Vrtne garniture - MLINAR, predelava lesa, d.o.o. Obrt in storitve

O podjetju

Vrtne garniture

Odkrijte edinstveno lepoto in trpežnost naših masivnih vrtnih garnitur, izdelanih iz vrhunskih materialov, kot so smrekov, borov, hrastov les, ter po naročilu tudi iz lesa jelše, jablane, hruške in oreha. Naše garniture so na voljo v različnih oblikah in stilih, od klasično rustikalnega do sodobno modernega videza, ki se prilega vsakemu vrtu ali zunanjemu prostoru.

Lastnosti vrtnih garnitur podjetja Mlinar:

 • Raznolikost materialov: Izberete lahko med trdimi lesi, kot so jesen, jelša in hrast, ki zagotavljajo dolgotrajnost in estetski videz.
 • Prilagodljivost oblik in dimenzij: Ponujamo mize in klopi različnih dimenzij (1.5 m, 1.8 m, 2 m in 2.5 m) in debelin lesenih ploskev (4, 6, 8, 10 cm), ki so prilagojene vašim potrebam.
 • Možnosti prilagajanja: Na voljo so garniture s surovim (nebarvanim) ali barvanim zaključkom v odtenku po vaši izbiri, ki še dodatno poudarijo lepoto naravnega lesa.
 • Inovativna zasnova: Sedalo, ploskve in noge iz lepljenega lesa nudijo izboljšano stabilnost in so idealne za pokrite vrtne prostore ali terase.

Naše masivne vrtne garniture ne le izpolnjujejo funkcionalne zahteve, ampak tudi estetske, pri čemer vsak kos pohištva odraža kakovost in trajnost. Izberite med različnimi modeli z naslonom ali brez in uživajte v udobju in stilu, ki ga prinašajo skrbno izdelane vrtne garniture. Prepustite se razkošju naravnega lesa in dodajte svojemu zunanemu prostoru element trajnostnega oblikovanja.

O podjetju Mlinar

MLINAR d.o.o. je majhno družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo v predelavi lesa, ki sega vse od leta 1985. Smo strastni ljubitelji lesa, kateremu se posvečamo z veliko mero kreativnosti, trdega dela in inovativnosti. Naša glavna zaveza je kakovost, ki je plod bogatih izkušenj in poglobljenega znanja, ki ga skozi leta nenehno nadgrajujemo.

V našem asortimanu najdete široko paleto lesnih izdelkov, ki vključujejo vrtne garniture, balkonske ograje, nadstreške, lepljen les, vrtne ute, pergole, brunarice in kozolce. Čeprav so nekateri delovni procesi standardizirani, vedno ostajamo fleksibilni, saj končne izdelke prilagajamo individualnim željam in potrebam naših strank.

Naš primarni cilj je, da se vsaki stranki maksimalno posvetimo in prilagodimo njenim specifičnim željam, pri čemer nikoli ne odstopamo od poštenega odnosa do dela in naših naročnikov. Zavezani smo k ohranjanju visokih standardov in vzpostavljanju dolgoročnih odnosov s strankami, katerih zadovoljstvo je naša glavna prioriteta.

Z izbiro MLINAR d.o.o., predelava lesa, se odločate za partnerja, ki verjame v moč pristnih materialov, rokodelskih veščin in prilagojenih rešitev za vaš prostor. Prepustite se naši strokovnosti in dovolite, da vaše ideje oživimo z lesom najvišje kakovosti.

Vrtne garniture - MLINAR, predelava lesa, d.o.o.

Ponudba

Vrtne garniture


Naše masivne vrtne garniture so iz smrekovega, borovega in hrastovega lesa, izjemoma pa izdelamo tudi kakšno iz lesa jelše, jablane, hruške in oreha. Mize in klopi so različnih ob...Ogled ponudbe

Balkonske ograje


Prijeten izgled vaše hiše poudari masivna lesena balkonska ograja. V našem podjetju z izkušnjami in odgovornostjo izdelujemo več tipov balkonskih ograj. Med seboj se razlikujejo po obl...Ogled ponudbe

Leseni nadstreški


Nadstreške iz lepljenega lesa izdelujemo izključno po merah in željah naročnika. Izdelamo lahko različne variante: enokapnice, dvokapnice, polkrožni nadstreški, …

Ogled ponudbe

Lepljen les


Lepljeni nosilci so sestavljeni iz več lamel, ki so med seboj dolžinsko in ploskovno zlepljene. Nosilci so lepljeni s poliuretanskim lepilom. Zaradi lepšega zunanjega videza jih lahko uporabljamo na vidnih...Ogled ponudbe

Kozolci


Kozolce iz lepljenega lesa izdelujemo izključno po merah in željah naročnika. Za izdelavo predračuna je potrebno priložiti skico z vsemi merami.

Ogled ponudbe

Polkrožne vgradne roke


Vgradne roke različnih dimenzij izdelujemo na zalogo in jih prodajamo kot posamezen element samograditeljem vrtnega pohištva. Polkrožne vgradne roke so ploskovno zlepljene, zato ohranijo svojo obliko ...Ogled ponudbe

Vrtne ute, pergole,brunarice


Vrtne ute, pergole in brunarice izdelujemo iz lepljenega lesa. Za pripravo ponudbe je potrebno priložiti skico z vsemi merami, saj se pri izdelavi popolnoma prilagodimo željam kupca.

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Vrtne garniture - MLINAR, predelava lesa, d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Vrtne garniture - MLINAR, predelava lesa, d.o.o.
 • Polno ime MLINAR, d.o.o., Bitnje
 • Davčna številka 42750873 SI42750873
 • Matična številka 5747015000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: