Karate, aikido, boks, kickboks Vrhnika Šport in rekreacija

O podjetju

Karate, aikido, boks, kickboks Vrhnika

Karate, aikido, boks, kickboks Vrhnika oz. Karate klub Vrhnika, je športno društvo, v katerem gojimo in vadimo karate kot borilno veščino, tekmovalni šport in rekreacijo ter samoobrambo, ki vključuje celo vrsto sorodnih borilnih veščin (aikido, boks, kickboks,..).

Ste že kdaj pomislili, da potrebujete vi ali vaši bližnji sprostitev, šport, zabavo,... Ste velikokrat utrujeni, nervozni ali preobremenjeni zaradi dela oziroma učenja?
Če se želite razvedriti, povečati svojo fizično kondicijo ter prispevati tudi sami nekaj za svojo osebno varnost, Vas vabimo, da se vključite v začetni trening Karate Kluba Vrhnika.
V kratkem času smo pripravljeni tudi Vas naučiti osnov samoobrambe, karateja in drugih veščin, ki jih gojimo v našem klubu, pridobite si lahko veliko novih znancev in prijateljev, lahko se aktivno športno udejstvujete na tekmovanjih ali pa se udeležite raznih seminarjev, karate kampov,...

Karate, aikido, boks, kickboks Vrhnika 100

NEKAJ PRIMEROV BORILNIH VEŠČIN, KI SE JIH LAHKO NAUČITE PRI NAS:

Karate
Karate je borilna veščina, šport in rekreacija. Njegova vadba nam pomaga izboljšati koncentracijo, uči nas zbranosti, jasne usmerjenosti in odločnosti. Pomaga nam utemeljiti se v realnosti, izboljšati lastno osredotočenost v tukaj in sedaj, povečati kreativnost in spontanost in nas sooča z lastnimi razvojnimi zmožnostmi. Izvorno je borilna veščina, sicer pa tekmovalni šport in rekreacija skozi katero krepimo svoje telo in duha ter skrbimo za svojo rast in razvoj.

Aikido
Aikido je neagresivna borilna veščina. Aikido ne vzpodbuja otrok k nasilnemu vedenju, nauči jiih, kako se izogniti konfliktu, pri tem pa ne izgubiti lastne integritete. Aikido tehnike delujejo le v primeru, če nekdo drug poruši pravila, se pravi, napada. Otroci se naučijo uporabne samoobrambe.

Kickboks
kickboks je udarjalni borilni šport, ki povezuje ročne in nožne udarce. Učimo atraktivne kombinacije ročnih in nožnih udarcev ter izmikov, z velikim poudarkom na gibanju in kontroli udarjanja (lahki kontakt). Učenje je zato povsem sproščeno.

Boks
Boks je tehnično zahteven šport, ki združuje hitrost, moč in premišljenost. Čeprav je boks v osnovi polnokontakten šport (tekmovalci udarjajo z vso močjo), se proces učenja izvaja z lahkim kontaktom in poudarkom na pravilnem izvajanju tehnik. Zraven sodi tudi fizična priprava in uporaba rekvizitov (kolebnice, vreče, hruške, punch ball-i, medicinke).

To je le nekaj borilnih veščin..obiščite nas in pomagali vam pri izbiri idealnega načina rekreacije za vas. Poglejte si tudi našo ponudbo in urnike na naši spletni strani.

Karate, aikido, boks, kickboks Vrhnika 101

Treningi se odvijajo ločeno glede na starost udeležencev (od cicibanov do članov) in na nivo znanja (stopnja pasu), potekajo pod vodstvom izkušenih mojstrov borilnih veščin, zato na treningih zagotavljamo strokovnost in varnost.

Naša ponudba osebnega trenerstva je namenjena , tistim ki si želijo individualen pristop in strokovno vodstvo preko celotnega procesa vadbe. To omogoča ohranjanje visokega nivoja motivacije, nenehno prilagajanje vadbenega procesa sposobnostim posameznika in seveda visoko stopnjo pravilnosti izvedbe vaj.

Vadba pri nas ni nujno omejena le na karate, saj pogosto učinkovit trening zahteva raznoliko vadbo in ne zgolj karate tehnik .

Ponudba in storitve

 

 • KARATE
 • AIKIDO
 • KRAV MAGA
 • MANUALNA TERAPIJA
 • BOKS
 • KICKBOKS

Karate, aikido, boks, kickboks Vrhnika

Ponudba

Karate


Karate je borilna veščina, šport in rekreacija. Njegova vadba nam pomaga izboljšati koncentracijo, uči nas zbranosti, jasne usmerjenosti in odločnosti. Nudimo vam različne zahtevnostne stopnj...Ogled ponudbe

Aikido


Vsak je lahko dober v aikidu. Aikido ne zahteva atletskih sposobnosti. Pomembno je napredovanje glede na lastne sposobnosti in ohranjanje pozitivnega odnosa. Pokličite nas za več informacij o treningih.

Ogled ponudbe

Boks in Kickboks


Nudimo vam profesionalne in kakovoste treninge z profesionalnimi trenerji. Vaš trener bo David Nagode, ki je dosegel že vrsto uspehov na državni, evropski in tudi svetovni ravni.

Ogled ponudbe

Krav Maga


Krav maga je praktičen in taktičen sistem boja, ki uči, kako v prvi meri preprečiti, se spopasti in prevladati v vseh vrstah nasilja in napadov.Uči, kako v najkrajšem času onesposobiti nasprotnika. Zaradi ...Ogled ponudbe

Manualna terapija


Manualna terapija je zdravilska metoda, ki zajema vrsto različnih terapevtskih tehnik. Deluje na živčno- mišično-skeletni sistem z namenom odpraviti njegovo zmanjšano funkcijo in na bolečine ter po&scaro...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Karate, aikido, boks, kickboks Vrhnika

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Karate, aikido, boks, kickboks Vrhnika
 • Polno ime Karate klub Vrhnika
 • Davčna številka 5977886000 SI5977886000
 • Matična številka 5977886000
 • Davčni zavezanec Ne