Prodaja, montaža, servis toplotnih črpalk in hladilnih sistemov Elektro storitve

O podjetju

Prodaja, montaža, servis toplotnih črpalk in hladilnih sistemov

Prodaja, montaža, servis toplotnih črpalk in hladilnih sistemov, vse na enem mestu pri nas. Podjetje Everest d.o.o. iz Železnikov, vam nudi svetovanje, servis, prodajo in montažo toplotnih črpalk, klima naprav in hladilnih sistemov.

Toplotne črpalke:

Toplotna črpalka zrak voda koristi zrak za ogrevanje ali hlajenje vaših prostorov,geotermalna toplotna črpalka pridobi toploto iz tal, medtem ko toplotna črpalka voda voda deluje na principu kroženja vode iz katere prav tako izloča temperaturo. Vsi tipi toplotnih črpalk imajo podobne lastnosti, kot tudi bolj kot ne enake prednosti, vendar pa se lahko bistveno razlikujejo v ceni.

V našem programu vam nudimo:

 • Toplotne črpalke priznanih proizvajalcev (Fujitsu toplotne črpalke zrak-voda, LG toplotne črpalke Therma V, Daikini toplotne črpalke zrak-voda, Mitsubishi toplotne črpalke zrak-voda).
 • Ogrevanje - vodovod: izdelujemo ogrevalne inštalacije, s katerimi poskrbimo za ogrevanje prostorov in pripravo sanitarne vode. Za ta namen vgradimo različne naprave (kotli na biomaso, toplotne črpalke, plinske peči).
 • Klimatske naprave priznanih proizvajalcev (Fujitsu klimatske naprave, LG klimatske naprave, Daikini klimatske naprave, Toshiba klimatske naprave, Mitsubishi klimatske naprave).
 • Prezračevanje z rekuperacijo: Dobra klima s primerno vlažnostjo je osnova za zdravo življenje in dobro počutje v bivalnih prostorih, še posebej sedaj, ko se pri gradnji hiš uporablja materiale, ki zagotavljajo čim večjo tesnost in čim manjše toplotne izgube. V ta namen je pri novogradnjah in kompletnih adaptacijah hiš potrebno vgraditi prezračevalni sistem z vračanjem toplote – rekuperacijo.
 • Profesionalna klimatizacija: Klimatizacija zgradb in serverskih prostorov (klima omare za serverske prostore, hladilni agregati za poslovne zgradbe, toplotne črpalke za industrijo).
 • Hladilne komore (v prodajnem programu najdete hladilne in zamrzovalne komore).

 

Prodaja, montaža, servis toplotnih črpalk in hladilnih sistemov 101

Zanimivosti:
 • Nizkotemperaturni sistem je, kot že ime pove, namenjen predvsem objektom z talnim ali stenskim načinom ogrevanja ter za nizkotemperaturne radiatorje.
 • Daikin velja za enega izmed prvih proizvajalcev toplotnih črpalk. Vsi njihovi sistemi omogočajo gretje in hlajenje, napreden inverter pa skrbi za prilagajanje potrebne ogrevalne moči objekta. Poleg prostorov lahko seveda ogreva tudi sanitarno vodo. Pri tem je lahko bojler samostojen, na voljo pa je tudi izvedba, katera se postavi direktno na notranjo enoto. Celotna zadeva v kurilnici potem izgleda zelo slično, zavzame pa tudi manj prostora. Tak sistem je prikazan na sliki desno. Daikin ima toplotne črpalke zrak/voda razdeljene v dve skupini: nizkotemperaturni (LT) in visokotemperaturni sistem (HT).
 • Hladilne in zamrzovalne komore so izdelane sestavljivo zato se lahko prilagajajo velikosti po višini in širini.Materiali so belo lakirani ali FR material.

Prodaja, montaža, servis toplotnih črpalk in hladilnih sistemov

Ponudba

Toplotne črpalke


Fujitsu toplotne črpalke zrak-voda,  LG toplotne črpalke Therma V,  Daikini toplotne črpalke zrak-voda,  Mitsubishi toplotne črpalke zrak-voda Ogled ponudbe

Ogrevanje - vodovod


OGREVANJE

Izdelujemo ogrevalne  inštalacije, s katerimi poskrbimo za ogrevanje prostorov, pripravo sanitarne vode. Za ta namen vgradimo različne naprave:

Kotl...
Ogled ponudbe

Klimatske naprave


Fujitsu klimatske naprave, LG klimatske naprave, Daikini klimatske naprave, Toshiba klimatske naprave, Mitsubishi klimatske naprave Ogled ponudbe

Prezračevanje z rekuperacijo


Dobra klima s primerno vlažnostjo je osnova za zdravo življenje in dobro počutje v bivalnih prostorih, še posebej sedaj, ko se pri gradnji hiš uporablja materiale, ki zagotavljajo čim večjo tesnost in či...Ogled ponudbe

Profesionalna klimatizacija


Klimatizacija zgradb in serverskih prostorov (klima omare za serverske prostore, hladilni agregati za poslovne zgradbe, toplotne črpalke za industrijo).

KLIMATIZACIJA ZGRADB IN RAČUNSKIH CENTROV, IT  CE...Ogled ponudbe

Hladilne komore


V prodajnem programu najdete hladilne in zamrzovalne komore.

Komore so izdelane sestavljivo zato se lahko prilagajajo velikosti po višini in širini.

Materiali so belo lakirani ali FR ...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Prodaja, montaža, servis toplotnih črpalk in hladilnih sistemov

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Prodaja, montaža, servis toplotnih črpalk in hladilnih sistemov
 • Polno ime EVEREST, svetovanje, montaža toplotnih črpalk in klima naprav, d.o.o.
 • Davčna številka 17109906 SI17109906
 • Matična številka 6345514000
 • Davčni zavezanec Da