Izdelava ključev - Setničar d.o.o. Obrt in storitve

O podjetju

Izdelava ključev

HITRO IZDELAMO VSE VRSTE KLJUČEV!

Izdelava ključev je postopek, s katerim izdelujemo različne vrste ključev, kot so hišni, avtomobilski, varnostni in drugi. Običajno se za izdelavo ključev uporablja kovina, najpogosteje jeklo ali medenina, ki se oblikuje in obdela, da ustvari ključno obliko. Postopek se začne s kovinskim profilom, ki ga je treba skrbno obdelati z različnimi orodji, da dobimo želeno obliko in velikost. Nato se v profil izrežejo ključne zobce, ki se prilegajo ključavnici, kar se običajno opravi z rezkanjem ali vrtanjem. Končni korak je dodajanje ročaja ali drugega načina za vstavljanje in uporabo ključa. Danes se veliko ključev izdeluje s pomočjo računalniško vodene tehnologije, ki zagotavlja visoko natančnost in hitrost izdelave ključev.

Izdelamo navadne ključe, specialne ključe, ključe s patentno zaščito, blagajniške, dozične in avtomobilske ključe. Naredimo tudi avtomobilske ključe s kodnim varovanjem in daljince za avtomobilske ključe.

Pri nas ni ovire! Imamo ključe za vhodna vrata, blagajne, sefe, nabiralnike, obešanke, garažna vrata, stroje, motorje in avtomobile. Uporabljamo najboljše materiale in najsodobnejše stroje za izdelavo ključev. Ključe izdelamo takoj v vseh naših poslovnih enotah. Skrbimo, da imamo stalno na zalogi širok nabor ključev, ki so potrebni za naše tržišče. Hkrati imamo redne dobavne linije, s katerimi poskrbimo, da manjkajoče ključe dobavimo v izredno kratkem času.

Na voljo imamo tudi veliko barvnih ključev in raznih pripomočkov ter obeskov za označevanje ključev.

O podjetju Setničar

Smo družinsko podjetje z več kot 20 letno tradicijo. Ponosni smo na bogate izkušnje. Dolgoletne izkušnje, nadgrajevanje in uvajanje novih znanj in tehnik v naše delo nam omogočajo opravljanje visokokakovostnih storitev.

Pri svojem delu smo natančni, vztrajni, hitri in prilagodljivi. Prisluhnemo vsakemu kupcu in poskušamo najti najprimernejšo rešitev zanj. V Sloveniji nam zaupajo tako ugledna podjetja, kot tudi mali končni uporabniki.

Pri svojem delu se povezujemo in sodelujemo z uspešnimi podjetji doma in v tujini.

Izdelava ključev - Setničar d.o.o.

Ponudba

Čevljarstvo


Popravljamo vse vrste obutve – od otroških copatkov, poletnih natikačev, elegantnih salonarjev, zimskih škornjev, pa vse do pohodne obutve in gojzarjev. Poskrbimo tudi za vašo usnjeno g...Ogled ponudbe

Alarmni sistem


Priporočamo uporabniku prijazno varnostno rešitev. Brezžični alarmni sistem, z mobilnim upravljanjem. Izredno enostavna montaža in uporaba.

Ogled ponudbe

Graviranje in laserski izrez


Po vaših željah naredimo in graviramo različne ploščice z gravuro za na vrata, pokale, darila,..

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Izdelava ključev - Setničar d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Izdelava ključev - Setničar d.o.o.
  • Polno ime SETNIČAR d.o.o.
  • Davčna številka 27050122 SI27050122
  • Matična številka 6771246000
  • Davčni zavezanec Da