Lepljen les - MLINAR, predelava lesa, d.o.o. Obrt in storitve

O podjetju

Lepljen les

Odkrijte moč in lepoto lepljenega lesa z našimi kakovostnimi lepljenimi lesenimi nosilci! Izdelani so iz več plasti medsebojno zlepljenih lamel z uporabo visokokakovostnega poliuretanskega lepila, kar zagotavlja njihovo dolgotrajno trdnost in dimenzijsko stabilnost. Lepljen les tako ohranja svojo obliko brez krivljenja ali zvijanja skozi čas, kar ga naredi idealnega za uporabo v različnih gradbenih projektih.

Prilagoditev na podlagi vaših potreb:

 • Dimenzije po meri: Naši lepljeni nosilci so na voljo v dolžinah do 9 metrov in širinah do 16 centimetrov. Možna je prilagoditev dimenzij glede na vaše specifične zahteve.
 • Oblike nosilcev: Izbirate lahko med ravnimi ali ukrivljenimi lepljenimi nosilci, ki se odlično prilegajo vašim arhitekturnim in konstrukcijskim zahtevam.
 • Lepljene brune: Izdelujemo tudi lepljene brune širine/debeline 8, 10 in 12 cm, ki se pogosto uporabljajo kot stenski ali pregradni elementi v lesenih hišah, utah in brunaricah.

Materiali visoke kakovosti: Za izdelavo naših lepljenih nosilcev in brun uporabljamo visokokakovosten smrekov in borov les. Ti materiali ne zagotavljajo le estetske dovršenosti, temveč tudi odlično mehansko odpornost in dolgo življenjsko dobo izdelkov.

Lepljen les je zaradi svoje estetike in trpežnosti idealna izbira za vidna mesta v različnih objektih. Z našimi lepljenimi nosilci in brunami lahko združite funkcionalnost, trajnost in naravno lepoto lesa v svojih gradbenih in oblikovalskih projektih.

 

O podjetju Mlinar

MLINAR d.o.o. je majhno družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo v predelavi lesa, ki sega vse od leta 1985. Smo strastni ljubitelji lesa, kateremu se posvečamo z veliko mero kreativnosti, trdega dela in inovativnosti. Naša glavna zaveza je kakovost, ki je plod bogatih izkušenj in poglobljenega znanja, ki ga skozi leta nenehno nadgrajujemo.

V našem asortimanu najdete široko paleto lesnih izdelkov, ki vključujejo vrtne garniture, balkonske ograje, nadstreške, lepljen les, vrtne ute, pergole, brunarice in kozolce. Čeprav so nekateri delovni procesi standardizirani, vedno ostajamo fleksibilni, saj končne izdelke prilagajamo individualnim željam in potrebam naših strank.

Naš primarni cilj je, da se vsaki stranki maksimalno posvetimo in prilagodimo njenim specifičnim željam, pri čemer nikoli ne odstopamo od poštenega odnosa do dela in naših naročnikov. Zavezani smo k ohranjanju visokih standardov in vzpostavljanju dolgoročnih odnosov s strankami, katerih zadovoljstvo je naša glavna prioriteta.

Z izbiro MLINAR d.o.o., predelava lesa, se odločate za partnerja, ki verjame v moč pristnih materialov, rokodelskih veščin in prilagojenih rešitev za vaš prostor. Prepustite se naši strokovnosti in dovolite, da vaše ideje oživimo z lesom najvišje kakovosti.

Lepljen les - MLINAR, predelava lesa, d.o.o.

Ponudba

Vrtne garniture


Naše masivne vrtne garniture so iz smrekovega, borovega in hrastovega lesa, izjemoma pa izdelamo tudi kakšno iz lesa jelše, jablane, hruške in oreha. Mize in klopi so različnih ob...Ogled ponudbe

Balkonske ograje


Prijeten izgled vaše hiše poudari masivna lesena balkonska ograja. V našem podjetju z izkušnjami in odgovornostjo izdelujemo več tipov balkonskih ograj. Med seboj se razlikujejo po obl...Ogled ponudbe

Leseni nadstreški


Nadstreške iz lepljenega lesa izdelujemo izključno po merah in željah naročnika. Izdelamo lahko različne variante: enokapnice, dvokapnice, polkrožni nadstreški, …

Ogled ponudbe

Lepljen les


Lepljeni nosilci so sestavljeni iz več lamel, ki so med seboj dolžinsko in ploskovno zlepljene. Nosilci so lepljeni s poliuretanskim lepilom. Zaradi lepšega zunanjega videza jih lahko uporabljamo na vidnih...Ogled ponudbe

Vrtne ute, pergole,brunarice


Vrtne ute, pergole in brunarice izdelujemo iz lepljenega lesa. Za pripravo ponudbe je potrebno priložiti skico z vsemi merami, saj se pri izdelavi popolnoma prilagodimo željam kupca.

Ogled ponudbe

Kozolci


Kozolce iz lepljenega lesa izdelujemo izključno po merah in željah naročnika. Za izdelavo predračuna je potrebno priložiti skico z vsemi merami.

Ogled ponudbe

Polkrožne vgradne roke


Vgradne roke različnih dimenzij izdelujemo na zalogo in jih prodajamo kot posamezen element samograditeljem vrtnega pohištva. Polkrožne vgradne roke so ploskovno zlepljene, zato ohranijo svojo obliko ...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Lepljen les - MLINAR, predelava lesa, d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Lepljen les - MLINAR, predelava lesa, d.o.o.
 • Polno ime MLINAR, d.o.o., Bitnje
 • Davčna številka 42750873 SI42750873
 • Matična številka 5747015000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: