Pivnica, Hotel Zvezda Murska Sobota Turizem

O podjetju

Pivnica, Hotel Zvezda Murska Sobota

Prav gotovo vas je pot že kdaj zanesla v severovzhodni del Slovenije, kjer se stikata prekmurska ravnica in prelepo Goričko. Dobrodošli v Murski Soboti, v kompleksu Zvezda, ki predstavlja: restavracijo in pivnico, salon Murska Republika, pivovarno ter hotel Zvezda***. Vabimo vas, da obiščete naše lepo Pomurje. Dovolite da se vam najprej predstavimo. Smo kolektiv podjetja ZVEZDA TURIZEM, podjetje za gostinstvo in turizem d.o.o.(Pivnica, Hotel Zvezda Murska Sobota).

Pivnica, Hotel Zvezda Murska Sobota 100

Kompleks Zvezda se nahaja v samem središču mesta Murska Sobota in je tradicionalno stičišče domačinov kakor tudi idealno izhodišče za poslovneže, izletnike ter turiste. V prijetnem ambientu restavracije in pivnice nudimo bogato ponudbo tradicionalnih prekmurskih jedi, kakor tudi dnevno ponudbo malic, kosil in ostalih jedi po naročilu. V spomladanskih in poletnih mesecih boste lahko uživali v razkošju letnega vrta, v senci stoletnih kostanjev, kjer vam bomo postregli z našo celotno gostinsko ponudbo.

Poskrbeli bomo za prijetno in sproščeno vzdušje v sklopu poslovnega in prireditvenega dela kompleksa - Salon Murska Republika, po napornem delovniku ali izletu v bližnjo ter daljno okolico pa si boste lahko odpočili v sodobno opremljenih sobah v celoti prenovljenega hotela Zvezda***.

Pivnica, Hotel Zvezda Murska Sobota 101

Legendarni hotel soboški hotel Dobray iz leta 1910, ki so ga kasneje preimenovali v hotel Zvezda***, je bil v različnih zgodovinskih obdobjih središče družabnega in političnega življenja. Po temeljiti obnovi v letu 2006 je bil ponovno odprt kot depandansa hotela z imenom Dobray.
Prvič po temeljiti obnovi v aprilu 2009 odpira svoja vrata kot samostojen hotel pod imenom “hotel Zvezda”***. Notrajnost hotela je stilsko opremljena z masivnim pohištvom v bidermajer stilu. Sobe so razporejene v treh etažah, ki se razlikujejo med seboj v rdeči, zeleni ter modri barvi tapisonov…

Pivnica, Hotel Zvezda Murska Sobota 102Na dvorišču hotela se nahaja parkirišče, preko katerega je hotel povezan z recepcijo in centralno stavbo z restavracijo ter pivnico Zvezda.
V pivnici nudimo bogato ponudbo tradicionalnih prekmurskih jedi, dnevno ponudbo malic, kosil in ostalih jedi po naročilu. Z našo gostinsko ponudbo vam z veseljem postrežemo tudi na letnem vrtu, pod mogočnimi krošnjami starih kostanjev. Živahno razpoloženje ob dobri hrani, glasbi in pijači lahko traja dolgo v noč.

Za več informacij nas kontaktirajte preko spletnega obrazca ali naše telefonske številke! Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani!

Ponudba in storitve

  • Hotel Zvezda***
  • Pivnica Zvezda
  • Restavracija
  • Murska Republika
  • Turistična agencija

Hiša bogate ponudbe vas pričekuje! 

Pivnica, Hotel Zvezda Murska Sobota

Ponudba

Hotel Zvezda***


Sodobno opremljen hotel Zvezda*** vam nudi možnost namestitve v prenovljenih sobah, ki so opremljene: s kopalnico, SAT TV, klima napravo (lastna regulacija temperature ogrevanja in hlajenja)...Ogled ponudbe

Pivnica Zvezda


V pivnici nudimo bogato ponudbo tradicionalnih prekmurskih jedi, dnevno ponudbo malic, kosil in ostalih jedi po naročilu.

Z našo gostinsko ponudbo vam z veseljem postrežemo tudi na le...Ogled ponudbe

Restavracija


Dobrodošli v restavraciji Zvezda.

V prijetnem ambientu prenovljene restavracije vam nudimo dnevno ponudbo malic, kosil, domačih jedi (bograč, vampi, golaž,…), kakor tudi ostali...Ogled ponudbe

Murska Republika


Edinstven prostor za edinstveno priložnost

Iščete prostor za počastitev svojega rojstnega dne, obletnice ali iščete prostor za poslovna srečanja?

Ogled ponudbe

Turistična agencija Zvezda


Vabimo vas, da obiščete naše lepo Pomurje. Smo specialist za lokalne izlete, kjer si razen Pomurske ravnice lahko ogledate tudi hribovito Goričko in Prleške vinske terase. Zagotovo vam lahko svetu...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Pivnica, Hotel Zvezda Murska Sobota

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Pivnica, Hotel Zvezda Murska Sobota
  • Polno ime ZVEZDA TURIZEM Podjetje za gostinstvo in turizem d.o.o.
  • Davčna številka 53023811 SI53023811
  • Matična številka 3512410000
  • Davčni zavezanec Da