Pluženje cest Ajdovščina, Vipava, Primorska Obrt in storitve

O podjetju

Pluženje cest Ajdovščina, Vipava, Primorska

Leon Ambrožič s.p. smo podjetje, ki vam v zimskem času nudi vzdrževanje in pluženje cest, na območju Primorske (Ajdovščina, Vipava,...). Prevoznost lokalnih in mestnih cest ter prehodnost ulic, javnih poti in pločnikov na področju Primorske je odgovornost, ki jo z veseljem prevzame naše podjetje.

pluženje cest 100Naše naloge v zimskem času so posipanje cest, pločnikov, stopnišč in ostalih površin namenjenih pešcem, strojno pluženje ter odvoz snega iz javnih površin po prenehanju sneženja.
S posipanjem pričnemo ob vsaki poledici ali pričetku sneženja, ko se sneg začne oprijemati cestišča. Pravilnik o vrstah vzdrževanja na javnih cestah in nivoju delovnega vzdrževanja javnih cest določa, da je s pluženjem potrebno pričeti ob 10 cm snega na cestišču za glavne prometnice, vse druge stranske ceste in parkirišča pa po 15 cm snega.
Kljub temu, pa s pluženjem glavnih lokalnih cest in zbirnih mestnih cestah pričnemo prej. Za posipanje proti poledici uporabljamo predvsem morsko sol ter pesek granulacije 4 do 8 milimetrov ter mešanico obeh. V posebnih primerih, ko nastopijo nižje temperature, uporabljamo magnezijev klorid.

Veliko težav povzročajo parkirana vozila. Prav zaradi njih je pluženje oziroma čiščenje nemalokrat onemogočeno, zato je pomembno, da pravočasno umaknete svoja vozila s parkirišč oziroma javnih poti in nam tako omogočite, da lahko hitro in učinkovito očistimo parkirišča, zasnežene pločnike in pešpoti.

V izogib morebitnim poškodbam in nezgodam, vsem udeležencem v prometu, svetujemo uporabo primerne opreme. Vozniki, poskrbite da so vaša vozila varna, pešci pa se toplo obujte in oblecite.

pluženje cest 101

POTREBUJETE PLUŽENJE DOVOZA ALI ULICE V KATERI ŽIVITE? MORDA LE NASOLITEV CESTNIH POVRŠIN?

Leon Ambrožič s.p., smo pravi naslov za vas! Naše storitve so strokovne, kakovostne in ugodne! Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca ali naše telefonske številke. Ne spreglejte naše ponudbe!

Ponudba in storitve

Nudimo vam zimsko vzdrževanje cest. Sem spadajo čiščenje in pluženje snega, posipanje oz. soljenje vseh cestnih površin!

Pluženje cest Ajdovščina, Vipava, Primorska

Ponudba

Pluženje cest Primorska


Naše naloge v zimskem času so posipanje cest, pločnikov, stopnišč in ostalih površin namenjenih pešcem, strojno pluženje ter odvoz snega iz javnih površin po pr...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Pluženje cest Ajdovščina, Vipava, Primorska

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Pluženje cest Ajdovščina, Vipava, Primorska
  • Polno ime Prevozi s kmetijsko mehanizacijo in spravilo lesa Leon Ambrožič s.p.
  • Davčna številka 30267056 SI30267056
  • Matična številka 5561466000
  • Davčni zavezanec Da