Jadralno padalstvo Logarska dolina, Golte, polet v tandemu z jadralnim padalom, paraglidin tandem IMPULSE Šport in rekreacija

O podjetju

Jadralno padalstvo Logarska dolina, Golte, polet v tandemu z jadralnim padalom, paraglidin tandem IMPULSE

Naša ponudba obsega krajše in daljše ter dinamične polete, odvisno od želje potnikov. Izbirate lahko med možnostmi, ki vas prepričajo, četudi ste malce manj pogumni, vas nagovorijo, v kolikor hrepenite po dobri avanturi, in če želite preizkusiti, koliko adrenalina prenesete med jadranjem po nebu. Vaš polet – miren ali dinamičen – bo vselej prilagojen vašim zmožnostim in pogumu, spremstvo izkušenega pilota pa bo poskrbelo za brezhibno izvedbo in občutek varnosti.

Zadovoljni smo, ko lahko veselje do potovanja skozi prostor prenašamo na tiste potnike, ki želijo izkusiti nekaj posebnega, na tiste, ki jih navdušuje pogled na svet od zgoraj.
Sprostite se in zazrite se naokoli: občutek je božanski. Zakaj ne bi poskusili? Zadovoljni smo, ko lahko veselje do potovanja skozi prostor prenašamo na tiste potnike, ki želijo izkusiti nekaj posebnega, na tiste, ki jih navdušuje pogled na svet od zgoraj.

Jadralno padalstvo IMPULSE nudi:

 • Vzlet In Pristanek

Pred poletom vam pilot razloži vsa potrebna navodila, kasneje v zraku pa ste udobno nameščeni v letalnem sedežu spredaj. Pristanek je nezahteven in se zaključi v nekaj korakih.

 • Trajanje Poleta

Celoten postopek poleta traja približno 90 do 120 minut, odvisno od vrste poleta. V primeru MINI poleta je to približno 60 minut.

 • Prevoz

Prevoz na vzletišče je organiziran, za polet priporočamo klasično športno opremo in obutev.

 • Darilni Boni

Polet z jadralnim padalom je lahko zelo dobra zamisel, v kolikor iščete posebej izvirno darilo. Prav tako se lahko dogovorite za PAKET PRESENEČENJA, ki obdarovanca zagotovo ne bo pustil hladnega.

Zakaj jadralno padalstvo IMPULSE Logarska dolina, Golte?

 • Licencirani, strokovno usposobljeni in izkušeni piloti

Vodja organizacije poletov je inštruktor jadralnega padalstva in tandemski pilot Peter Remšak z 20-letnimi izkušnjami, katerih del so tudi tekmovalne izkušnje v hitrostnih poletih, pri katerih pilot običajno izkusi tudi letenje v najbolj zahtevnih gorskih pogojih. Naše znanje posredujemo potnikom, ki lahko brez predhodnega znanja poletijo s strokovno usposobljenim izkušenim pilotom.

 • Kje in kako letimo

Naša ponudba zajema preproste mirne prelete z nižjimi višinskimi razlikami. Če ste ljubitelj živahnejšega doživljanja sveta od zgoraj, pa se lahko dogovorite tudi za višinske aktivne adrenalinske prelete. V naši organizaciji se izvajajo MINI, daljši MAXI in SPECIAL poleti.
Vabimo vas k prijetni novi izkušnji ali pa k ponovnemu poletu, v kolikor že poznate razsežnosti doživljanja lepote življenja, ki jih nudi prosto letenje nad dolinami, jezeri in gozdovi!

 • Dobrodošle tudi skupine

Organiziramo tudi letenje za skupine, pri katerih polete izvaja več pilotov hkrati. Prevoz na vzletišče je organiziran, za polet pa priporočamo klasično športno opremo in obutev.
Polet je treba predhodno rezervirati.

Vzletišča:

 • Cerklje na Gorenjskem
 • Logarska Dolina
 • Mozirje
 • Bohinjsko jezero

Jadralno padalstvo v Tolminu, polet v tandemu z jadralnim padalom, paraglidin tandem IMPULSE 101

Jadralno padalstvo Logarska dolina, Golte, polet v tandemu z jadralnim padalom, paraglidin tandem IMPULSE

Ponudba in storitve

Ponudba paketov:

 • MINI

Miren panoramski polet je ravno prav dolg in izveden na nižji višinski razliki, okrog 500 m nad mestom za pristanek. Pričakujete lahko mirno dogajanje in popolno udobje v zraku.

panoramski polet do 15 minut*500 m višinske razlike - 70 €

 • MAXI

Polet običajno izvajamo z višje ležečih vzletišč, na višini 1000 m nad mestom za pristanek, ali pa letimo nad pobočji hribov, kjer je možno jadranje v termičnih vzgornikih.

panoramski polet do 30 minut*1000m višinske razlike - 100 €

 • SPECIAL

Polet vključuje več »akcije«, pri njem pa dosegamo večje centrifugalne sile visoko v zraku, kjer se posledično sprosti več adrenalina kot pri običajnem poletu. Za adrenalinske navdušence.

panoramski polet do 30 minut*1000m višinske razlikeatraktivni in dinamični vložki - 110 €

Jadralno padalstvo Logarska dolina, Golte, polet v tandemu z jadralnim padalom, paraglidin tandem IMPULSE

Ponudba

There are currently no added products.

Pošlji povpraševanje Jadralno padalstvo Logarska dolina, Golte, polet v tandemu z jadralnim padalom, paraglidin tandem IMPULSE

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Jadralno padalstvo Logarska dolina, Golte, polet v tandemu z jadralnim padalom, paraglidin tandem IMPULSE
 • Polno ime IMPULSE PODJETNIŠKO IN POSLOVNO SVETOVANJE PETER REMŠAK S.P.
 • Davčna številka 42831369 SI42831369
 • Matična številka 3816940000
 • Davčni zavezanec Ne