Turistična kmetija Logar, Kras Turizem

O podjetju

Turistična kmetija Logar je začetna točka za vas, ki imate vse, in v norem ritmu svojih dni potrebujete le nekaj časa zase. Za vas, nemirne raziskovalce, avanturiste, mlade družine, popotnike z avtodomi ali le prehodne goste, ki si želite samostojnega raziskovanja skritih kotičkov in aktivnega preživljanja prostih dni ter nenazadnje uživanja v kulinariki, ki zadiši po notranjsko. Pripravljamo tudi jedi za vegetarijance. Skratka, podeželska idila s stilom.

Ekološka pridelava

Zavezani smo k varovanju okolja in ponudbi neoporečnih pridelkov, ravno tako kot v dobrih starih časih. Naša kmetija ima certifikat EKO kmetije od leta 1998, ki ponuja večje količine sadja. Jeseni lahko pridete na našo turistično kmetijo po ozimnico. V sadovnjaku so predvsem starejše sorte hrušk (kodelce, moštarice, štentovke, itd.), jabolk (carevič, kosmač, bobovec, itd.) in sliv.

 

 

 

Marmelado pripravimo po stari metodi, da sadje ohrani kar največ vitaminov. Prav tako pa sta tudi jabolčni kis in jabolčnik pripravljena po starih recepturah in zato polnejšega okusa.

 

Šparglji in kulinarika

Šparglji (mesec maj in začetek junija), so redka kultura v ekološki ponudbi. Na naši kmetiji jih pridelujemo ročno, zato so prav izvrstnega okusa, in vsako leto pritegnejo več gurmanov.

 

 

 

 

 

Naši jedilniki presenečajo vsakega gosta, saj sta pri gospodinji pestrost in kvaliteta na prvem mestu.Ponudimo vam tipične notranjske jedi. S pestro izbiro nemesnih jedi poskrbimo tudi za vegetarijance. Gospodinja redno peče tudi slasten domači kruh!

 

Kolesarjenje

Na izposojo imamo 8 koles, ter dva otroška sedeža.Ob bivanju več dni, vam podarimo kolesarski darilni bon.

 

 

 

 

 

Postajališče za avtodome

Nudimo postajališče za 5 avtodomov brez oskrbe z doplačilo uporabo elektrike in vode. 

Ježa konj

Na bližnji turistični kmetiji Kandare lahko jahate konje. Vabimo vas, da si ogledate njihovo predstavitev.

 

Turistična kmetija Logar, Kras

Ponudba

Hiša pri Dovčevih


 

 soba/dan

 oseba/dan

 zajtrk oseba/dan

SOBA ...Ogled ponudbe

Hiša pri Lunkovih


Turistična kmetija Logar vključuje tudi kmečko hišo Pri Lunkovih, prenovljeno z občutkom in spoštovanjem lokalne tradicije ter arhitekturnim priznanjem . V pritličju hiše je dvoposteljna ...Ogled ponudbe

Kulinarika


Naši jedilniki presenečajo vsakega gosta, saj sta pri gospodinji pestrost in kvaliteta na prvem mestu, ker pa kuha z ljubeznijo, je še toliko boljše.

NOVO!! Sprejemamo manj&scar...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Turistična kmetija Logar, Kras

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Turistična kmetija Logar, Kras
  • Polno ime Ivanka Logar - nosilka dopolnilne dejavnosti na kmetiji
  • Davčna številka 76127389 SI76127389
  • Davčni zavezanec Ne

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: