Prodaja, izdelava strešne kritine, Mebi, Celje Trgovina

O podjetju

Prodaja, izdelava strešne kritine, Mebi, Celje, vas vabi v svet pločevinastih kritin, kjer vam poleg ugodnih cen ponujamo še bogat nabor različnih izvedb kritin. Kako izgledajo in kakšno namembnost imajo naše kritine, boste spoznali na naši spletni strani, kjer vam ponujamo pestro paleto oblik, barv in drugega vgradnega materiala, ki ga boste potrebovali za dovršen izgled vašega doma.

V kolikor že imaste izbranega krovca se vsekakor oglasite skupaj z njim v naši poslovalnici, kjer vam bomo še lažje predstavili ponudbo in vas tudi pravilno napotili pri izbiri.

V prenovljenem programu kritin imamo kar nekja novosti nekatere so prisotne tudi na globalnih trgih, zato vas zagotovo ne bomo pustili ravnodušne z našo ponudbo.

Nekaj o naših strešnih kritinah:

Naša strešna Kritina je izdelana iz vroče cinkane, ali AluCink pločevine in je dobavljiva v naslednjih oblikah: Normal, Klasik, Trapez 10, Trapez 20, Trapez 40 ter Valovita. Vse naše kritine so dobavljive z nanosom protikondenznega Filca. V našem podjetju vam nudimo tudi žlebove, ter hitro in kvalitetno montažo naših kritin z strani naših krovcev kooperantov.

Upamo, da boste na njem našli vse informacije, ki jih potrebujete in se na koncu odločili za naše produkte. Vsekakor če obstaja kakršna koli nejasnost se obrnite na nas, z veseljem vam bomo stali ob strani tako ob nakupu, kot po njem.

Prodaja, izdelava strešne kritine, Mebi, Celje

Ponudba

There are currently no added products.

Pošlji povpraševanje Prodaja, izdelava strešne kritine, Mebi, Celje

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Prodaja, izdelava strešne kritine, Mebi, Celje
  • Polno ime MEBI, proizvodnja, trgovina, storitve, d.o.o.
  • Davčna številka 24698105 SI24698105
  • Matična številka 1906925000
  • Davčni zavezanec Da