KOREN gostinstvo in turizem, Žužemberk Gostinstvo

O podjetju

S čudovitim pogledom na grad Žužemberk in nekaj sto metrov pod žužemberškimi slapovi, kjer se Krka upehana razlije med zelene travnike stoji gostišče Koren. Ta čudovit kraj pod žužemberškim gradom že 26 let privablja goste od vsepovsod.

Najprej kmetija, sedaj gostišče, Korenovi so bili prva kmetija na Dolenjskem, ki se je uradno začela ukvarjati s turistično kmetijo. Prve vajeti kmetije je najprej prevzela mama Jožica ki se je dobršen del svojega življenja posvečala kuhanju in strežbi gostov. In tako na nek način prebila led v takrat še nepoznani Suhi krajini.

Pristen odnos in hrana, ki vedno znova navduši so nas odlikovali s priznanjem Vikend magazina v izboru zlate žlice. Na našo kmetijo prihajajo gostje, ki si želijo pristnega stika z naravo in domačnosti, pa naj bo to samo za eno popoldne ali pa več dni. Da bi gostom kar najbolje približali tradicijo in avtentičnost življenja na kmetiji, že od samega začetka sledimo zastavljeni viziji, kjer je domače, zares domače, kjer je na jedilniku le to, kar je trenutno na voljo, kar lahko pridelamo sami in dejansko izvira iz naše kmetije.

Gospodinja Jožica kuha strastno, predano in iz ljubeznijo, naše hišne specialitete so domači skutini štruklji, suhokranjski žlinkrofi, več vrst domačega kruha, ajdovi žganci, postrvi na različne načine iz reke Krke, prvovrstna specialiteta pa je kopunje meso. Korenovi ostajamo iskreni do sebe in do gostov. Zato se pa ti tudi vedno znova radi vračajo. Smo strastni do vsega kar počnemo, gojimo ljubezen do kraja in narave in nenazadnje nas najbolj razveselijo zadovoljni gostje.

KOREN gostinstvo in turizem, Žužemberk

Ponudba

Namestitev


PRI NAS LAHKO TUDI PRENOČITE, NUDIMO VAM SOBE (3*) NASLEDNJIH KAPACITET:

enoposteljna soba 2x dvoposteljni sobi 2x troposteljni sobi družinski del, ki ima dve sobi, hodnik in wc s tušem (5oseb) ...
Ogled ponudbe

Kulinarika


POLEG ODLIČNIH HIŠNIH SPECIALITET VAM NUDIMO MALICE, KOSILA IN JEDI PO NAROČILU, PRIPRAVIMO VAM TOPLO-HLADNE BIFEJE TER DOBRODOŠLICE OB SPREJEMU, ORGANIZIRAMO PA TUDI ČISTO PRAVI PIKNIK OB REKI KRKI.

...
Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje KOREN gostinstvo in turizem, Žužemberk

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime KOREN gostinstvo in turizem, Žužemberk
  • Polno ime KOREN GOSTINSTVO IN TURIZEM ZORAN ŠKODA s.p.
  • Davčna številka 55974406 SI55974406
  • Matična številka 3411079000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: