Krovstvo in kleparstvo Matej Maver, Zagradec Gradbeništvo

O podjetju

Podjetje Krovstvo kleparstvo Maver s.p. je bilo ustanovljeno 1.8.1993 in je družinsko podjetje.  

Smo samostojno podjetje, ki deluje že od leta 1993. Ustanovil ga je moj oče Anton Maver. Začel se je ukvarjati s stavbnim kleparstvom. Leta 2001 pa sem mu na pomoč priskočil še jaz in z letom 2012 postal tudi direktor podjetja. 

Imamo dolgoletne izkušnje in širok spekter znanj.  Tekmoval sem na državnem prvenstvu katerega organizira obrtna zbornica Slovenije in sekcija krovcev in kleparjev. Na tekmovanju sem zasedel leta 2004 tretje mesto, leta 2005 prvo mesto in leta 2006 drugo mesto. Zastopal sem Slovenijo na tekmovanju krovcev v Južni Afriki in tam zasedel 4.  mesto. Predvsem pa sem na tem tekmovanju odnesel veliko znanja.  

Naš krovsko storitveni program ponuja obnovo ali celotno izvedbo strehe. Pokrivamo z vsemi vrstami kritin, kot so: opečne, betonske, pločevinaste z obrizgom ali s posipom, salonitne in vse ostale vrste kritin. Izvajamo montažo VELUX , ROTO in FAKRO strešnih oken.

Izvajamo tudi vsa tesarska dela. Dobavimo in postavimo ostrešja: menjava starih ostrešij ali montaža novih ostrešij, izdelamo različne frčade, nadstreške in garaže.

Garancija: Pri nas garancija pomeni več kot le papir. Našim strankam nudimo garancijo na materiale kot tudi na izvedbo. Poleg tega smo našim strankam na voljo tudi po izteku garancije in jim nudimo svetovanje in odgovore na vsa njihova vprašanja!

Upoštevanje želja: Pri načrtu projekta in izvedbi se trudimo po najboljših močeh upoštevati želje stranke. Če pa to ni mogoče stranki razložimo tehnične slabosti in rešitve, ki jih ponujamo

Krovstvo in kleparstvo Matej Maver, Zagradec

Ponudba

Krovska dela


Naš krovsko storitveni program ponuja obnovo ali celotno izvedbo strehe. Pokrivamo z vsemi vrstami kritin, kot so: opečne, betonske, pločevinaste z obrizgom ali s posipom, salonitne in vse ostale vrste kritin. ...Ogled ponudbe

Kleparstvo


Obnova cerkvenih zvonikov Obrobe in zaključki streh Obrobe dimnikov, odduhov in prebojev Ogled ponudbe

Tesarstvo


Izvajamo vsa tesarska dela. Dobavimo in postavimo ostrešja: menjava starih ostrešij ali montaža novih ostrešij, izdelamo različne frčade, nadstreške in garaže.

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Krovstvo in kleparstvo Matej Maver, Zagradec

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Krovstvo in kleparstvo Matej Maver, Zagradec
  • Polno ime Krovstvo kleparstvo Matej Maver s.p.
  • Davčna številka 35475501 SI35475501
  • Matična številka 6103472000
  • Davčni zavezanec Da