Izdelava energetskih izkaznic, Gorenjska, Dolenjska Gradbeništvo

O podjetju

Izdelava energetskih izkaznic, Gorenjska, Dolenjska

AKCIJA! ENERGETSKA IZKAZNICA brez dodatnih stroškov z DDV:

 • 60 EUR za stanovanja (redna cena 120 EUR)
 • 130 EUR za stanovanjske hiše (redna cena 200 EUR)

Kontakt: 041 655 757 Tomo Peklenik

AKCIJA VELJA TA MESEC! Cene so z DDV.

Izdelava energetskih izkaznic, Tomo Peklenik s.p. (energetska izkaznica, Gorenjska, Dolenjska, Ljubljana, osrednja slovenija) je podjetje, ki vam po ugodni ceni izdela energetsko izkaznico na področju Gorenjske in Dolenjske regije. Smo prilagodljivi, hitri in ugodni.
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.

Lastniki nepremičnin lahko vidijo energetsko učinkovitost svoje stavbe in se seznanijo z ukrepi kako izboljšati izkoristek dovedene energije in s tem posledično znižati stroške.
Kupci oz. najemojemalci dobijo neodvisno strokovno oceno o energetski učinkovitosti stavbe in s tem lažjo odločitev pri nakupu ali najemu. Država lahko ustvari podroben pregled nad energetsko učinkovitostjo stavb v Sloveniji, ki bo omogočil ukrepe za boljši izkoristek energije v prihodnosti.

Izdelava energetskih izkaznic Gorenjska, Dolenjska 100

Vse novogradnje in obstoječe stavbe morajo po določilih Energetskega zakona pridobiti energetsko izkaznico v primeru prodaje ali oddaje stavbe v najem za več kot eno leto. V nasprotnem primeru so lahko kaznovani!

Vsi si želimo imeti varčno hišo ali stanovanje, saj to pomeni manjše stroške vzdrževanja in bivanja. Pri izboljševanju energijske učinkovitosti pa se velikokrat znajdemo pred dilemo, kje sploh začeti. Ob izdelavi energetske izkaznice vašo hišo pregleda neodvisen strokovnjak, ki vam je v sklopu izdelave izkaznice dolžan priporočiti tudi najučinkovitejše ukrepe za izboljšanje energetske učinkovitosti. Tako boste lahko na licu mesta dobili strokoven in neodvisen nasvet.

Kako do EI?

 • pokličite nas na: 041 655 757
 • seznanite nas z objektom in lokacijo
 • pripravite potrebno dokumentacijo če jo imate (PGD, PZI)
 • plačate predračun
 • osebno ali po pošti vam dostavimo EI

Izdelava energetskih izkaznic Gorenjska, Dolenjska 101

Izdelujemo energetske izkaznice po najugodnejši ceni v Sloveniji. Energetsko izkaznico za stanovanje izdelamo že za 60 EUR za stanovanjsko hišo pa 130 EUR. EI lahko izdelamo že v dveh dneh. Normalni čas izdelave je sicer pet delovnih dni. Dokumentacijo prevzamemo osebno.V primeru pomanjkanja dokumentacije vam svetujemo, kako najenostavnejše do potrebnih podatkov.

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca ali pa nas preprosto pokličite! Tu smo za vas! Ne spreglejte naše ponudbe tudi na naši spletni strani!

Ponudba in storitve

Izdelamo vam energetsko izkaznico, za stanovanje ali stavbo, po najugodnejši ceni v Sloveniji. V kratkem roku, le v dveh dneh! Dokumentacijo prevzamemo osebno.V primeru pomanjkanja dokumentacije vam svetujemo, kako najenostavnejše do potrebnih podatkov.

Pokličite nas vsak dan do 20h! Ne odlašajte, pokličite nas takoj!

Izdelava energetskih izkaznic, Gorenjska, Dolenjska

Ponudba

Izdelava Energetske Izkaznice


AKCIJA! ENERGETSKA IZKAZNICA brez dodatnih stroškov z DDV: 60 EUR za stanovanja (redna cena 120 EUR) 130 EUR za stanovanjske hiše (redna cena 200 EUR)

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Izdelava energetskih izkaznic, Gorenjska, Dolenjska

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Izdelava energetskih izkaznic, Gorenjska, Dolenjska
 • Polno ime Izdelava energetskih izkaznic, Tomo Peklenik s.p.
 • Davčna številka 50787608 SI50787608
 • Matična številka 6842089000
 • Davčni zavezanec Ne

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: