Leseni nadstreški - MLINAR, predelava lesa, d.o.o. Obrt in storitve

O podjetju

Leseni nadstreški

Odkrijte popolno rešitev za zaščito vašega vozila, terase ali vhoda z našimi prilagojenimi lesenimi nadstreški, izdelanimi iz kakovostnega lepljenega lesa. Leseni nadstreški so oblikovani in izdelani točno po vaših merah in željah, zato lahko izberete med različnimi oblikami, kot so enokapnice, dvokapnice ali polkrožni nadstreški. Za izdelavo predračuna potrebujemo le skico z vsemi potrebnimi merami.

Ponujamo tri različne izvedbe:

 1. Lepljen les po naročilu: Nadstrešek si postavite sami. Ta možnost je idealna za tiste, ki uživajo v DIY projektih.
 2. Lepljen les, vezava v delavnici, montaža na terenu: Nadstrešek pobarva in dokonča naročnik. Ta možnost omogoča delno prilagodljivost in osebni dotik.
 3. Lepljen les, vezava v delavnici, barvanje, montaža na terenu: Vse faze izvedbe, od proizvodnje do končne montaže, opravi Mlinar d.o.o. Idealno za tiste, ki iščejo popolnoma brezskrbno rešitev.

Vsak leseni nadstrešek je izdelan z mislijo na trajnost, estetiko in funkcionalnost, zagotavljamo pa tudi, da se bo harmonično zlil z arhitekturo vašega doma ali poslovnega prostora. Z našimi prilagojenimi rešitvami ne boste le zaščitili svoje lastnine pred vremenskimi vplivi, ampak boste svojemu prostoru dodali tudi estetsko vrednost in uporabnost. Izberite kakovost in zanesljivost – izberite naše lesene nadstreške za dolgoročno zadovoljstvo.

O podjetju Mlinar

MLINAR d.o.o. je majhno družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo v predelavi lesa, ki sega vse od leta 1985. Smo strastni ljubitelji lesa, kateremu se posvečamo z veliko mero kreativnosti, trdega dela in inovativnosti. Naša glavna zaveza je kakovost, ki je plod bogatih izkušenj in poglobljenega znanja, ki ga skozi leta nenehno nadgrajujemo.

V našem asortimanu najdete široko paleto lesnih izdelkov, ki vključujejo vrtne garniture, balkonske ograje, nadstreške, lepljen les, vrtne ute, pergole, brunarice in kozolce. Čeprav so nekateri delovni procesi standardizirani, vedno ostajamo fleksibilni, saj končne izdelke prilagajamo individualnim željam in potrebam naših strank.

Naš primarni cilj je, da se vsaki stranki maksimalno posvetimo in prilagodimo njenim specifičnim željam, pri čemer nikoli ne odstopamo od poštenega odnosa do dela in naših naročnikov. Zavezani smo k ohranjanju visokih standardov in vzpostavljanju dolgoročnih odnosov s strankami, katerih zadovoljstvo je naša glavna prioriteta.

Z izbiro MLINAR d.o.o., predelava lesa, se odločate za partnerja, ki verjame v moč pristnih materialov, rokodelskih veščin in prilagojenih rešitev za vaš prostor. Prepustite se naši strokovnosti in dovolite, da vaše ideje oživimo z lesom najvišje kakovosti.

Leseni nadstreški - MLINAR, predelava lesa, d.o.o.

Ponudba

Vrtne garniture


Naše masivne vrtne garniture so iz smrekovega, borovega in hrastovega lesa, izjemoma pa izdelamo tudi kakšno iz lesa jelše, jablane, hruške in oreha. Mize in klopi so različnih ob...Ogled ponudbe

Balkonske ograje


Prijeten izgled vaše hiše poudari masivna lesena balkonska ograja. V našem podjetju z izkušnjami in odgovornostjo izdelujemo več tipov balkonskih ograj. Med seboj se razlikujejo po obl...Ogled ponudbe

Leseni nadstreški


Nadstreške iz lepljenega lesa izdelujemo izključno po merah in željah naročnika. Izdelamo lahko različne variante: enokapnice, dvokapnice, polkrožni nadstreški, …

Ogled ponudbe

Lepljen les


Lepljeni nosilci so sestavljeni iz več lamel, ki so med seboj dolžinsko in ploskovno zlepljene. Nosilci so lepljeni s poliuretanskim lepilom. Zaradi lepšega zunanjega videza jih lahko uporabljamo na vidnih...Ogled ponudbe

Vrtne ute, pergole,brunarice


Vrtne ute, pergole in brunarice izdelujemo iz lepljenega lesa. Za pripravo ponudbe je potrebno priložiti skico z vsemi merami, saj se pri izdelavi popolnoma prilagodimo željam kupca.

Ogled ponudbe

Kozolci


Kozolce iz lepljenega lesa izdelujemo izključno po merah in željah naročnika. Za izdelavo predračuna je potrebno priložiti skico z vsemi merami.

Ogled ponudbe

Polkrožne vgradne roke


Vgradne roke različnih dimenzij izdelujemo na zalogo in jih prodajamo kot posamezen element samograditeljem vrtnega pohištva. Polkrožne vgradne roke so ploskovno zlepljene, zato ohranijo svojo obliko ...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Leseni nadstreški - MLINAR, predelava lesa, d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Leseni nadstreški - MLINAR, predelava lesa, d.o.o.
 • Polno ime MLINAR, d.o.o., Bitnje
 • Davčna številka 42750873 SI42750873
 • Matična številka 5747015000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: