in vrata in jih po potrebi nastavimo. 2. Izmerimo zračn...Ogled ponudbe

RASTLINJAK HOBBY, IZDELAVA IN PRODAJA

197,00 EUR

Če vam sneg prevrne rastlinjak, ne skrbite! Enostavno ga očistite in se bo postavil v prvotni položaj. Za to poskrbijo cevi iz posebnega materiala.. Pri nas lahko naročite rastlinjak velikosti: a.) 3x3m b.) 3x4m c...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Izo-termo, Vzdrževanje objektov, Tesnenje, Vinica

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Izo-termo, Vzdrževanje objektov, Tesnenje, Vinica
  • Polno ime IZO-TERMO, vzdrževanje objektov, Ivica Vrbanac s.p.
  • Davčna številka 64624374 SI64624374
  • Matična številka 6387462000
  • Davčni zavezanec Ne

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: