Fasaderstvo Malfas Vodice Gradbeništvo

O podjetju

Fasaderstvo Malfas Vodice

Fasaderstvo Malfas Vodice smo podjetje, ki se ukvarjamo z izdelavo vseh vrst gradbenih fasad. Izdelujemo fasade in omete na manjših in večjih objektih. Svetujemo pri izbiri fasadnega sistema in odtenka, v skladu z vašimi željami. Naše stranke so predvsem lastniki stanovanjskih hiš, stanovanj, lokalov, obrtnih delavnic in drugi. Poleg izdelave fasad vam nudimo tudi slikopleskarska dela. Z dolgoletnimi izkušnjami se lahko pohvalimo z zanesljivimi in kvalitetnimi storitvami.

ZAKAJ PRAV MI?

 • Smo zanesljivi in profesionalni.
 • Delo opravimo v dogovorjenem času.
 • Imamo nizke konkurenčne cene.
 • Smo gibljivi glede delovnega časa.
 • Imamo več kot 10 let izkušenj in veliko zadovoljnih strank.
 • Vedno upoštevamo vaše želje.

Fasaderstvo Malfas Vodice 100Fasada varuje vaš dom pred neprijetnimi zunanjimi vplivi, kot so nihanja zunanje temperature med dnevom in nočjo ter različnimi letnimi časi. Hkrati nosi tudi lepotno funkcijo, ki vsak dom umešča v svoje okolje. Slabo izoliran objekt lahko izgublja veliko energije. Preko fasade lahko izgubimo do 40 % energije. Kvalitetna toplotna obnova fasade lahko zmanjša vaše stroške.

Fasade so sestavljene iz različnih delov, odvisno od tipa. V grobem jih sestavlja izolativni sloj iz izolacijskih plošč, ki se prilepi ali kako drugače pritrdi na zunanjo steno, sledi plast lepila in zaščitna mrežica. Na koncu se zaključi še z granuliranim slojem, ki da vašemu domu svoj pečat. Danes se naročniki odločate predvsem med različnimi tipi fasad in barvami ter odtenki.

Fasaderstvo Malfas Vodice 101

POTREBUJETE NOVO FASADO? NE POZNATE VSEH MOŽNOSTI? MOGOČE LE NEKOGA, DA VAM PREPLESKA STANOVANJE?

BREZ SKRBI, Fasaderstvo Malfas Vodice SMO TU ZA VAS! Ne odlašajte, kontaktirajte nas še danes na +386 (0) 40 675 441! 

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in tudi na našo telefonsko številko. Ne spreglejte naše ponudbe!

Vabimo vas, da nas pokličete in nam zaupate vaše želje. Z veseljem vam bomo svetovali in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas in vaš dom.

Ponudba in storitve

Nudimo vam fasaderske in slikopleskarske usluge po ugodnih in konkurenčnih cenah. Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo svetovali in skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas in vaš dom! Se že veselimo sodelovanja z vami!

Fasaderstvo Malfas Vodice

Ponudba

Fasaderstvo


Izdelujemo fasade več tipov. Za izdelavo uporabljamo več vrst izolativnih materialov. Fasaderstvo obsega tudi barvanje ali obnovo že obstoječe fasade. Fasada je lahko izdelana tudi po vaših željah, la...Ogled ponudbe

Slikopleskarstvo


Slikopleskrstvo je stara dejavnost, ki pa v sodobnem času dobiva nov pomen. Ne gre več za zgolj beljenje in slikanje sten, stropov in tal, ter pleskanja oken, vrat in ostalih stvari ampak je slikoples...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Fasaderstvo Malfas Vodice

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Fasaderstvo Malfas Vodice
 • Polno ime MAL-FAS, druga zaključna gradbena dela Jovo Malbašić s.p.
 • Davčna številka 33206937 SI33206937
 • Matična številka 3023729000
 • Davčni zavezanec Da