Veterinarska bolnica Vipava Živali

O podjetju

V Veterinarski bolnici Vipava pokrivamo vsa področja veterinarske prakse, kot pridružena članica Univerze na primorskem pa smo vključeni tudi v področje raziskav in različne projekte.

Naša veterinarksa praksa obsega medicino psov, mačk ter ostalih hišnih ljubljenčkov, medicino konj ter zdravljenje in preventiva velikih rejnih živali. Veliko vlagamo v najsodobnejšo diagnostično opremo (digitalni rentgen, uz, krvni analizator...) in opremo za kirurgijo. Veterinarji smo specializirani za posamezna področja in se redno izpopolnjujemo. Tako je lahko zagotovljena vrhunska oskrba naših pacientov in zaupanje njihovih lastnikov.

Na področju medicine psov in mačk poleg rednih posegov in preventive opravljamo tudi najzahtevnejše kirurške posege, kot so npr. ortopedske operacije ( osteosinteze, operacije križne vezi, izpah pogačice, zdravljenje z matičnimi celicami...), operacije v trbušni votlini, carski rezi...Smo eni vodilnih na področju reprodukcije psov. Izvajamo slikanje kolkov za vse pasme psov ter imamo licenco za slikanje in oceno kolčne displazije za pridobitev »A« žiga ter odvzem krvi za dna.

Medicina konj je v porastu, zato se na tem področju intenzivno izobražujemo in skrbimo za zdravje naših pacientov ne samo v okolici ambulante, temveč tudi na širšem območju Slovenije. Naša prioriteta je športna medicina, izvajamo pa tudi kiropraktiko in fizioterapijo, tako pri konjih kot tudi pri psih.

Kljub temu, da obsegajo rejne živali manjši delež našega dela, niso za nas nič manj pomembne. Poleg tradicionalnega zdravljenja posamezne živali, skušamo rejcem pomagati do boljših rezultatov z izvajanjem črednega zdravljenja.

Zavedamo se, da je strokovnost na prvem mestu, nič manj pomemben pa ni prijazen odnos do strank ter srčnost pri opravljanju veterinarskega dela.

Ponudba in storitve

 • ambulanta za male živali
 • ambulanta za velike rejne živali
 • ambulanta za konje

Veterinarska bolnica Vipava

Ponudba

Ambulanta za male živali


Ena glavnih dejavnosti Veterinarske bolnice Vipava je zdravljenje malih živali, predvsem psov in mačk. Za opravljanje tega dela je na razpolago več kot 100m2 prostorskih površin.

Ogled ponudbe

Velike rejne živali


Veliko našega znanja in truda posvečamo tudi vzrejnim živalim. Pokrivamo kar obsežen teritorij, ne samo Vipavsko dolino ampak tudi njeno okolico. Rejcem želimo s svojimi storitvami pomagat...Ogled ponudbe

Ambulanta za konje


Na področju medicine konj se redno izpopolnjujemo in zadnja leta pospešeno pridobivamo nova znanja in opremo.

Izvajamo:

Zdravljenje infekcijskih bolezni, diagnostika &scar...
Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Veterinarska bolnica Vipava

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Veterinarska bolnica Vipava
 • Polno ime Veterinarska bolnica Vipava, Ivan Princes s.p.
 • Davčna številka 41836243 SI41836243
 • Matična številka 1054252000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: