Kozmetika za nego obraza - rastlinska kozmetika Plantae Spletne trgovine

O podjetju

Kozmetika za nego obraza - rastlinska kozmetika Plantae

Le naravno je zame dovolj dobro. Stavek, ki ga sedaj pogosto slišimo. Še pred leti pa v našem pojmovanju skoraj ni obstajal. Posameznikova skrb za kvaliteten način življenja je bila zanemarljiva. Sedanji hiter tempo življenja, v katerem smo se znašli, pa je pomen zdravega načina življenja popolnoma spremenil. Zavedati smo se pričeli pomena uporabe ekološko pridelanih surovin, tako za svojo prehrano, kot za svojo nego. Ozaveščenost ljudi za zdrav način življenja in zdravo okolje v katerem živimo je vse večja.

Kozmetika za nego obraza - rastlinska kozmetika Plantae 100

Tudi nam ni tuja preobrazba, v kateri smo postopoma spreminjali način življenja. Sprva je bilo to več gibanja, sledila je skrbna izbira živil, kjer je le ekološko najboljše. Posledično je to vodilo v pozorno izbiro kozmetičnih izdelkov. Po spoznanju, da »naravno« še ne pomeni resnično naravno pridelanih surovin, smo se osredotočili na iskanje preverjene certificirane organske kozmetike. Iskanje takšnih izdelkov, je preraslo v željo ponuditi kvalitetne organsko certificirane izdelke tudi vam. Mi prisegamo na zeleno, ker le resnično naravne sestavine so najkvalitetnejše sestavine, ki zagotavljajo pozitiven učinek na naše telo. Zato mi živimo naš slogan: »Izberi zeleno, začuti naravo.« Poskusite tudi vi.

Kozmetika za nego obraza - rastlinska kozmetika Plantae 100

Izdelki Plantae za nego kože so organsko certificirani s strani neodvisne organizacije iz Nove Zelandije, ki je vodilni certifikacijski organ za ekološko predelavo. Certifikat BioGro zagotavlja, da izdelki izpolnjujejo stroge standarde za zdravje in nego telesa. Logotip BioGro najdemo na sprednji strani vseh Plantae embalaž in je dokaz, da vsak izdelek vsebuje najmanj 95% certificiranih organskih sestavin. Preostali del odobrenih sestavin v pripravkih, pa je naravnega izvora in brez gensko spremenjenih organizmov in škodljivih kemikalij, kot so parabeni, fenoksietanol, polietilen glikol, sintetična barvila in dišave.

Sestavine Plantae izdelkov so pridobljene iz ekoloških kmetij, ki spoštujejo okolje. Eterična olja, rastlinska olja in rastlinski izvlečki so naravno pridobljeni, da ohranijo svoje močne hranilne lastnosti. Pridobljeni so s pomočjo nežnih fizikalnih in bioloških procesov, kot so stiskanje, vakum, maceracija, pronicanje, destilacija, drozganje, infuzija in metode fermentacije z uporabo topil organskega izvora, kot so etanol, glicerin, voda in ogljikov dioksid.

Kozmetika za nego obraza - rastlinska kozmetika Plantae 102

spletni trgovini ponujamo certificirano organsko kozmetiko Plantae za vse tipe kože. Našo kozmetiko najdete tudi v:

 • Kozmetični salon Petrina, Savna - Pedikura, Andreja Čuk s.p. (Gotovlje 72 A, Gotovlje, 3310 Žalec)
 • Lekarna Pušnik (Obrtniška cesta 29, 1420 Trbovlje)
 • Lekarna Žužemberk (Grajski trg 41, 8360 Žužemberk)

Poglejte si našo paleto naravne kozmetike za nego obraza - rastlinska kozmetika Plantae. Za več informacij nas kontaktirajte še danes!

Ponudba in storitve

Nega obraza:

 • Čistila za obraz
 • Toniki za obraz
 • Kreme za obraz
 • Serumi za obraz

Kozmetika za nego obraza - rastlinska kozmetika Plantae

Ponudba

Čistila za obraz


Čistilna krema Čistilno mleko Čistilni gel

V naši spletni trgovini ponujamo certificirano organsko kozmetiko Plantae za vse tipe kože. Za več informacij nas kontaktirajte...Ogled ponudbe

Toniki za obraz


Tonik - eterična voda Pršilo - tonik Tonik

V spletni trgovini ponujamo certificirano organsko kozmetiko Plantae za vse tipe kože. Za več informacij nas kontaktirajte še...Ogled ponudbe

Kreme za obraz


Dnevna krema Nočna krema Losjon  Krema za okrog oči Ogled ponudbe

Serumi


Serum

V spletni trgovini ponujamo certificirano organsko kozmetiko Plantae za vse tipe kože. Za več informacij nas kontaktirajte še danes!

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Kozmetika za nego obraza - rastlinska kozmetika Plantae

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Kozmetika za nego obraza - rastlinska kozmetika Plantae
 • Polno ime Poslovno svetovanje in storitve, Miha Zatler, s.p.
 • Davčna številka 50362194 SI50362194
 • Matična številka 6666841000
 • Davčni zavezanec Da