Kamini ogrevani na centralno kurjavo Fujan Obrt in storitve

O podjetju

Kamini ogrevani na centralno kurjavo Fujan

Kamini ogrevani na centralno kurjavo Fujan so slovenske izdelave in porekla s 150 letno tradicijo!

Kamini Fujan • Pečarstvo Fujan je danes že uveljavljeno ime. Dolgoletno ime družinskega podjetja iz Vodic z bogato 150 letno tradicijo. Ukvarjamo se z ročnim izdelovanjem pečnic za izdelavo vseh vrst peči in kaminov. Dolgoletna tradicija izdelovanja peči in kaminov sega vse od leta 1867.

Naši izdelki so plod dolgoletnega razvoja, izkušenj in spremljanja najnovejših trendov. Lahko pohvalimo s kar 150 let dolgo tradicijo. V tem času smo razvili bogato paleto izkušenj.

Osnovna surovina je glina iz Komende, ki ima že dolgoletno tradicijo pečarstva na slovenskem. V naši delavnici jo mojstri s posebnim postopkom prečistijo, obdelajo ter jo s skrbno ljubeznijo, tradicijo in znanjem obogatijo.

Pečarstvo Fujan le preverjeno najboljše in najkvalitetnejše materiale za izdelavo kaminov in peči. Kamini Fujan slovimo po uporabi le najbolši in najkvalitetnješih materialov za izdelavo kaminov in peči.

Nudimo izdelovanje modernih kaminov, lončenih peči, sedežnih, ležalnih kaminov, toplozračnih peči, krušnih peči, ... Izdelki Kamini Fujan niso tipski, zato se vsakemu izdelku intenzivno posvetimo.

Osnovna usmeritev je, da zagotavljamo kvalitetno izdelavo po željah in potrebah kupca. Ustvarjamo z navdihom, željo po inovativnosti in iskanju novih rešitev.

Naši odnosi temeljijo na medsebojnem zaupanju in spoštovanju.

Kamini ogrevani na centralno kurjavo Fujan 100

Kamini ogrevani na centralno kurjavo Fujan za vsak dom! Kamini za vsak prostor in vsakogar!

Željo po kaminu vam lahko izpolnimo tudi, če v stanovanju ne morete izvesti dimnika. V tem primeru pridejo v poštev kamini ogrevani na centralno kurjavo ali elektro kabla, ki se ga vgradi v ležalni ali sedežni del kamina. Lahko pa se s tem ogreva tudi naslon.

Dimenzija in oblika kamina ogrevanega na centralno kurjavo se prilagaja prostoru in željam posameznika. Vsak naš izdelek je unikat. Popolnoma se prilagodimo Vašim željam in razmeram na objektu. Pripravimo Vam načrt v 3D idejni skici, ki je dejanska pomanjšana podoba kamina na objektu.

Zunanja obzidava kamina je lahko iz pečnic,ali pa se zaključuje z ometom. Pečnice so plod naših pridnih rok, stkane z dolgoletno tradicijo in ljubeznijo do gline. Glina je naš naravni in osnovni material in se lahko uporablja tudi v zdravilne namene.

Kamini ogrevani na centralno kurjavo Fujan 101

Ko združimo vaše želje, zahteve in značilnosti vašega prostora, z našimi dolgoletnimi izkušnjami, postanejo naše peči srce vašega doma ki vanj prinesejo veselje in toplino.

Kamini ogrevani na centralno kurjavo niso pustili še nobenega ravnodušenega. Imejte tudi vi vašo toplino v prostoru in srcu!

Za več informacij si oglejte našo spletno stran! Dosegljivi smo vam preko kontaktnega obrazca, ali po telefonu! Ne odlašajte, pokličite nas še danes, TU SMO ZA VAS!

Ponudba in storitve

Nudimo izdelovanje:

 • modernih kaminov,
 • lončenih peči,
 • sedežnih in ležalnih kaminov,
 • toplozračnih peči,
 • krušnih peči, ...

Izdelki Kamini Fujan niso tipski, zato se vsakemu izdelku intenzivno posvetimo.

Zakaj izbrati prav nas? Zagotavljamo vam:

 • Slovenska izdelava
 • 150 letna tradicija
 • Slovenske surovine
 • Estetika in eleganca
 • Visok izkoristek gretja
 • Toplina v domu in srcu

Za več informacij si oglejte našo spletno stran! Dosegljivi smo vam preko kontaktnega obrazca, ali po telefonu! Ne odlašajte, pokličite nas še danes, TU SMO ZA VAS!

Kamini ogrevani na centralno kurjavo Fujan

Ponudba

Kamini ogrevani na centralno kurjavo Fujan


Željo po kaminu vam lahko izpolnimo tudi, če v stanovanju ne morete izvesti dimnika. V tem primeru pridejo v poštev kamini ogrevani na centralno kurjavo ali elektro kabla, ki se ga vgradi v ležalni ali sed...Ogled ponudbe

Toplozračne peči in kamini


Toplozračne peči in kamini so narejeni iz kaminskega vložka, z varovanimi steklenimi vratci, ki je lahko obzidan z različnim materialom. Ti kamini nam hitro ogrejejo prostor. 

Izdelki Kamin...Ogled ponudbe

Lončene peči


Lončene peči vam zaradi svoje značilne velike akumulacijske sposobnosti lahko ogrejejo velik del bivalnega prostora ob majhni porabi drv. Zgrajena je tako, da s kurjenjem 1 x dnevno vzdržuje...Ogled ponudbe

Krušne peči


Krušne peči zaradi svoje gradnje prijetno sevajo toploto v prostor. Pri tem ni kroženja zraka v prostoru in s tem se ne dviguje prah ter drobni delci, ki so neprijetni za alergike. Največj...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Kamini ogrevani na centralno kurjavo Fujan

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Kamini ogrevani na centralno kurjavo Fujan
 • Polno ime Pečarstvo Fujan - Boštjan Fujan s.p.
 • Davčna številka 10798064 SI10798064
 • Matična številka 1083155000
 • Davčni zavezanec Da