Brušenje nožev - Setničar d.o.o. Obrt in storitve

O podjetju

Brušenje nožev

V kulinaričnem svetu so noži nepogrešljiv del vsake kuhinje. Profesionalni kuharji in kuharski študenti vedo, da so dobro nabrušeni noži ključni za uspeh v kuhinji. Čeprav se zdi, da je brušenje nožev enostavna naloga, je v resnici lahko zapletena in zahteva veliko natančnosti.

Kuharski noži so narejeni iz trdega jekla in imajo ostro rezilo, ki jih ločuje od običajnih nožev. Redno brušenje nožev je ključno za ohranjanje njihove ostrine in trajnosti. Slabo brušeni noži bodo nevarni za uporabo in bodo težko obvladljivi pri rezanju hrane. Profesionalni brusilci zagotavljajo enakomerno brušenje nožev, kar zagotavlja enakomerno rezanje. Noži, ki so profesionalno nabrušeni, so bolj trpežni in trajnejši, saj je manj verjetno, da se bodo zlomili ali zlomili med uporabo.

O podjetju Setničar

Smo družinsko podjetje z več kot 20 letno tradicijo. Ponosni smo na bogate izkušnje. Dolgoletne izkušnje, nadgrajevanje in uvajanje novih znanj in tehnik v naše delo nam omogočajo opravljanje visokokakovostnih storitev.

Pri svojem delu smo natančni, vztrajni, hitri in prilagodljivi. Prisluhnemo vsakemu kupcu in poskušamo najti najprimernejšo rešitev zanj. V Sloveniji nam zaupajo tako ugledna podjetja, kot tudi mali končni uporabniki.

Pri svojem delu se povezujemo in sodelujemo z uspešnimi podjetji doma in v tujini.

Brušenje nožev - Setničar d.o.o.

Ponudba

Čevljarstvo


Popravljamo vse vrste obutve – od otroških copatkov, poletnih natikačev, elegantnih salonarjev, zimskih škornjev, pa vse do pohodne obutve in gojzarjev. Poskrbimo tudi za vašo usnjeno g...Ogled ponudbe

Kljuke in ključavnice


Kljuke so različnih kakovosti in materialov. Izbirate lahko med aluminijastimi, jeklenimi, kovanimi in inox kljukami. Izbirate lahko med navadnimi enodelnimi kljukami, dvodelnimi kljukami ali kljukami v komb...Ogled ponudbe

Graviranje in laserski izrez


Po vaših željah naredimo in graviramo različne ploščice z gravuro za na vrata, pokale, darila,..

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Brušenje nožev - Setničar d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Brušenje nožev - Setničar d.o.o.
  • Polno ime SETNIČAR d.o.o.
  • Davčna številka 27050122 SI27050122
  • Matična številka 6771246000
  • Davčni zavezanec Da