Španska muha je odličen afrodiziak za ženske in moške

Španska muha je odličen afrodiziak za ženske in moške

29. 02. 2024 12:43 Kamagra trgovina Spletna trgovina Vir: kamagra-trgovina.com

Afrodiziak je stvar, po navadi substanca, ki se uporablja za povečevanje spolnega poželenja, ki ga imenujemo tudi libido in ugodno vpliva na posmaeznikovo razpoloženje. Poznamo različne vrste afrodiziakov, ki so lahko narejeni iz naravnih stvari ali umetnih. Eden najbolj poznanih in vsekakor najbolj uporabljenih afrodiziakov je španska muha.

Španska muha je legendarna snov, ki je primerna tako za moške kot ženske osebe, saj deluje stimulativno, ne glede na spol. O njej krožijo številne zgodbe, v preteklosti pa se je pridobivala iz kril posebne vrste hroščev. Krila hroščev so zgolj preteklost, gre pa še vedno za produkt, narejen iz naravnih sestavin. Španska muha poskrbi za izoljšanje in povečanje vzdržljivosti, kar pomeni, da bo naše spolno življenje boljše, spolni odnosi bojo intenzivnejši in daljši, obenem pa bomo z jemanjem španske muhe poskrbeli tudi za sprostitev duha, kar je ključnega pomena za prijetno in sproščeno življenje. 

Španska muha se jemlje kapljično

Španska muha je izjemno kakovosten seksualni spodbujevalec, ki poskrbi, da bo naše spolno življenje veliko bolj zanimivo, redno in predvsem boljše, kar bo blagodejno vplivalo na naše telo, obenem pa se bo poznalo tudi na ostalih ravneh življenja. Kakovostno in redno spolno življenje poskrbi za sproščenega posameznika, ki bo boljše deloval in bil bolj zadovoljen. Z jemanjem španske muhe poskrbimo tudi za bolj intenzivne orgazme, ne glede na to ali gre za žensko ali moško osebo.

Špansko muho jemljemo kapljično, po navadi nekje 5-15 kapljic skupaj s pijačo ali hrano, tako da se lažje absorbira v telo in začne hitreje učinkovati. Španska muha je popolnoma naravna sestavina, v njej najdemo kakovostne sestavine kot so Satavari ali Muira puama, obenem pa je pomembno vedeti, da so kapljice primerne za vegetarijance in v njih ni nobenih sestavin z GSO. Pred uporabo je pomembno, da preberemo navodila in se jih držimo, če imamo kakšne zdravstvene zadržke pa je bolje, da se prej posvetujemo z zdravnikom.