Shilajit prehransko dopolnilo za povečanje libida Zdravje

O podjetju

Shilajit prehransko dopolnilo za povečanje libida

BTI KI Trening, Razvoj potencialov, d.o.o.

Shilajit  je gorska smola iz rastlinskih sedimentov, ki že tisočletja polzijo po neokrnjenih pobočjih Altajskega gorovja. Pri tem vsrkavajo minerale, vitamine in druge življenjsko pomembne snovi.
 
Kaj je Shilajit?
Je čista gorska smola, ki jo imenujemo tudi mumio (moomiyo), mumie, asphaltum ali shilajit. Gre za naravne rastlinske sedimente, nektar življenja, ki pronica iz gorskih razpok na več kot 3000 m nadmorske višine. Pridelujemo jo s posebnim procesom, pri katerem ohranjamo njeno prvinsko čistost, življenjsko pomembne snovi in energijo.
Je prehransko dopolnilo, stkano iz harmonije matere narave. Vsemogočne sile narave so združene v eni kaplji. Ena kaplja na dan je tudi vse, kar potrebujete! Pomaga vam razvijati najvišje fizične, mentalne, čustvene in energetske potenciale. Njegov visok biopotencial je bil dokazan tudi s številnimi meritvami.
MOUNTAINDROP ročno vlivamo v informirane steklene posodice, s pomočjo katerih se čista energija narave ohranja v izvorni obliki.
 
Prehransko dopolnilo Shilajit
 • podpira mentalne in kognitivne funkcije,
 • pomaga uravnavati in lajšati menstrualni cikel,
 • podpira ženske in moške spolne funkcije,
 • pomaga normalizirati telesno težo,
 • pomaga pri presnovi maščob in sladkorjev,
 • pomaga vzdrževati zdrav urinarni sistem,
 • pomaga vzdrževati zdravje prostate.
 

mountain drop

MENTALNO

POČUTJE

Ohranite jasnost, ostrino in zbranost misli!
 
ZA MENTALNE IN KOGNITIVNE SPOSOBNOSTI

Urejene misli, dober spomin in učinkovito pomnjenje niso nekaj samoumevnega. Mentalne in kognitivne funkcije je potrebno vzdrževati in trenirati tako kot mišice. Učenje in študij sta odlična telovadba za možgane, vendar zahtevata napor in vzdržljivost, v zlatih letih pa koncentracija in spomin pogosto pešata. MOUNTAINDROP podpira mentalne in kognitivne funkcije. Ohranite jasnost, ostrino in zbranost misli!

 
TELESNO
POČUTJE
 
Zdrav urinarni sistem in spolne funkcije.
 
ZA ŠPORTNE DOSEŽKE

Ključ do dosežkov v športu sta vztrajnost in disciplina, s katerima razvijamo telesne sposobnosti, pomembni fazi treninga pa sta tudi regeneracija in počitek. Izgradnja, vzdrževanje in regeneracija mišičnega tkiva so ključni pogoji za napredek. Naj je vaš cilj zlato odličje ali le premagovanje samega sebe, v vsakem primeru potrebujete jasno opredelitev ciljev ter učinkovito podporo organizma. MOUNTAINDROP podpira mentalne in kognitivne funkcije, pomaga normalizirati telesno težo ter podpira metabolizem maščob in sladkorjev. Presezite svoje meje!

ZA HORMONSKO RAVNOVESJE IN ZADOVOLJNO SPOLNOST

Hormoni opravljajo pomembne funkcije pri razvoju in delovanju telesaShilajit, mountaindrop, vplivajo pa tudi na zadovoljstvo in razpoloženje. Zadovoljna spolnost je pomemben del partnerstva in življenjskega ravnovesja. MOUNTAINDROP pomaga uravnovešati in lajšati menstrualni cikel, podpira ženske in moške spolne funkcije ter pomaga vzdrževati zdravje prostate. Naj stres in utrujenost ne vplivata na zadovoljstvo na tem čudovitem področju vašega življenja!

VIDEZ
TELESA
 
Lepša koža, vitkejše telo in širok nasmeh.
 
ZA URAVNAVANJE TELESNE TEŽE

Shilajit, mountaindropKilograme je lahko pridobiti, precej težje pa se jih je znebiti. Obstaja nešteto 'uspešnih' diet, s katerimi hitro dosežemo željeno težo, vendar se uravnavanje telesne teže takrat šele zares prične. Brez trajnih sprememb se bomo kaj hitro znašli na začetku. MOUNTAINDROP pomaga normalizirati telesno težo in podpira metabolizem maščob in sladkorjev. Odločite se za nov življenjski slog, s katerim boste vitki brez dodatnih naporov in odrekanj!

ZA LEPOTO IN ZDRAVJE KOŽE (KOZMETIČNA UPORABA)

Koža je naš največji organ in meja z okoljem, ki ima neverjetno sposobnost prožnosti in regeneracije. V izjemnih pogojih in obdobjih, kot so nosečnost, pridobivanje teže, hujšanje in odprte poškodbe, zaradi prehitrih sprememb lahko pride do trajnih površinskih sprememb, kot so strije in brazgotine. Zaradi življenjskega stila in hormonskega neravnovesja se lahko pojavijo tudi podkožne spremembe, kot je celulit. Vendar ni nikoli prepozno! Koža ima izjemne sposobnosti regeneracije, če ji ponudimo ustrezen vir za obnovo. Pregovor pravi, da smo najsrečnejši takrat, ko se dobro počutimo v svoji koži.

Priprava mazila proti strijam, brazgotinam  in celulitu:

 • 1 delež  shilajita raztopimo v enaki količini prečiščene vode.  
 • 9 deležev karitejevega masla  raztopimo v posodi, ki jo ogrejemo  v kopeli s toplo vodo.

Raztopljenemu karitejevemu maslu dodamo raztopino shilajita in vode ter mešamo, dokler ne dobimo enakomerne zmesi. Če želimo prijetnejši vonj, mešanici dodamo še kapljico svojega priljubljenega eteričnega olja. Nastalo mazilo ohladimo, da se ponovno strdi.

Uporaba:

 • Mazilo 1- do 2-krat dnevno vmasiramo na prizadeta mesta, najbolje po prhanju, ko se odprejo pore na koži.  
 • Za večji učinek nanesemo debelejšo plast mazila kot oblogo in pustimo delovati 2 uri. Po uporabi se oprhamo z mlačno vodo.

Prvi rezultati se pokažejo v  4 do 6 tednih.

Raztopino shilajita in prečiščene vode lahko vmešamo tudi v dnevno ali nočno kremo, ki  jo nato uporabimo za osvežitev in revitalizacijo kože obraza.

ŽIVLJENJSKI
SLOG
 
Vir energije in elana za prerojena jutra.
 
ZA ZDRAVJE ŽENSK

Življenje ženske zaznamujejo številna intenzivna obdobja. Pomemben dejavnik pri njenem dobrem počutju in vedrini je tudi hormonsko ravnovesje. Urejen menstrualni cikel brez predmenstrualnega sindroma (PMS), zdrava sečila ter blag prehod v menopavzo so pomembni pogoji za zadovoljno življenje vsake ženske. Energijo, ki jo porabljamo za odpravljanje neravnovesij, lahko ob ustrezni preventivi preusmerimo v bolj izpolnjeno preživljanje vsakdanjika. MOUNTAINDROP podpira ženske spolne funkcije, pomaga normalizirati telesno težo, pomaga uravnovešati in lajšati menstrualni cikel ter pomaga vzdrževati zdrav urinarni sistem. Uživajte v svoji ženskosti!

ZA ZDRAVJE MOŠKIH

Soočanje s stresom in odgovornostjo na poslovnem področju in v zasebnem življenju je lahko precejšen izziv. Stres spodkopava telesno ravnovesje in nam jemlje energijo, zato ima lahko precejšnje fizične in mentalne posledice. MOUNTAINDROP podpira mentalne in kognitivne funkcije, podpira moške spolne funkcije, pomaga normalizirati telesno težo, podpira metabolizem maščob in sladkorjev ter pomaga vzdrževati zdravje prostate. Če delujete preventivno in si dejavno prizadevate za sprotno obnovo energije, ste lahko kos vsemu. Zmorete – brez težav!

ZA ZDRAVO IN ŽLAHTNO STARANJE

Staranje je neizogiben proces, ki poteka vsako sekundo našega življenja. Procese staranja lahko upočasnimo s skrbjo za telo in duha, saj vedno žanjemo tisto, kar smo sejali. Zlata leta so lepša, če ohranjamo oziroma vzdržujemo gibanje, zdravje srca in ožilja, kognitivne funkcije, gibke sklepe ter pozitivno naravnanost. Z življenjskim stilom preprečujemo oziroma blažimo simptome s starostjo pogojenih bolezni. MOUNTAINDROP podpira mentalne in kognitivne funkcije, pomaga normalizirati telesno težo, podpira metabolizem maščob in sladkorjev, pomaga vzdrževati zdrav urinarni sistem, podpira ženske in moške spolne funkcije ter pomaga vzdrževati zdravje prostate. Prav vsako življenjsko obdobje je lahko čudovito!

Mountain drop uporaba
 
Shilajit prehransko dopolniloGorska smola se tradicionalno uživa raztopljena v topli vodi, čaju ali mleku do 39°C. Priporočamo uživanje s filtrirano in neklorirano vodo. Začetni odmerki naj bodo v velikosti pšeničnega, kasneje pa do velikosti grahovega zrna. Raztopini lahko dodamo tudi prečiščeno maslo ghee, kokosovo maslo ali med.

ODMEREK:  Z žličko zajamemo za pšenično oziroma grahovo zrno smole ter jo raztopimo v 200 ml tekočine. Shilajit se popolnoma raztopi v nekaj minutah. Premešamo in zaužijemo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka (0,2 do 0,6 g) se ne sme prekoračiti. 

Po treh tednih jemanja se priporoča enotedenski premor.

Shilajit se lahko uporablja na številne načine. Je odlična sestavina za regeneracijske napitke, smoothije in kulinarične specialitete, dobro pa deluje tudi v kombinaciji z drugimi prehranskimi dopolnili in živili, saj povečuje njihov potencial.

Na področju kozmetike se shilajit uporablja za pripravo mask, pilingov, oblog in mazil, s katerimi zaradi njegove visoke učinkovitosti dosegamo odlične rezultate.

Ker ne vsebuje alergenov, je primeren za vsak tip kože.

Z veseljem vam zaupamo tradicionalne recepture ter sodobna dognanja o njem za različne namene.

Priprava mazila proti strijam, brazgotinam in celulitu:

 • 1 delež  shilajita raztopimo v enaki količini prečiščene vode.  
 • 9 deležev karitejevega masla  raztopimo v posodi, ki jo ogrejemo  v kopeli s toplo vodo.

Raztopljenemu karitejevemu maslu dodamo raztopino shilajita in vode ter mešamo, dokler ne dobimo enakomerne zmesi. Če želimo prijetnejši vonj, mešanici dodamo še kapljico svojega priljubljenega eteričnega olja. Nastalo mazilo ohladimo, da se ponovno strdi.

 Uporaba:

 • Mazilo 1- do 2-krat dnevno vmasiramo na prizadeta mesta, najbolje po prhanju, ko se odprejo pore na koži.  
 • Za večji učinek nanesemo debelejšo plast mazila kot oblogo in pustimo delovati 2 uri. Po uporabi se oprhamo z mlačno vodo.

Prvi rezultati se pokažejo v  4 do 6 tednih.

Raztopino shilajita in prečiščene vode lahko vmešamo tudi v dnevno ali nočno kremo, ki  jo nato uporabimo za osvežitev in revitalizacijo kože obraza.

Pridružite se nam in z vami bomo delili tudi naslednje pripravke:

 • masko za obnovo kože na rokah
 • masko za nego las
 • napitek za regeneracijo s superživili
 • oblogo proti aknam
 • mazilo proti gubam in znakom staranja kože
 • pripravek za zdravje žensk in ravnovesje sluznic

in še več...


Lokacija
BTI KI TRENING d.o.o.
Novi svet 6
4220 Škofja Loka, Slovenia

Naša trgovina
Ekološka trgovina
Mestni trg 19
4220 Škofja Loka, Slovenia

04 777 0 444
info@mountaindrop.eu

Shilajit prehransko dopolnilo za povečanje libida

Ponudba

Čista naravna smola mumio (shilajit)

28,85 €

100 % čista naravna smola mumio (shilajit)   25 g (zadostuje za 2 meseca)  Država porekla: Rusija (Altajsko gorovje)   cena: 28,85 €

...
Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Shilajit prehransko dopolnilo za povečanje libida

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Shilajit prehransko dopolnilo za povečanje libida
 • Polno ime BTI KI Trening, Razvoj potencialov, d.o.o.
 • Davčna številka 41972376 SI41972376
 • Matična številka 6498639000
 • Davčni zavezanec Da