Pisarniško pohištvo – 11ST d.o.o. Spletne trgovine

O podjetju

Pisarniško pohištvo – 11ST d.o.o.

Iščete primerno pisarniško pohištvo?

Pisarniški prostor mora predstavljati podobo zaupanja, strokovnosti in prijetnega delovnega okolja. Pomembno je, da pisarniško pohištvo zaposlenim nudi ugodne pogoje za delo. Ustrezno pisarniško pohištvo, prilagojeno posamezniku pripomore večji motiviranosti in produktivnosti, zato je skrb za pravilen izbor pohištva zelo pomembna.

Vzemite si trenutek, da razmislite, kako lahko izbira kakovostnega pohištva za pisarno prispeva k doseganju vaših poslovnih ciljev.

Ne zanemarite dejstva, da v primeru dolgotranjega sedenja poiščete ergonomsko oblikovane izdelke, kateri pripomorejo k zdravemu načinu dela in posledično manjši bolniški odsotnosti. Sodobna ergonomska pisarna je opremljena z mizo nastavljivo po višini, ergonomičnim pisarniškim vrtljivim stolom ipd. Ergonomsko oblikovani izdelki nudijo ustrezno držo, dinamično in razgibano delo in pripomorejo pisarniškemu delu brez bolečin v hrbtenici in nogah.

Poglejte pester izbor kovinskega in lesenega pisarniškega pohištva, katerega lahko zaradi različnih dimenzij in izvedb popolnoma prilagodite vašim potrebam.

Pisarniško pohištvo – najboljša ponudba!

Pohištvo za pisarne

 

O 11st OPREMI

Smo zanesljivo in fleksibilno podjetje. Strmimo k 100% zadovoljstvu kupcev, zato se vsaki stranki individualno posvetimo in ji pomagamo rešiti pohištveni problem.

KUPCEM ŽELIMO PONUDITI PRIJAZNO NAKUPOVALNO IZKUŠNJO IN ZADOVOLJSTVO Z NAŠIMI IZDELKI.

Sodelujemo s priznanimi proizvajalci, ki imajo več letno tradicijo, kar nam omogoča, da lahko kupcu ponudimo preverjeno kvaliteto izdelkov, po ugodnih cenah. Sledimo trendom in nenehno širimo naš asortiman.

Smo distributer nemškega podjetja Hartnagel Handels GmbH, katero s svojimi 40-letnimi izkušnjami nudi kvalitetne izdelke, po ugodni ceni.

Pisarniško pohištvo – 11ST d.o.o.

Ponudba

Pisarniško pohištvo


Omare Regali Predalniki Mize Ogled ponudbe

Kovinsko pohištvo


Kovinske omare, regali in mize iz naše ponudbe pohištva so narejeni iz najkakovostnejših materialov, za katere je značilna visoka vzdržljivost in stabilnost. Pohištvo odlikujejo preproste i...Ogled ponudbe

Kovinsko omare in regali


Iščete kovinske omare, ker se zavedate, da so bolj odporne na obrabo?

Zagotovo je naše podjetje prava izbira pri opremljanju poslovnih, skladiščnih in garderobnih prostorov, saj imamo na...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Pisarniško pohištvo – 11ST d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Pisarniško pohištvo – 11ST d.o.o.
  • Polno ime 11ST d.o.o.
  • Davčna številka SI81417250 SISI81417250
  • Matična številka 6606920000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: