Restavracija, sobe, prenočišča, rooms Moravske Toplice Gostinstvo

O podjetju

Restavracija, sobe, prenočišča, rooms, grill, steak Moravske Toplice

delavni čas:

Ponedeljek zaprto

Torek - četrtek : 12.00h do 21.00h

Petek in sobota: 12.00h do 22.00h

Nedelja: 12.00h do 15.00h

Zgodbo gostišča Oaza (restavracija, sobe, prenočišča Moravske Toplice) smo pričeli pisati leta 2009. Vodja in glavni kuhar gostišča Oaza je kulinarični užitkar Robi Šinkec. V ustvarjanje izbranih okusov je vpeta vsa družina Šinkec in seveda, odlični kuharji in vedno ustrežljivi ter s posluhom za gosta prijazni natakarji.

Vaše okušalne čute bomo razvajali s sočnimi steaki, specialitetami z žara, z ribjimi jedmi, s svežimi poletnimi solatami in pravimi domačimi dobrotami. Za povrh bomo okus po dobrem zaokrožili z izbranimi belimi in rdečimi vini.

S prijaznim nasmehom Vas povabimo v prijetno vzdušje našega ambienta ali popeljemo v razkošje letne terase. V notranjem delu gostišča lahko razvajamo 60 gostov. Letna terasa z 80 sedeži nad ribnikom, Vam odpre prekrasni pogled v vse smeri prekmurske ravnice.

Restavracija, sobe, prenočišča Moravske Toplice 100

V osrčju Moravskih Toplic Vas pričakujemo v atmosferi udobnih in domačih prenočišč Nada. Prenošišča Nada se lahko pohvalijo z več kot 20 letno tradicijo eno-, dvo ali troposteljnih sob. Za udobje vaše družine imamo na razpolago tudi manjše družinske apartmaje.

Sobe so opremljene s tušem, sanitarijami, satelitsko televizijo, nekatere sobe imajo balkon.
Za ležerno sprostitev se lahko podate na velik vrt, kjer vas pričakujejo kotički z ležalniki in klopmi, Vaše najmlajše pa razvajamo z otroškim igriščem. Za vašega jeklenega konjička se najde prostor na lastnem parkirišču.

Prenočišča se nahajajo v neposredni bližini vodnega parka Terme 3000 in Term Vivat. Svojega športnega duha pa boste lahko razvajali na Golf igrišču Term 3000, ali na teniškem ter odbojkarskem igrišču termalnega kompleksa. Sprehajalne poti in številne kulturne znamenitosti bodo Vaše bivanje še dodatno popestrili.

Restavracija, sobe, prenočišča Moravske Toplice 101

Gostoljubje in prijetnost, v kombinaciji s specialitetami ustvarjenimi izpod prstov naših kulinaričnih mojstrov, naredijo Vaš izbrani trenutek ali dogodek nepozaben.
Naj bo poslovno srečanje, družinsko razvajanje ali zgodbe, ki si jih ustvarjamo z najbližjimi.
Prepričani smo, da bomo poskrbeli za enkratno doživetje!

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte tudi naše ponudbe in spletne strani!

Vljudno vabljeni, se že veselimo vašega obiska!

Ponudba in storitve

  • Gostišče Oaza
  • Prenočišča Nada

Za več informacij nas kontaktirajte, še danes! Naj bo poslovno srečanje, družinsko razvajanje ali zgodbe, ki si jih ustvarjamo z najbližjimi. Prepričani smo, da bomo poskrbeli za enkratno doživetje!

Restavracija, sobe, prenočišča, rooms Moravske Toplice

Ponudba

Gostišče Oaza


Vaše okušalne čute bomo razvajali s sočnimi steaki, specialitetami z žara, z ribjimi jedmi, s svežimi poletnimi solatami in pravimi domačimi dobrotami. Za povrh bomo okus po dobrem zaokrožili z izbranimi...Ogled ponudbe

Prenočišča Nada


V osrčju Moravskih Toplic Vas pričakujemo v atmosferi udobnih in domačih prenočišč Nada.

Prenošišča Nada se lahko pohvalijo z več kot 20 letno tradicijo eno-, dvo ali troposteljnih sob. ...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Restavracija, sobe, prenočišča, rooms Moravske Toplice

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Restavracija, sobe, prenočišča, rooms Moravske Toplice
  • Polno ime Gostinstvo in turizem Šinkec d.o.o.
  • Davčna številka 14502780 SI14502780
  • Matična številka 3291413000
  • Davčni zavezanec Da