Stroji in oprema za razrez lesa Majer-Holz d.o.o. Obrt in storitve

O podjetju

Stroji za razrez lesa, transportni trakovi in paketne žage Majer Holz d.o.o.

Majer Holz, podjetje z Vrhnike se ukvarja s celovitimi rešitvami za vaše potrebe v primarnem razrezu lesa. Naši kupci cenijo močno in robustno konstrukcijo ter visoke zmogljivosti stroji za razrez lesa, Majer Holz d.o.o.

Majer Holz d.o.o. ponudba obsega vse stroje za manjše, srednje in večje žagarske obrate, od manjših tračnih žag do celotnih žagalnih linij, čelilne žage za pakete, avtomatske paketne žage, nakladalne rampe hlodovine, verižne transporterje, valjčne transporterje,mini gatre, ventilatorji za odsesovanje, turbine odsesovalnih naprav in še mnogo več.

V preteklosti smo imeli svoj lasten žagarski obrat, v katerem smo pridobili pomembne izkušnje in najbolj pomembno perspektivo – razumemo potrebe in težave žagarskih obratov. Naša ekipa je sestavljena iz strokovnjakov iz vseh področij razvoja strojev. Z večletnim skupnim delom z žagarskimi obrati, vam lahko svetujemo in pomagamo izboljšati vašo proizvodnjo. Stroji za razrez lesnih paketov.

Stroji-za-razrez-lesnih-paketov-industrijo-Majer Holz
Ponosni smo, da je naša paketna žaga trenutno najbolj robustna žaga, kar se jo da kupiti na tržišču. Prvo smo naredili povsem avtomatsko čelilno žago za razrez paketov lesa. Nekaj naših inovacij je imelo direkten vpliv na industriji. Konstantne raziskave in razvoj paketnih žag nas ohranjajo pred drugimi in nas ločijo od konkurence.


: Ponudba :

 • Čelilna žaga za pakete
 • Čelilna žaga za hlode
 • Paketna žaga - avtomatska
 • Čelilna žaga - krožna
 • Večlistna krožna žaga
 • Večlistna krožna žaga-robilnik-amerikaner z pomično glavo
 • Valjčni transporterji
 • Oprema za žage
 • Vzdrževanje strojev in opreme
 • Nakladalne rampe hlodovine
 • CNC čelilnik z potisno roko ali na kavelj
 • Mini gater 650/250mm
 • Valji po naročilu od fi40mm-600mm dolžina do 1500mm
 • Odsesovalne naprave, ventilatorji in turbine ventilatorjev po želji kupcev

Ponudba in storitve

: Servis :

Majer Holz d.o.o. servisna mreža vključuje številno ekipo po celotni Sloveniji in tudi tujini. Naše ekipe so se torej sposobne hitro odzvati. Sodelujemo z mnogimi zunanjimi sodelavci, kateri so razpršeni po celi Sloveniji Zagotavljamo garancijo in dostopnost servisa ter rezervnih delov za vse naše stroje. Imamo dva zaupanja vredna dobavitelja delov in rezervnih delov Kotal trade d.o.o iz Logatca, kateri nam stoji ob strani z vsemi rezervnimi deli praktično 24/7 vse dni v letu. Dobavljajo nam najbolj kvalitetne rezervne dele, kar jih ponuja tržišče.(zobniki, verige, jermena,reduktorje.....) in podjetje Kovro d.o.o. iz Ljubgojne, kateri za nas opravlja risanje, plazemski razrez pločevine in krivljenje pločevine. Podjetje Kovro d.o.o. razpolaga z najsodobnejšo tehnologijo za plazemski razrez pločevine, krivljenje pločevine, prebijanje pločevine.... in uporablja samo kvalitetno pločevino.

 

: Zagotavljanje kakovosti :

Ker smo družinsko podjetje, je kvaliteta naš oseben cilj. Jedro Majer Holz d.o.o. kvalitete je naša izkušena proizvodna ekipa. Uporabljamo najnovejše proizvodne tehnologije in preizkušene komponente priznanih, globalnih proizvajalcev. 

 

: Varnost :

Ustrezajo vsem varnostnim standardom. Poleg tega dodajamo dodatne varnostne funkcije za varnost delavcev in preprečitev mehanskih poškodb.

 

: Izobraževanje :

Po vsaki montaži naših strojev nudimo kupcu brezplačno izobraževanje za najboljše upravljanje in vzdrževanje stroja.

 

: Naročila po meri uporabnika :

Razumemo posebne potrebe kupcev in tako delamo tudi stroje po naročilu oz. posebne prilagoditve. Zato smo konec leta 2016 in v začetku leta 2017 razvili nov stroj tip MINI GATER 650/250mm prilagojen manjšim žagaskim obratom, kateri bi radi z malo energije in čim manj zaposlenih naredili čim več. Stroj poganja 22kw glavni elektromotor, kateri pri rezanju z cca 30kom žagic vleče v povprečju samo okoli 25-30A, kar lahko priključi že vsak najmanjši žagar. Rez je debeline 2,5mm. Da smo stroj lahko razvili in naredili gre posebna zahvala našim trem dobaviteljem, Kovro d.o.o., Kotal trade d.o.o. in Špena, Iztok Drobnič s.p.. Podjetje Kovro d.o.o., g. Rok je za nas narisal popolnoma vse vsak kos posebej v programu autocad in kasneje na plazmi narisano kvalitetno odrezal. Kar je bilo pa pločevine pod 5mm je pa na hidravličnih škarjah nastrigel in potem na krivilnem stroju krivil.

Kotal trade d.o.o. nam je dobavilo vse kar smo potrebovali,elektromotorje, reduktorje, ležaje, jermenice, jermena, letve modul3, zobnike, olje, mast, cevi za zrak.....

Špena, Iztok Drobnič s.p. je pa naš novi dobavitelj struženih in rezkanih delov po naročilu. Vse kar smo jim naročili so kvalitetno in na datum izdelali. Z njimi je zelo dobro sodelovati saj so dobro podkovani na tem področju. Velika prednost pred ostalimi nam predstavlja to, da vse kar naredijo tudi dostavijo. So zelo prilagodljivi in v sodelovanju z nami bodo na stružnico in rezkalni stroj dobili marsikater trd materijal, ki ga drugače verjetno ne bi, saj pri nas uporabljamo pri izdelavi Mini gatra veliko struženih in rezkanih delov, ki so narejeni iz zelo trdega jekla.

Stroji in oprema za razrez lesa Majer-Holz d.o.o.

Ponudba

Paketna žaga


Čelilna žaga za pakete

Proizvajalec in tip: Majer-holz doo

Stanje: Nov

Leto proizvodnje: 2016

Vstopna moč: 11 kW

Maks. dimenzije paketa: 60 x 125 cm

<...
Ogled ponudbe

Tračna žaga

22000

Tračna žaga

Proizvajalec in tip: Majer-Holz

Stanje: nov

Leto proizvodnje: 2016

Izhodna moč: 30 kW

Različica: Horizontalen

Maks. premer hloda: 1200 mm

&Sca...Ogled ponudbe

Avtomatska čelilna žaga za pakete

22000

Avtomatska čelilna žaga za pakete

Proizvajalec in tip: Majer-holz doo

Stanje: Nov

Leto proizvodnje: 2016

Vstopna moč: 11 kW

Maks. dimenzije paketa: 60 x 125 ...Ogled ponudbe

Odsesovalna naprava-ventilator


Prodamo ventilator za odsesovanje žagovine ali sekancev.Obod ventilatorja in veternica narejena iz 12mm hardoxa. Garancija 2 leti tudi če ga uporabljate dve smeni dnevno.

Ogled ponudbe

Mlin za izdelavo sekancev


Prodamo skoraj nov mlin za izdelavo sekancev Klocner 500/300mm, 38kw elektromotor.

Ogled ponudbe

Rampa za hlodovino-rabljena


Prodamo večjo rampo za hlodovino. 8m dolžine in 5m širine. Lahko vam pa po naročilu izdelamo novo po vaših željah in zahtevah.

Ogled ponudbe

Paketna žaga

15.000

NOVO V PONUDBI. Naredili smo novo paketno žago cenejše izvedbe, da bo lažje dostopna žagarjem. Glavni elektromotor 11kw, pomik rezanja preko frekvenčnika, motor z reduktorjem 1,5kw. Mazanje verige avtomatsko.Ogled ponudbe

Čelilnik desk

29500

Izdelujemo CNC čelilnike po zahtevah kupcev.

Ogled ponudbe

Valji po naročilu


Izdelujemo valje po naročilu kupcev, gnane, gladke....

Ogled ponudbe

Nakladalna rampa hlodovine

8500

Izdelujemo nakladalne rampe za doziranje hlodovine v rezalno cepilni stroj. Rampo izdelamo po naročilu in željah kupca.

Ogled ponudbe

Mini gater 650/250mm


Prodamo mini gater za razrez prizem v deske. Gl. elektro motor 22kw. Max širina prizem 650mm max višina 250mm. Hidravlični valji. Pomik preko frekvenčnika. Hidravlični odmik dodatnih valjev, da je lažji ...Ogled ponudbe

Cepilec drv ležeči

5800

Prodamo cepilec drv ležeči s hidravlično nakladalno rampo moči 42t.

Ogled ponudbe

Pištole za linije za zbijanje palet

450

Po naročilu izdelujemo pištole in igle za linije za zbijanje palet. Naredimo vam lahko pištolo s katero lahko zabijate 28mm dolge refuza žeblje. Pištole so preizkušene in delajo na na&scaro...Ogled ponudbe

Večlistna krožna žaga

23000 €

Prodamo veclistno krožno žago 750mm širine in 160mm višine z fiksno osovino. Gl elektromotor po izbiri. Ogled ponudbe

Mini gater 650/250mm

24500 €

Prodamo mini gater za rezanje prizem v deske. Gl elektromotor 22kw. Pomik valjev naprej nazaj preko frekvencnika. Valji hidravlično avtomatsko vodeni. Ogled ponudbe

Nakladalne rampe za hlodovino

12500€

Izdelujemo nakladalne rampe za hlodovino in razne transporterje po naročilu. Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Stroji in oprema za razrez lesa Majer-Holz d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Stroji in oprema za razrez lesa Majer-Holz d.o.o.
 • Polno ime MAJER-HOLZ, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o.
 • Davčna številka 20410271 SI20410271
 • Matična številka 6975810000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: