Garderobne omarice - 11st oprema Spletne trgovine

O podjetju

Garderobne omarice

Garderobne omarice so nepogrešljiv element vsake garderobe. Zagotavljajo namreč organiziranost in urejenost vseh oblačil ter dodatkov. Obstajajo različni tipi garderobnih omaric, ki se razlikujejo po velikosti, obliki, materialih in notranji razporeditvi. Pri izbiri garderobnih omaric je pomembno upoštevati prostor, ki ga imamo na voljo. Če imamo manjšo garderobo, lahko izberemo garderobne omarice v obliki L, ki izkoristijo kot. Za večje garderobe pa so primerne garderobne omarice z drsnimi vrati, ki omogočajo enostavno dostopnost in preglednost.

Materiali garderobnih omaric se razlikujejo od lesa do kovine in plastike. Lesene garderobne omare so elegantne in tople, medtem ko so kovinske garderobne omare bolj trpežne. Investicija v garderobne omarice se vam bo zagotovo obrestovala, saj boste prihranili čas pri iskanju oblačil in hkrati poskrbeli za dolgo življenjsko dobo vaših oblačil.

V naši trgovini najdete garderobne omarice v različnih dimenzijah in notranjih razporeditvah, zato lahko najdete optimalno rešitev za vaš prostor!

ODLIČNA IN PREVERJENA KVALITETA – UGODNA CENA – ZADOVOLJSTVO KUPCA

Podjetje 11ST oprema vam kot zastopnik znanega nemškega podjetja Hartnagel Handels GmbH v svojem asortimanu nudi kvalitetno kovinsko pohištvo s 40 – letno tradicijo. Naše pohištvo je opremilo že mnogo pisarn in garderob v podjetjih, šolah, vrtcih, trgovinah, termalnih centrih, športnih organizacijah… po celotni Evropi.

Nudimo vam individualno svetovanje z dolgoletnimi izkušnjami ter pravočasne in učinkovite rešitve na področju opreme pohištva.

Pri večjih projektih je možno tudi naročilo iz nestandardnega programa.

Ne spreglejte naše ponudbe garderobnih omaric!

O 11st OPREMI

Smo zanesljivo in fleksibilno podjetje. Strmimo k 100% zadovoljstvu kupcev, zato se vsaki stranki individualno posvetimo in ji pomagamo rešiti pohištveni problem.

KUPCEM ŽELIMO PONUDITI PRIJAZNO NAKUPOVALNO IZKUŠNJO IN ZADOVOLJSTVO Z NAŠIMI IZDELKI.

Sodelujemo s priznanimi proizvajalci, ki imajo več letno tradicijo, kar nam omogoča, da lahko kupcu ponudimo preverjeno kvaliteto izdelkov, po ugodnih cenah. Sledimo trendom in nenehno širimo naš asortiman.

Smo distributer nemškega podjetja Hartnagel Handels GmbH, katero s svojimi 40-letnimi izkušnjami nudi kvalitetne izdelke, po ugodni ceni.

Garderobne omarice - 11st oprema

Ponudba

Kovinske omare


Izbirajte med široko ponudbo kovinskih omar. Na voljo so kovinske omare s krilnimi vrati, omare z drsnimi vrati, kovinske omare z rolo vrati, ognjevarne omare, arhivske omare, kartotečne omare, gasilske om...Ogled ponudbe

Lesene omare


Nudimo vam lesene omare s krilnimi vrati in lesene omare z drsnimi vrati.

Ogled ponudbe

Kovinske garderobne omare


Izbirajte med vrstnimi garderobnimi omarami, Z-garderobnimi omarami, večnamenskimi omarami, predalnimi stolpi in garderobnimi kockami.

Ogled ponudbe

Pisarniško pohištvo


Ustrezno pisarniško pohištvo, prilagojeno posamezniku pripomore k večji motiviranosti in produktivnosti, zato je skrb za pravilen izbor pohištva zelo pomembna.

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Garderobne omarice - 11st oprema

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Garderobne omarice - 11st oprema
  • Polno ime 11st oprema
  • Davčna številka SI81417250 SISI81417250
  • Matična številka 6606920000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: