Zložljiva pisalna miza - 11st d.o.o. Spletne trgovine

O podjetju

Zložljiva pisalna miza

Zložljiva pisalna miza je odlična zaradi zložljivega mehanizma, s katerim lahko prihranimo veliko prostora, kadar je ne uporabljamo. Postavitev je preprosta in hitra, miza pa je hkrati dovolj stabilna, da se lahko uporabi samostojno kot pisalna miza, v kolikor združimo več miz skupaj pa dobimo veliko konferenčno mizo.

Zaradi možnosti skladanja ena na drugo, se lahko odlično uporabijo pri mobilni pisarni, kjer prihranijo prostor pri transportu. Velika paleta različnih dimenzij omogoča optimalno prilagoditev prostoru. Zaradi elegantnega, preprostega dizajna se zložljiva pisalna miza odlično kombinira s preostalo notranjo opremo.

ODLIČNA IN PREVERJENA KVALITETA – UGODNA CENA – ZADOVOLJSTVO KUPCA

Podjetje 11ST oprema vam kot zastopnik znanega nemškega podjetja Hartnagel Handels GmbH v svojem asortimanu nudi kvalitetno kovinsko pohištvo s 40 – letno tradicijo. Naše pohištvo je opremilo že mnogo pisarn in garderob v podjetjih, šolah, vrtcih, trgovinah, termalnih centrih, športnih organizacijah… po celotni Evropi.

Nudimo vam individualno svetovanje z dolgoletnimi izkušnjami ter pravočasne in učinkovite rešitve na področju opreme pohištva.

Pri večjih projektih je možno tudi naročilo iz nestandardnega programa.

Ne spreglejte naše ponudbe zložljivih pisalnih miz!

O 11st OPREMI

Smo zanesljivo in fleksibilno podjetje. Strmimo k 100% zadovoljstvu kupcev, zato se vsaki stranki individualno posvetimo in ji pomagamo rešiti pohištveni problem.

KUPCEM ŽELIMO PONUDITI PRIJAZNO NAKUPOVALNO IZKUŠNJO IN ZADOVOLJSTVO Z NAŠIMI IZDELKI.

Sodelujemo s priznanimi proizvajalci, ki imajo več letno tradicijo, kar nam omogoča, da lahko kupcu ponudimo preverjeno kvaliteto izdelkov, po ugodnih cenah. Sledimo trendom in nenehno širimo naš asortiman.

Smo distributer nemškega podjetja Hartnagel Handels GmbH, katero s svojimi 40-letnimi izkušnjami nudi kvalitetne izdelke, po ugodni ceni.

Zložljiva pisalna miza - 11st d.o.o.

Ponudba

Zložljive mize


V kategoriji zložljive mize najdete mizo, katero odlikuje njen zložljivi mehanizem, s čimer se prihrani prostor kadar se ne uporablja.

Ogled ponudbe

Kotna pisalna miza


Kotna pisalna miza ima prostorno delovno površino, ki omogoča dobro organizacijo dokumentov in prijetno delovno okolje.

Ogled ponudbe

Trapezne mize


Velikost miznega prostora lahko s trapezno mizo večate ali manjšate glede na vaše potrebe, s čimer si zagotovite optimalno prijeten prostor za seje, konference ali predavanja.

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Zložljiva pisalna miza - 11st d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Zložljiva pisalna miza - 11st d.o.o.
  • Polno ime 11ST d.o.o.
  • Davčna številka SI81417250 SISI81417250
  • Matična številka 6606920000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: