Predalnik na kolesih – 11st oprema Spletne trgovine

O podjetju

Predalnik na kolesih

Ste utrujeni od iskanja pomembnih dokumentov v vašem zapolnjenem pisarniškem prostoru? Želite ohraniti svoje delovno mesto urejeno in učinkovito? Predalnik na kolesih za pisarne je lahko rešitev, ki jo iščete.

S svojo elegantno zasnovo in trpežno gradnjo lahko zagotovijo, da so vaši pomembni dokumenti in pisarniški pripomočki varni in varno shranjeni. Tukaj je nekaj ključnih značilnosti:

 • Mobilna zasnova: Predalnik ima kolesa, ki omogočajo enostavno premikanje in prilagajanje položaja v pisarni.
 • Več predalov: Naš predalnik na kolesih za pisarne ima več predalov, ki zagotavljajo dovolj prostora za shranjevanje vaših pisarniških pripomočkov in dokumentov.
 • Predali z zaklepom: Predali so lahko opremljeni s ključavnicami za varnost in zaščito zaupnih dokumentov.

Predalnik na kolesih je priročen pripomoček v pisarni, saj omogoča enostavno premikanje in shranjevanje dokumentov ter pisarniškega materiala. Poleg tega pa lahko služi tudi kot miza za delo ali pa kot dodatna shramba v pisarni.

ODLIČNA IN PREVERJENA KVALITETA – UGODNA CENA – ZADOVOLJSTVO KUPCA

Podjetje 11ST oprema vam kot zastopnik znanega nemškega podjetja Hartnagel Handels GmbH v svojem asortimanu nudi kvalitetno kovinsko pohištvo s 40 – letno tradicijo. Naše pohištvo je opremilo že mnogo pisarn in garderob v podjetjih, šolah, vrtcih, trgovinah, termalnih centrih, športnih organizacijah… po celotni Evropi.

Nudimo vam individualno svetovanje z dolgoletnimi izkušnjami ter pravočasne in učinkovite rešitve na področju opreme pohištva.

Pri večjih projektih je možno tudi naročilo iz nestandardnega programa.

Ne spreglejte naše ponudbe zložljivih pisalnih miz!

O 11st OPREMI

Smo zanesljivo in fleksibilno podjetje. Strmimo k 100% zadovoljstvu kupcev, zato se vsaki stranki individualno posvetimo in ji pomagamo rešiti pohištveni problem.

KUPCEM ŽELIMO PONUDITI PRIJAZNO NAKUPOVALNO IZKUŠNJO IN ZADOVOLJSTVO Z NAŠIMI IZDELKI.

Sodelujemo s priznanimi proizvajalci, ki imajo več letno tradicijo, kar nam omogoča, da lahko kupcu ponudimo preverjeno kvaliteto izdelkov, po ugodnih cenah. Sledimo trendom in nenehno širimo naš asortiman.

Smo distributer nemškega podjetja Hartnagel Handels GmbH, katero s svojimi 40-letnimi izkušnjami nudi kvalitetne izdelke, po ugodni ceni.

Predalnik na kolesih – 11st oprema

Ponudba

Kartotečne omare


Kovinske kartotečne omare odlikuje visoka funkcionalnost in enostavnost vzdrževanja. Odlične so zaradi široke uporabnosti, saj so primerna tako za pisarne, ordinacije, kot tudi skladišča, ipd.

Ogled ponudbe

Arhivske omare


Arhivska omara za dokumente je nepogrešljiv pohištveni element vašega podjetja! Kovinsko omaro za shranjevanje dokumentov odlikuje visoka funkcionalnost in enostavnost vzdrževanja, kar ji daj...Ogled ponudbe

Pisarniške omare


V ponudbi pisarniške omare najdete različne kovinske omare, z velikim izborom dimenzij in notranjih razporeditev, s čimer boste zagotovo našli optimalno rešitev za vaš prostor.Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Predalnik na kolesih – 11st oprema

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Predalnik na kolesih – 11st oprema
 • Polno ime 11st oprema
 • Davčna številka SI81417250 SISI81417250
 • Matična številka 6606920000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: