Sobe, rooms, apartments Laško Turizem

O podjetju

Sobe, rooms, apartments Laško

VILA AINA**** je počitniška hiša z 38 ležišči. Nahaja se v mirnem okolju sredi zelenja in navdušuje vse – družine in posameznike, željne miru in sprostitve v tesnem stiku z naravo. Od mesta Celje je oddaljena 9,0 km, Laškega 1,2 km in v neposredni bližini Thermane Laško.
Vila Aina tudi je odlična izhodiščna točka za pohodniške in kolesarske ture, ribarjenje, jahanje, adrenalinska doživetja in druge športne podvige. Prav tako njegova idealna lokacija razveseljuje ljubitelje narave tako rekreativce kot športnike, katerim bližnja okolica ponuja obilo možnosti za sproščujoč aktiven oddih. V našem wellnessu pa boste razvajali svoje čute in telo.
Gostom je na voljo nadzorovan parkirni prostorosebno dvigalootroška igralakotiček za branje in počitek.

Sobe, rooms, apartments Laško 100

 

Naše sobe, suite in apartmaji so namenjeni gostom, katerim je hotelska nastanitev prostorsko majhna in premalo individualna. Apartmaji so opremljeni v sodobnem minimalističnem slogu z visoko kvalitetnimi naravnimi materiali. Topli pastelni toni in skrbno izbrani dodatki pa poskrbijo za eleganco, udobje bivanja in prijetno počutje. Vse sobe in apartmaji imajo LCD TVCATradiointernet, ter balkon, ki nudi čudovit razgled na okolico in reko Savinjo.

 

 

 

SOBE

Vse sobe so nadstandardno opremljene in s svojo moderno arhitekturo ter eleganco izpolnjujejo vsa pričakovanja. Velikost sob je 22 m² - vse so dvoposteljne z zakonsko posteljo,  kopalnico (wc, prha, sušilec za lase) in balkonom.
Na voljo imamo tudi nadstandardno, dvoposteljno sobo z vodno posteljo, ki se nahaja v pritličju. Soba ima veliko teraso in udobnne počivalnike.

Sobe, rooms, apartments Laško 101

APARTMAJI

Naši trije apartmaji nudijo udobno nastanitev. Spalnica s francosko posteljo in prostoren dnevni prostor s kuhinjo pa nudita udobje doma. Izbirate lahko med apartmajem 4, ki je velik 84 m², ima dve spalnici, dnevni prostor s kavčem (možnost udobnega dodatnega ležišča za dve osebi), opremljena kuhinja, dve kopalnici (wc, prha, sušilec za lase) in dva balkona. Ali pa se odločite za malo manjši apartma 2, ki ima 62 m² spalnico, dnevni prostor s kavčem (možnost udobnega dodatnega ležišča za dve osebi), opremljeno kuhinjo, kopalnico (wc, prha, sušilec za lase) in dva balkona.

Sobe, rooms, apartments Laško 102

DRUIŽINSKA SUITA

Družinska suita sta namenjena zahtevnejšim družinam, ki si želijo več udobja. Velikost suita je 64 m², ima dve spalnici (z zakonsko posteljo za starša in ločenimi ležišči za otroke), dnevni prostor s kavčem, kopalnico(wc, prha, sušilec za lase) in dva balkona.

 

Za vse dodatne informacije lahko obiščete našo spletno stran, pošljete povpraševanje ali pa nas kar pokličete.

Veselimo se vašega obiska!

Sobe, rooms, apartments Laško

Ponudba

Sobe


Vse sobe so nadstandardno opremljene in s svojo moderno arhitekturo ter eleganco izpolnjujejo vsa pričakovanja.

22 m² - dvoposteljne z zakonsko posteljo, s kopalnico (wc, prha, sušilec za lase), ...Ogled ponudbe

Apartmaji


Apartma 4

Naši trije apartmaji nudijo udobno nastanitev. Spalnica s francosko posteljo in prostoren dnevni prostor s kuhinjo pa nudita udobje doma.

84 m² dve spalnici, dnevni prostor s kavčem ...Ogled ponudbe

Družinska Suita


Družinska suita je namenjena zahtevnejšim družinam, ki si želijo več udobja.

64 m² dve spalnici (z zakonsko posteljo za starša in ločenimi ležišči za otroke), dnevni prostor s kavče...Ogled ponudbe

Wellness in Spa


Na razpolago je  wellness s finsko savno, infra savnami, tepidarium, whirlpool, počivalniki, zdravilni napitki, CTV, umirjena glasba po izbiri in masažami v spodnjih prostorih hotela.

Vse za vas –...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Sobe, rooms, apartments Laško

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Sobe, rooms, apartments Laško
  • Polno ime EKOTUR, hotelske storitve, prevozi in turizem, d.o.o.
  • Davčna številka 62565150 SI62565150
  • Matična številka 6109683000
  • Davčni zavezanec Da