Gostilna pizzerija SNEŽINKA, Maribor Gostinstvo

O podjetju

Gostilna pizzerija Snežinka v Zgornji Velki

Naša gostilna pizzerija Snežinka na Zgornji Velki se nahaja le nekaj korakov vstran od cerkve Marija Snežna, katera slovi tudi kot romarska cerkev. Prav tako tod mimo poteka tudi marsikatera romarska ali pohodniška pot, na primer Šentiljska pot ter romarska smer Jakobova pot.

Gostišče na Zgornji Velki je bilo v celoti prenovljeno leta 2008. Po prenovi je prostora za 100 oseb. Obenem gostišče premore tudi dve pokriti terasi s čudovitim pogledom na okoliške kraje, kjer je prostora za dodatnih 40 oseb. Tako imajo naši gostje poleg okusne hrane možnost uživati tudi v razgledu ter prijetnem ambientu samega gostišča.

V ponudbi imamo pice, testenine, jedi iz žara, ribje in mesne jedi, kosila in malice, na voljo pa vam je tudi osvežujoč solatni bar.

Gostilna pizzerija Snežinka v Pesnici

Svoje poslanstvo, namreč ponudbo okusne hrane za še tako zahtevne goste, smo želeli razširiti še v druge kraje. Zato smo razveselili prebivalce Maribora in okolice z odprtjem podružnice v Pesnici pri Mariboru. Ta leži ob glavni cesti Maribor – Šentilj.

Tukaj vas prav tako pričaka poleg okusne hrane prijeten ambient s prijaznim osebjem, ki bo poskrbelo za vaše dobro počutje. V gostišču je prostora za 45 oseb, prav tako pa je gostom na razpolago pokrita terasa za 35 oseb.

Naša ponudba zajema pice, testenine, jedi iz žara, ribje in mesne jedi, kosila in standardne malice. Za vas prav tako pripravljamo vsak dan dve različni dnevni malici. Ob vsem imate na razpolago tudi dve juhi samopostrežno, na voljo pa vam je tudi osvežujoč solatni bar.

Gostilna pizzerija SNEŽINKA, Maribor

Ponudba

Zaključene družbe


Pod našo streho na obeh lokacijah sprejemamo tudi zaključene družbe za različne pomembne dogodke, ki bi jih želeli obeležiti v večjem številu, na primer poroka, rojstni dan, birma ... Pri tem sprejemamo ...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Gostilna pizzerija SNEŽINKA, Maribor

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Gostilna pizzerija SNEŽINKA, Maribor
  • Polno ime OKREPČEVALNICA SNEŽINKA ŽELJ ALEKSANDER S.P.
  • Davčna številka 98134523 SI98134523
  • Matična številka 1011499000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: