Prodaja Bachovih kapljic Zdravje

O podjetju

Prodaja Bachovih kapljic

Podjetje Medica se usmerja v dobavo naravnih izdelkov, ki so učinkoviti in se dobro prenašajo, hkrati pa v našem prostoru predstavljajo novost, ki je v tujini že tradicionalno dobro sprejeta.

Jedro delovanja našega podjetja so vrednote inovativnosti, visokih standardov in kvalitetnih izdelkov, ki sledijo naprednim tretmanskim strategijam in tako uporabnikom omogočajo učinkovito spopadanje z zdravstvenimi in lepotnimi izzivi.

Radi bi poudarili, da je največja prednost naših izdelkov to:

 • da so pripravljeni iz previdno izbranih mineralov, delov rastlin …,
 • da nimajo stranskih učinkov,
 • ne povzročajo alergičnih reakcij,
 • podpirajo naravne regenerativne sile telesa,
 • so brez medsebojnega delovanja z drugimi podobnimi izdelki na trgu.

 

Ponudba in storitve

Prodaja Bachovih kapljic

ZAKAJ IZBRATI BACHOVE ESENCE?

 • Naravna pomoč za ponovno vzpostavitev čustvene harmonije.
 • Edine v Sloveniji z BAFEP certifikatom izvora sestavin
 • Brez skrbi jih lahko priporočate vsem starostnim skupinam.
 • Brez interakcij in stranskih učinkov.
 • Več desetletne izkušnje in odlične povratne informacije iz evropskih držav.

Bachove esence so preparati na osnovi rastlinskih sestavin, ki jih je v 1930. letih opredelil dr. Edward Bach in jih priznava WHO (Svetovna zdravstvena organizacija).

Bachove esence so pripravljene z uporabo matičnih esenc vrhunske kakovosti,

• ki prihajajo iz prvotnih mest v Veliki Britaniji,
• ki jih potrjuje British Association of Essence Flower Producers (BAFEP),
• ki so pridobljene po tradicionalni metodi in po izvirnih navodilih dr. Bacha.

OPOZORILO! Na spletu se pojavlja veliko neoriginalnih, doma narejenih Bachovih kapljic. Originalne kapljice so tiste, ki imajo certificiran izvor osnovnih sestavin.

Bachove kapljice in otroci

Medtem ko mnoga farmacevtska zdravila neugodno delujejo na še nerojenega otroka in jih nosečnice ne smejo uživati, te nevarnosti pri bachovih kapljicah ni. Strah, da bi škodile nosečnici ali otroku, je odveč. Kapljice so naravne in brez stranskih učinkov. Umirjajo nosečnico in jo lahko spremljajo in podpirajo pri vseh čustvenih stiskah v tem obdobju. Pri čustvenih in hormonskih nihanjih ter slabosti v nosečnosti pomaga mešanica ženske harmonije.

Bodočim mamam, ki so pretirano zaskrbljene, kako bodo vzgajale otroka, lahko pomaga mix samozavest in smozaupanje tudi  če je prisoten občutek, da ne bodo zmogle.
Vse, kar umirja bodočo mamo in očeta, pozitivno deluje tudi na še nerojenega otroka. Pri porodu najpogosteje uporabljamo Remedy sprostitev, brez stresa.

Kadar je prisoten strah pred porodom ali , pri pretiranem strahu, da bi bilo z otrokom lahko kaj narobe, je primeren mix Remedy sprostitev, brez stresa.
Posebno primerne so kapljice Remedy sprostitev, brez stresa za tiste pare, ki so imeli ob prvem porodu slabe izkušnje in se zato bojijo naslednjega.

Ko prvič okopamo novorojenčka, lahko v vodo za kopanje dodamo kapljice betlehemske zvezde za ublažitev porodne travme (seveda jih lahko pijeta tudi mama in očka) in kapljice oreha, ki so prav esenca za prehod v novo za rojstvo. Uporabimo mix energija in vitalnost.
Bachove kapljice so pomoč v čustvenih stiskah. Niso namesto zdravniške pomoči, kadar jo nosečnica ali otrok potrebuje, lahko pa jo spremljajo. Ne nadomeščajo farmacevtskih zdravil, lahko pa jih jemljemo ob njih.
Če mati otroka doji, ta kapljice dobi prek mleka in mu jih ni treba dajati posebej. Če ne, mu jih lahko rahlo vmasiramo na kožo. Seveda lahko podobne stiske kot bodoča mati doživlja tudi bodoči očka in kapljice lahko podprejo tudi njega ob strahu, negotovosti, nezaupanju, dvomih, prevzemanju odgovornosti ipd.

Nosečnost je lahko zaželena, včasih pa žal tudi ne. Ob nezaželeni nosečnosti, ob ločitvi para, ki čaka na otroka, ob hotenem ali nehotenem splavu, ob nezmožnosti zanositi ipd. pomoč bachovih kapljic še toliko bolj potrebujemo

Takoj po rojstvu otroka so mnogi pari, zlasti matere, preveč zaskrbljeni za otroka. Včasih matere zaradi skrbi zanj ne morejo spati in si odpočiti. Včasih pride tudi do nerazložljivega otožnega razpoloženja. V takih primerih lahko pomaga mix miren spanec, beli in/ali rdeči kostanj.
Včasih se mora par, ki dobi otroka, zavarovati pred vmešavanjem bližnjih v ravnanje z otrokom. Tavžentroža takrat pomaga postaviti meje in reči ne. Uporabimo mix samozavest in smozaupanje.

Prodaja Bachovih kapljic

Ponudba

Bachove kapljice (Remedy): Sprostitev – brez stresa

18,99€ (30ml)

ko letenje postane stresen dogodek • po vsaki nesreči • ko prihaja slaba novica • pred pomembnim razgovorom • pred javnim nastopanjem • strah pred obiskom zobozdravnika...Ogled ponudbe

Bachove kapljice: Energija in vitalnost

18,99€ (30ml)

Optimalna, sinergijska in dopolnilna kombinacija Bachovih cvetov, ki obudi vaše lastne notranje vire in naravno zmožnost prilagajanja, ko želite povečati svojo energijo, vitalnost in delovati.Ogled ponudbe

Bachove kapljice: Občutek lastne vrednosti in samozavesti

18,99€ (30ml)

Optimalna, sinergijska in dopolnilna kombinacija Bachovih cvetov, ki obudi vaše lastne notranje vire in naravno zmožnost prilagajanja, ko želite razvijati občutek lastne vrednosti in samozavesti.<...Ogled ponudbe

Bachove kapljice: Miren spanec

18,99€ (30ml)

Optimalna, sinergijska in dopolnilna kombinacija Bachovih cvetov, ki obudi vaše lastne notranje vire in naravno zmožnost prilagajanja, ko želite spokojen, miren in krepčilen spanec. U...Ogled ponudbe

Bachove kapljice: Ženske harmonije

18,99€ (30ml)

Optimalna, sinergijska in dopolnilna kombinacija Bachovih cvetov, ki obudi vaše lastne notranje vire in naravno zmožnost prilagajanja, ko želite doseči harmoničen odnos z ženskostjo, zlasti v času posebne obču...Ogled ponudbe

Psihosocialno svetovanje


Nudimo psihosocialno svetovanje.

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Prodaja Bachovih kapljic

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Prodaja Bachovih kapljic
 • Polno ime Medica, trgovina s farmacevtskimi izdelki, Urban Rebernik s.p.
 • Davčna številka 20952163 SI20952163
 • Matična številka 3715493000
 • Davčni zavezanec Da